|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() sivasınGELİNİ:) Şuan
![]() Son Aktivite: 20.06.2009 11:10
Tecrübe Puanı: 600
![]() |
![]() sensizim
sessizim yanlızım Varlığın da yok olmuşum kaybolmuşum sende. SuStUn söylemedin sevdiğini... kaçtın utandın benden bekledin.. her zamanki gibi ilkleri.. bense senden bekledim SaR bEnİ bAşKaSıNa YaSaKla... Tut ellerimi kıyma bize.. mayınlar dösedin kalplerimize yok etme bizi... Kaçtın.. Utandın.. Sustun... .... bir gulüşünü bekledim.. kendine acımadın kendine acımazken benide yok ettin.. Hep benden bekledin.. inat ettin . AŞKta inat olmaz sevgili... bunu bilmiyormusun??? saçma sapan gururlar ugruna yok ettin bizi kıydın bize..... Mutlumusun? Huzurlumusun? hala SuYoRmUsUn... .... İçimi acıtan yanında bu.. konuş.... sevmiyorum de.. istemiyorum de... bitsin de.. yok olalım de.. konuş benimle susma.. Dayanamıyorum artık bittim.. Pes ediyorum Kalplerimize döşediğin mayınların fişeklerini ben yakıyorum... Göz yaşlarım söndurur belki.. Sana son sözüm... AŞKTA İNAT OLMAZ ....YAZIK SANA... esra araz aydın.
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() |
![]() Sen yoksun ya
Bende yokum artık bu şehirde Sen yoksun ya İstanbulum zevk vermiyor artık bana. Gezemiyorum kız kulesinieminönünü.eyupu… Şimdi anlıyorum her seyi. Meğer bu şehride sevdirmişsin bana Sen yoksun ya.. İçtigim çayınyaptıgımız turk kahvesini tadı yok Artık oturamıyorum saray burnun da.. O çay bahçesin de… Hatırlıyor musun bilmiyorum? İlk kez orada soyledin beni sevdigini.. Ah sevgili sensiz geçen her gunum Kıyameti getiri bana Her gun içimde defalarca kopan sen sevgin.. Sen yoksun ya Bu şehirde yok Bende yokum artık. Okuduğum kitabınyazdığım şiirin Gezdiğim yolunbaktığım resmin.. Kısacası hayatın anlamı yok.. Sen yoksun ya.. Yoksun işte… Sana Aşka Sevdaya Yalnızlığa Eyvallah… esra araz aydın..
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() |
![]() Anlamsıızlıkları yaşıyorum..
yalnızlıgı kalabalıkları ve gurultuler içinde sesizliği.. içime akıttığım her goz yaşı her damla dahada çok acıttı canımı.. Ağlamak istıyorum.. Bagırmak avazım çıktığı kadar bağırmak.. Yok etmek istıyorum kendımı .... İçim can çakişiyo Ölümü beş geçiyo bende... Sonda yaşamam gerekenlerı ilkte yaşıyorum... Ağlamak istıyorum bağırmak içimi rahatlatmak. Ne yapsam olmuyo..Durmuyo zaman kayıp gıdıyo... ... Ne apyım ben dunyaya?ne yaptım insanlara? neden duymuyolar benı. Neden kapadılar bütüm kapılarını.. Ağlamak istıyorum ... Yok etmek kendımi... ... her seferınde yere duşen ben oluyorum.. Güvenmiyorum kimseye.. Hep duşen ben hep acı çeken ben.. ... Tek bı umut var. uçurumdan bırakmak kendımı. nereye götürürse ruzğar oraya gitmeli.. Güneşe küstum bulutlarıda sevmıyorum artık.. sonları yasamak neymiş öğrendım. Uçuruma bıraktım nefretettığim bedenımı. gozlerimi sevıyorum tek dost onlar bana.. Düşerken sonsuza bedenıme binlerce çiviler batıyor kanıyorum Düşerken acının güzel olduğunu anlıyorum ilk kez..Ağlamak istıyorum avazım çıktığı kadar bağırmak. aglamayıda unutmuşum .. ... ve çakılıyorum yere .. hissediyorum vucudum kan aglıyo.. Ve son kez.. göklerin zifiri lacivertıne bakıyorum.. bi çift gözün bana baktığını görup adını bılmedıgım yerde kendımı beyazlar ve lacivertler içinde buluyorum.. Bedenım medcezirlerı yaşıyor... ... Geçmişten kalan bir çift goz.. Geleceğim ise karanlık... esra araz aydın..
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() |
![]() Anlatmak istiyorum içimdeki
Nefreti Kini Izdırabı.. Anlamıyorumneden nefret ettigineden ızdırap çektigimi.. Bilmiyorum yada bilmek istemiyorum. Elimde mavi kalemim yazıyarum Seni! Kendimi! Sevgisizligimi! Farkında olmadan dalmışım karanlıklara. Yürüyorum bilmediğim bi yolda ışığı bulma umuduyla. Biliyorum her karanlıgın ardında bi aydınlık var... Gel.... Sen benim aydınlığım ol bitir nefretimikinimisevgisizligimi. . Tut ellerimden hiç bırakmayacakmış gibi. Benide götür gittiğin yere bırakma beni yalnızlığımla... Bilyorsun!! Yalnızlıktan korkar oldum. Yüzümdeki her çizgi yalnızlığımın timsali. Tut ellerimden hiç bırakmayacakmış gibi.. TUT... esra araz aydın..
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
![]() Alıntı:
.........................
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() İçimi acıtan yanında bu..
konuş.... sevmiyorum de.. istemiyorum de... bitsin de.. yok olalım de.. konuş benimle susma.. Dayanamıyorum artık bittim.. Pes ediyorum Kalplerimize döşediğin mayınların fişeklerini ben yakıyorum... Göz yaşlarım söndurur belki.. Sana son sözüm... AŞKTA İNAT OLMAZ ....YAZIK SANA... tebriklerimi sunuyorum hemşerim ilhamınız daim olsun A.E.O |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1289
![]() |
![]() bir baktın varsın dünyada..
bir baktın (bakamadan) yoksun dünyada... ölümlü kalımlı evrende; ne yaşarsan kardır sana, her şeyden başını kaldır; önüne bak birazda... şunu bil ki; bir hayat daha yok insana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek 'Seviyorum' diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1459
![]() |
![]() Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… Semih Tanrıver (16 EKİM 2002 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
KANGAL-Akçamağara köyü | Serd@r | Kangal | 144 | 04.12.2012 19:52 |
DÜNYANIN EN BÜYÜK MUCİZESİ | yağmur58 | Dini sohbet | 4 | 23.05.2010 15:15 |
Fikra(lar) | RaZZcE | Köşe Yazıları | 273 | 23.03.2009 15:44 |
DUA Edelim!!!! | serkanka58 | Arşiv | 5 | 23.01.2008 15:07 |