|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1276
![]() |
![]() Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık
ALLAH YARDİM ETSİN OSMANLARA |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Suçlu Anne diyorum ama kendide suçludur Çünkü o hayati bile bile kendini atmış bilmeseymiş ona bişey diyemem...
![]() |
#13 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() benimde bi arkadaşım var aynen sizin yazdığınız gibi ama o kendisini çabuk toparladı allaha şükür şu anda evli iki çocuğu var çevre hastanasinde görev yapıyor çokda seviliyor tabii annedede var ama kendiside isteseydi aklı erdiğinde karşı koya bilirdi anneye benim arkadaşım öyle yaptı aklı erince baktı anneye karşı gelemiycek kaçtı istanbula geldi ve hastaneye girdi çalışıyor birazda içten gelecek demekki çocukda istememiş galiba allah taksiratını affetsin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1276
![]() |
![]() kağıdı ve kalemi her elime alışımda,
önce yokluğun sonra vurgunun geliyor aklıma, hani bir deniz kudururda dalgaları vururya kayalara ? şıpırtıları inletirya ortalığı ? hani kırar geçerya zayıf olan ne varsa herşeyi ? hani dağılırya damlacıkları serpilir her yana ? işte öyle bir hale düştüm senin yüzünden... yokluğun bir vurgundu bana, hep üstüme geldi sensizlik,hesap sordu gezdiğimiz yerler cevap veremedim, hatıralar ve yaşananlar yüzüme vurdu sensizliği ve uğultular çınladı kulaklarımda... zayıftım,güçsüzdüm dermansızdım, un ufak oldum dağıldım,darmadağın oldum yokluğunda, öyle bir hale düştüm ki senin yüzünden, toparlayamadım kendimi yaşattığın bu vurgundan... şimdi vurgunlara yenik yaşıyorum sayende, kağıdı ve kalemi her elime alışımda vurgunları yazıyorum, ezilmişliğimi,yıklımışlığımı yok olmuşluğumu yazıyorum, ve her defasında o vurgunları yeniden hep yeniden yaşıyorum, yaşamak istemesemde KAHRETSİN YAŞIYORUM işte... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 64 | 19.06.2009 02:09 |
Suç Mu İşledik-seslişiir- | morpeçete | Aşk şiirleri | 0 | 09.03.2009 08:35 |
Mobese Suç Oranını Azalttı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 12.02.2009 01:27 |
En Güzel İmza Kimde ? | Esengül | Arşiv | 23 | 27.08.2008 10:26 |