Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.06.2009, 14:47   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Erdoğan Nasrettin Hoca ile vurdu!

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş bu 44 yılı nereden çıkardın bilmiyorum bu 44 yıl sadece chp nin iddaası ghibi görünüyor deminden beri bakıyorum bununla ilgili bi şey bulamadım.....ama eğer verilirse bile bu kadar uzun süreli olmamalı........ve bu şirket yabancı ve yabancıya hizmet eden bi şirket asla olmamalı bunlara özen gösterilirse problem olmaz...........
2005 yılında yapılan ve CHP'nin başvurusu ile iptal edilen anlaşma bir İsrail şirketinin gelip temizlemesi karşılığında 44 yıllığına üst kullanım hakkının teslimini içeriyordu... Şimdi ise yine aynı şekilde önce askere veriliyor asker diyor ben yapamam maliyeye soruluyor o diyor param yok o zaman yap işlet devret yolu ile temizlenir diyor... siz bu şirketin sahibi olsanız böyle büyük bir proje için en az kaç yıl yap işlet devrette işletmek isterdiniz teklifiniz ne olurdu??? Zaten 2005'deki ihalede israil şirketi 44 yıl ile en az süreyi veren şirket olduğu için almış emin olun zarar eder ama orayı israilliler alır.. onu 24'e indirir yine de alır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 14:58   #12
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 831 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

harbikizz mdem bi siyasi partiyi tutmuosun niye böle bi siyaset agirlikli konu aciosun ozman anlamiorum hani madem ilgi alanina girmioo neden ortaligi geriosun yeterince gergin diilmi?ben senin parti tutmadigin yönpnde süpheliyim acikcasii madem hic tutmuon neden yhine ak partiyi kurban yapan bi aciklamayla ciktin gündeme??
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 21:50   #13
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 18:16

Tecrübe Puanı: 609 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çözüm önerisi askere temizlet, teçhizatını geliştir, eğit ve temizlet... Orayı 44 yıllığına verdiğinizde edeceğiniz kar zaten kendisini amorti ediyor 10 yılda... Olmadı mı ver parasını temizlet... Gelsin yine aynı şirket temizlesin sonra işin bitti kardeşim hadi çık de gönder ne işi var 44 yıllığına bırakıyorsun... 3-5 sene sonra bakalım AKP kalacak mı??? Nasıl oluyor da sen 44 yıllığına o kadar büyük bir toprak parçasını verebiliyorsun???Alperen al sana muhalefetin çözümü... Tek taraflı okursanız adamların çözümlerinide bilmez anca konuşuyorsunuz dersiniz...

titiz gardaşım aynı zamanda aklın yolu birdir diye bir söz vardır... Senin aklın ayatıyor mu herhangi bir yabancı ya da yerli bir özel kuruluşun gelip temizleyip sonra 44 yıl oraya sahip olması??? Doğru bir tercih mi cidden merak ediyorum bu konudaki görüşünü... İsrail misrail farketmez kim olursa olsun gelip temizleyip sonra 44 yıl kalması doğal mı orada??

AKP'nin ulaştırma bakanlığı haricinde hiçbir icraatini beğenmiyorum çünkü benim dünya görüşüme ters ben gelsem benim icraatlerimide siz beğenmezsiniz bundan doğal birşey yok... Havayolları özel şirketlerin gelişmesini sağlaması, karayolları ağının geliştirilmesi (Yöntem yanlış ama yapılıyor) ve hızlı tren geçte olsa yapılması önemli.
muhalefet öyle yansıtmıyor işte,dedikleri aha israile verdiler gitti topraklarımız psikolojisiyle milleti acite ediyorlar.bu çözüm yolu değildir,bu bir ihale madem toprakların gideceğini iddia ediyorlar girsinler ihaleye onlar temizlesin yeter ki bir çözüm yolu üretilsin.burda sadece muhalafet değil iktidarda aciz tabiki onlarda bir çözüm yolu üretemiyorlar,askeriye de techizat olmadığını söylüyor...demek istediğim iktidarı muhalafeti askeriyesi hep birlikte buna bir çözüm bulmalıdır...
Alt 07.06.2009, 22:00   #14
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 905 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Alperen. Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
muhalefet öyle yansıtmıyor işte,dedikleri aha israile verdiler gitti topraklarımız psikolojisiyle milleti acite ediyorlar.bu çözüm yolu değildir,bu bir ihale madem toprakların gideceğini iddia ediyorlar girsinler ihaleye onlar temizlesin yeter ki bir çözüm yolu üretilsin.burda sadece muhalafet değil iktidarda aciz tabiki onlarda bir çözüm yolu üretemiyorlar,askeriye de techizat olmadığını söylüyor...demek istediğim iktidarı muhalafeti askeriyesi hep birlikte buna bir çözüm bulmalıdır...
Aynn kardeşim çok güzel söylemişşsin.Bizim muhalefetin ben bir şeye bile okey dediğini görmedim bırak onaylamayı hiç bir çözüm üretmez ve orataya atılan fikirleride ne yapıp ne edip el birligiyle karalarlar.Bu muhalefet anlayışıyla Türkiyenin önü zor açılır.Bu mayın konusu gerçektende önemli konu bari bu konuda çözüm üretin ya.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 22:07   #15
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Türkiyenin imzaladıgı bir anlaşma gereği 2014 e kadar mayınları temizlenmesi gerekiyormuş.yer altında 100.000 in üzerinde mayın oldugu açıklanıyor.Dünyada 14 firma varmış mayın temizleyen. 5 yılı temizleme 44 yılı kullanma olarak 49 yıllığına İsrail firmasına verilecek.TSK kendisi açıklıyor biz yetersiziz bu konuda diye ve topu NAMSA ya atıyor.
Alt 07.06.2009, 22:11   #16
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1452 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

başbakana bende bir Nassrattein Hoca fıkrasıyla karşılık veriyorum...

"bir gün Nassrettin Hoca eşekten düşmüş ben zaten inecektim demiş!"
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 13:36   #17
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

bende bu gibi durumlarabenzeyen bir hikaye var

MASUM HIRSIZ..

HOCANIN EŞEĞİ ÇALINMIŞ KOMŞULARI ÜZÜLECEKLERİ YERDE ONU SUÇLAMIŞLAR:

"BAHÇENİN KAPISINI KİLİTLEMELİYDİN.."

"HİÇ Mİ SES DUYMADIN...?"

"EŞEĞİ İYİCE BAĞLAMALIYDIN...!"

HOCA HERKESİ SSABIRLA DİNLEMİŞ VE SONUNDA CEVAP VERMİŞ :

"VALLA TÜM SUÇU BENİM ÜZERİME YIKTINIZ , HIRSIZIN MASUM OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ "DEMİŞ ....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)