|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() HARBİKIZ Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2014 10:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan babasına endoskopi yapılırken doktorla tartışan AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun, Dr. Kürşat Tigen'i yumruklayarak darp ettiği iddia edildi.
Turan ARSLANOĞLU / İSTANBUL (AHT) Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: 10 günden beri hastanede yatan babası Satı Tıngıroğlu'nu, endoskopi için ekokardiyografi laboratuvarına götüren AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, bu sırada kendisini uyaran hemşire ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Dr. Kürşat Tigen, Tıngıroğlunun yanına gelerek dışarıya çıkması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine "Sen kimsin lan" diyen Tıngıroğlu doktorun üzerine yürüyüp "Hayvan herifler, terbiyesizler, ********ler" diyerek Dr. Tigen'in göğsüne yumruk attı. Olay yerine gelen hastanenin güvenlik görevlileri arasında kalan Tıngıroğlu'nun arbede sırasında kendi gömleğini çekerek düğmelerini koparttığı öne sürüldü. Daha sonra hastaneye polis çağırıldı. Doktorun ifadesi müfettişler ve polis tarafından hastanede alınırken, doktordan şikayetçi olan Tıngıroğlu da polise ifade verdi. Milletvekili ve doktor barıştı AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu ile Dr. Kürşat Tigen'in hastane yetkililerince barıştırıldığı öğrenildi. Tıngıroğlu ve Tigen'in birbirlerinden şikayetçi olmayacakları ifade edildi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() biz olsak yaka paça içerdeydik vekilde bazen vekillikten çıkıyor heralde
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() HARBİKIZ Şuan
![]() |
![]() insan olmak zor zanaat!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() mecliste birbirlerini döğüyorlar bu olay onların yanında çok küçük bişey
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() HARBİKIZ Şuan
![]() |
![]() DOKUNULMAZLIĞINA GÜVENİYOR DİĞERLERİ GİBİ........
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim de o kadar uzun kuyruğum olsa ben de döverim.
![]()
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Korkunun ecele faydası yok mademki hastanenin tüzüğünü ve haklı bir davayı savunuyordun neden onurlu bir mücadele gösterip sizde davacı olmadınız insanlıktan yoksun sözde vekil bozuntusuna dersini vermek o kadarmı zordu sizin gibilere sadece acırım dr efendi
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1445
![]() |
![]() milletvekillerinin en çok yaptığı şey kavga en iyi kavga yapıyorlar başka da birşey yaptıkları yok ...
hastanede doktoru yumruklarlar meclisde birbirlerinin üstüne yürürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hem suçlu hem güçkü iyi valla...
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() VALA BAZEN DE DR LAR HAK EDİYOR DAYAK DEMEYİ SİZ ORDA ACİ ÇEKERKEN O YA SOHBET EDİYOR YADA CEP TEL MJS YAZİYOR BEN ÇOK GÖRDÜM İÇİN YAZDİM....
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
50 bini aşkın kişi tek yürek oldu: ‘Madımak Müze olmalı’ | abircan | Serbest Kürsü | 114 | 07.09.2009 02:11 |
AKP'li vekilden küfür ve ölüm tehtidi | Kibrisli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 07.02.2009 17:49 |
MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ MEHMET GÜL HAYATINI KAYBETTİ | özdemir | Anasayfa Haberler | 10 | 16.03.2008 01:06 |
Tbmm Özgürlüğe EvetDedi. | sivaslıgenç | Arşiv | 7 | 09.02.2008 15:43 |
VEKİL SAYIMIZ 5'e DÜŞTÜ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 25.01.2008 13:48 |