|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() |
![]() Celalettin Cerrah gönderildi
Valiler kararnamesinde büyük sürpriz. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah vali olarak başka bir ile atandı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı. Kimi illerin valilerinde değişiklik öngören valiler kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, 8 ilin valisi merkeze alınırken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı. MERKEZE ÇEKİLENLER Kararnameye göre, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Uşak Valisi M. M. Kayhan Kavas ve Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer merkeze alındı. KİM NEREYE VALİ ATANDI? Amasya Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay'a, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli'ne, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli'ye, Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir'e, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın'a, Konya Valisi Osman Aydın, Nevşehir'e, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya'ya, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'ya, Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Giresun'a, Van Valisi Özdemir Çakacak, Uşak'a, Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'a, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a, Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Batman'a, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'ye, Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kara, Kars'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Van'a, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Sivas'a, Mülkiye Başmüfettişi Yılmaz Arslan, Balıkesir'e, Mülkiye Başmüfettişi Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'ya, Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Yemlihalıoğlu dez Artvin'e atandı.
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun demek lazım ama celalettin cerraha ve veysel dalmaza üzüldüm başarılı çalışmaları vardı hayırlısı diyelim
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() |
![]() hadi yeni valla sevindim desem yalan olur istanbulun hakkından en iyi gelen adamlardan biriydi bakalım bundan sonra ne olacak.....
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1046
![]() ![]() ![]() |
![]() Normalde emniyet müdürünün vali olması mükafattır ama bu Cerrah'a ceza olarak kesilmiş galiba Veysel Dalmaz içinde üzüldüm doğrusu
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 785
![]() |
![]() hayırlı uğurlu olur inşallah. ama celalettin cerrah istanbul için önemliydi onun gidişi neleri beraberinde getirir bilinmez.
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2014 17:40
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() hepside hayırlı uğurlu olsun vatana millete.
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() sibely58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2009 20:56
Tecrübe Puanı: 585
![]() |
![]() ben sanırım ters düşünen birisiyim ki istanbul emniyet müdürü celalettin cerahı nedense sevmiyorum ama bu atama olayı onun için sanki sürgün olmuş gibi düşünmedende geçemiyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Celalaettin Cerrah için çok üzüldüm bizim Türk Milleti nednese çalışana kıymet vermez, onun gibi bir kişinin İstanbul gibi Metropol bir İlde çalışacağını hiç tahmin etmiyorum,
Sibel kardeş şunu huç unutma ki gelen gideni aratır bu bir gerçektir bekle göreceksin , İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah ve Sivas Valisi Veysel Dalmaz'a Hayırlısı olsun diyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bence güzel çalışıyordu nesini beğenmediniz anlayamadım tabi buda sizin görüşünüz ben şahsen çok beğeniyordum cerrahı
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 771
![]() |
![]() Valimiz Gidiyor Veysel Dalmazı Beğenmiyenler Yeni vali ile kıymetini anlayacaklar Gelen gideni aratır Birde Valilik tecrübesi olmayan birisi geliyor.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Celalettin Cerrah Sivas'ta | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 23.04.2009 13:58 |
Cerrah Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 12.04.2009 09:53 |
Cerrah' tan tebrik ve kutlama | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 28.09.2008 10:56 |