|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() |
![]() Yazıcıoğlu olayında şok iddia!
Helikopter kazasında şok iddia.. Yazıcıoğlu ve beraberindekilere kalkıştan önce verilen dürümler konuşuluyor. İlaçlı dürümle suikast iddiası BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı akrabası: "Helikoptere binerken onlara 6 dürüm verdik. İlaçlı dürüm kurbanı olabilirler" Yazıcıoğlu'na ilaçlı dürümle suikast iddiası konuşuluyor.. Habertürk'ün manşetine taşıdığı haber ortalığı karıştıracak gibi. İddiaya göre; otopsi raporlarında cenazelerde damar tıkanıklığı tespit edilmiş. İşte Ali Öztunç imzalı haberden çarpıcı ayrıntılar: VEKİLLERE ANLATTI Muhsin Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı bacanağı Dr. Rafet Aslanoğlu, helikopter kazasını araştıran TBMM komisyon üyelerine şunları anlattı: "Pilot dahil 6 kişilerdi. Helikoptere binerken yemeleri için 6 dürüm verdik." 'DAMAR TIKANIKLIĞI VAR' "O dürümler ilaçlı olabilir. O ilaç da zehir. Adli tıp doktorları bana otopsi için '30 yaşındaki kameraman bile yüzde 90 civarında akut koroner damar tıkanıklığı yaşamış' dedi, rapora ise 'yüzde 60-65' diye yazmışlar. Oysa Muhsin Bey'in kalp sorunu yoktu."
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bunlar adli tıp raporunda açıkca belli olmuyormu hergün bisürü yeni iddialar atılıyor bi derleyip toplayıp güzel bi açıklama yapılır heralde yapan olursa bekleyip göreceğiz
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Bu bir suikastsa adli tıpta mutlaka acıklama gelir bir gün bütün gerceklerin ortaya cıkacağına inanıyorum
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() O dürümlerde zehir varsa bu tesbit edilemeyecek bişey değil. En ucra köşelerdeki tıbbi laboratuarlar bile tespit eder bunu. Böyle bişey olduğunu düşünmüyorum.Birgün ben de suikastten ölürsem böyle ucuz bir suikast istemem
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kaç tane örnek alıp bisürü inceleme yapıldı bu bencede mantıksız
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Adli tıpta 6 kişininde damar tıkanıklığı tespit edilmiş '30 yaşındaki kameraman bile yüzde 90 civarında akut koroner damar tıkanıklığı yaşamış' bu sizce bir tespit değilmdir
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Ben de onu diyorum abi tespiti çok kolay bir durum bu.Varsa böyle bir durum saklayamazlar.Adli tıpa filan gerek bile yok bizim mahalledeki sağlık ocağı bile tespit eder kandaki maddeleri.
![]() |
#8 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() eğer öyle bir durum söz konusu ise birden bire etkisini gösteremez ya muhabir güneş yaptığı telefon görüşmesinde şikayetlerinden bahsederdi sanırım karnım ağrıyor nefes almakda güçlük çekiyorum falan gibi
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Alıntı:
bunu herkeste biliyor ve tahmin ediyorki başkan bir suikaste kurban gitti inşallah adalet yerini bulur varsa bir hain el er veya geç kırılır diye düşünüyorum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu kadarıda fazla abartılar bence ya...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yazıcıoğlu için Sivas'ta mevlit | ABDULLAH DUMAN | Haberler | 0 | 08.05.2009 08:26 |
Yazıcıoğlu ve Güneş Yılın Annesi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 9 | 05.05.2009 14:05 |
Yazıcıoğlu Sivas'ta “Başbakan” Sloganları ile Karşılandı | Alperen. | Haberler | 1 | 15.03.2009 11:22 |
Yazıcıoğlu; "O partinin kapatılmasını bende istiyorum" | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 07.07.2008 08:16 |
JUDOCU Yazıcıoğlu! | arikarinkuchi | Arşiv | 3 | 02.02.2008 12:30 |