Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.06.2009, 01:59   #61
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2209 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ltfn Seva, asılsız iddalarda bulunma , başörtüsüne karşı bir durum yok bahsedilen oluşumda. Burda hemşerilerimize karşı ilkeli olmak zorundayız.
Turkan saylanı kastettim ben..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 02:15   #62
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1006 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Turkan saylanı kastettim ben..
Rahmetli Türkan Saylan'ın yaşamı boyunca Ülkeme yaptığı hizmetlere şükürler olsun. Keşki onu acımasızca eleştiren ellerin ülkeme ufacık bir faydası olabilse. Türkan Saylanın otobiyografisini okuduktan sonra tartışabilirmiyiz ? İkimiz içinde böylesi daha faydalı olacaktır emin olabilirsin.
Alt 15.06.2009, 02:20   #63
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2209 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Rahmetli Türkan Saylan'ın yaşamı boyunca Ülkeme yaptığı hizmetlere şükürler olsun. Keşki onu acımasızca eleştiren ellerin ülkeme ufacık bir faydası olabilse. Türkan Saylanın otobiyografisini okuduktan sonra tartışabilirmiyiz ? İkimiz içinde böylesi daha faydalı olacaktır emin olabilirsin.
ben size Peygamber efendimiz Eğitime verdiği önemi ve çocuklar arasında ayrımcılığı yapmadığı biyografisini tavsiye ederim...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 15.06.2009, 02:21   #64
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 760 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizlerin İslamdan anladığı ne acaba,her şeyi bir tek sizler biliyorsunuz.İnsanlara ne gibi hizmetler verdinizde konuşuyorsunuz acaba? Herşeyi İslama bağlıyorsunuz ya helal olsun...

Çydd'yi Feto cemaati gibi sanıyorsunuz herhalde!

Not:O insanın adını ağzınıza almayın diye rica etmiş bir arkadaşımız,bende zaten ismini zikretmek hiç hoşlanmıyorum...
anlayısın için tşk ederim.. degerli hocamın ismini bırak agzına almayı onun hakkında yorum bıle yapma tamammı arkadasım umarım bunuda anlayışla karşılarsın...

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 02:36   #65
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
ben size Peygamber efendimiz Eğitime verdiği önemi ve çocuklar arasında ayrımcılığı yapmadığı biyografisini tavsiye ederim...
Tribüne oynuyorsunuz yine Peygamber efendimiz burdaki herkezin ortak paydası , Efendimizle Türkan SAYLAN'ın kıyaslamasını yapmak biraz komik oldu )
Alt 15.06.2009, 02:39   #66
myway
Yiğido

myway - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

myway Şuan myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2011 03:09

Tecrübe Puanı: 730 myway FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Konuyu farklılaştırmayalım dedik buna lütfen uyalım arkadaşlar,
konuya atilmis mesajlara soyle bir baktim da

Zaman gezetesi kimin ? Fetullah Gülen'in
Nerede kendileri ? ABD'de
Ne arıyor oarada ? Hiçççççç
Neden gelmiyor ülkeye ? Bilmem

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu zat zamanında "iki iblis var bir dieğride Amerika" demişti geçmişi arşivleri araştırın, bulacaksınız.
Bu iblis'ler bu zat'ı neden saklıyor acaba hiç düşündünüz mü?
Bu zat bu iblislerde de ne bulduki bir türlü ülkeye gelmiyor acaba ?
Bedava Zaman gazetesinin taraflı yalan haberiyle bunlaramı inanmamız gerekiyor ?
Türkan Saylan gibi değerli bir kişiyi karalamaya kalkıyor. Çok ayıp çok.
Devletin yapamadığını Türkan Saylan yaptı çünkü. Yetkililerin bilerek yeterli yapmadığı öğrenci yurtları, ucuz ücret adı altında tarikat yurtlarına gitsin o zat ta para kazansın danışıklı dövüşler "al gülüm ver gülüm" Ondan sonrada ABD'de krallar gibi yaşasın, verilen görevleri bir bir yerine getirsin, bumu müslümanlık yoksa dini kullanmakmı?
Sağken değerini bilmedik , bari ölüye saygılı olalım. Böyle insanlar zor bulunur, örnek alınması gereken insanlar bunlar.
Yaptığı iyilikleri göremiyorsak hayatta olmayan birine saygılı olalım bari.
konuyu kimin farklilastirdigi konusunda suphelerim var...

Cagdas yasami medeniyeti destekleyenler guzel Sivasima da ulasmis demek helal olsun

Hedefler belli cesitli liselerde ilkogretim okullarinda hemen calismalar baslar.. burs verilmeye(kandirilmaya) musait ogrenciler tesbit edilir...

Sivasda evler kiralanir burs verilecek ogrenciler icin hemde istasyon caddesi gibi kaliteli yerlerden tutulur bu evler..

Ogrenciler kizli erkekli ayni evde kalip medeniyeti ve cagdas yasami ogrenmeye baslarlar.. tabiki bu asamada alkolunden tutun da nice cagdasligin ve medeniyetin simgelerine alistirmalar yapilir...

bunlardan hosnut olmayan ogrenciler de cikabilir iclerinde derhal dislanirlar ve burslari kesilir.. onlar cagdas yasamayi beceremeyenlerdir...

Bunlarin medeniyet cagdaslik kavrami bunlardan ibaret aci ama gercek...Necip Fazil ustad ne guzel soylemis bilirsiniz....

Konu myway tarafından (15.06.2009 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:09   #67
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizlerin İslamdan anladığı ne acaba,her şeyi bir tek sizler biliyorsunuz.İnsanlara ne gibi hizmetler verdinizde konuşuyorsunuz acaba? Herşeyi İslama bağlıyorsunuz ya helal olsun...

Çydd'yi Feto cemaati gibi sanıyorsunuz herhalde!

Not:O insanın adını ağzınıza almayın diye rica etmiş bir arkadaşımız,bende zaten ismini zikretmek hiç hoşlanmıyorum...
İslam dini her konuya değinmiş o yüzden herşeyi islama göre konuşuyoruz..

Sizin islamdan ne anladığınız varda burda bu kadar küçük düşürür gibi konuşabiliyorsunuz kusura bakmayın ama Feto cemaati diye hitap ediyorsunuz islama saygınız bu mu sizin...

O türkan saylanda başörtüsüne karşı çıktığı için başına takmak zorunda kaldı o örtüyü hani derlerya bir gün takmak zorunda olursun diye...

örnek İslam,Türk ve Türkiye düşmanı,örnek Atatürkçü gibi görünen ama olmayan,örnek insan görünümlü,örnek............... ..

Alıntı:
Tribüne oynuyorsunuz yine Peygamber efendimiz burdaki herkezin ortak paydası , Efendimizle Türkan SAYLAN'ın kıyaslamasını yapmak biraz komik oldu )
aslada kıyaslamam Türkan saylan kimki onu okuyacam ya Allah aşkına saçmalamayı bırakın onu biliyoruz gördükte Atatürkçü gibi görünen ama Atatürk ün yanından bile geçmeyen bir kadındır...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (15.06.2009 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 15.06.2009, 03:30   #68
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

konuya atilmis mesajlara soyle bir baktim da

Zaman gezetesi kimin ? Fetullah Gülen'in
Nerede kendileri ? ABD'de
Ne arıyor oarada ? Hiçççççç
Neden gelmiyor ülkeye ? Bilmem

konuyu kimin farklilastirdigi konusunda suphelerim var...

Cagdas yasami medeniyeti destekleyenler guzel Sivasima da ulasmis demek helal olsun

Hedefler belli cesitli liselerde ilkogretim okullarinda hemen calismalar baslar.. burs verilmeye(kandirilmaya) musait ogrenciler tesbit edilir...

Sivasda evler kiralanir burs verilecek ogrenciler icin hemde istasyon caddesi gibi kaliteli yerlerden tutulur bu evler..

Ogrenciler kizli erkekli ayni evde kalip medeniyeti ve cagdas yasami ogrenmeye baslarlar.. tabiki bu asamada alkolunden tutun da nice cagdasligin ve medeniyetin simgelerine alistirmalar yapilir...

bunlardan hosnut olmayan ogrenciler de cikabilir iclerinde derhal dislanirlar ve burslari kesilir.. onlar cagdas yasamayi beceremeyenlerdir...

Bunlarin medeniyet cagdaslik kavrami bunlardan ibaret aci ama gercek...Necip Fazil ustad ne guzel soylemis bilirsiniz....

Arkadaşım bu iddaların gerçeklik payını açıklarmısın , böyle bir şeye şahit olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Burda kulaktan duyma lafları gerçek gibi lanse etmeye kimsenin hakkıyok.

Alıntı:
aslada kıyaslamam Türkan saylan kimki onu okuyacam ya Allah aşkına saçmalamayı bırakın onu biliyoruz gördükte Atatürkçü gibi görünen ama Atatürk ün yanından bile geçmeyen bir kadındır...
Arkadaşım az önce bulunduğun ithamları açıklarmısın , neye göre bunları gerçek gibi gösteriyorsun. Kulaktan dolma laflarla burda konuşursak etikliğe hainlik yapmış oluruz. Hodiri meydan iddada bulunduğunuz şeylerin belgelerini istiyoruz ?

Konu qio tarafından (15.06.2009 Saat 03:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:42   #69
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Arkadaşım bu iddaların gerçeklik payını açıklarmısın , böyle bir şeye şahit olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Burda kulaktan duyma lafları gerçek gibi lanse etmeye kimsenin hakkıyok.

Arkadaşım az önce bulunduğun ithamları açıklarmısın , neye göre bunları gerçek gibi gösteriyorsun. Kulaktan dolma laflarla burda konuşursak etikliğe hainlik yapmış oluruz. Hodiri meydan iddada bulunduğunuz şeylerin belgelerini istiyoruz ?
ben şimdi o belgeleri mahkemeden getirip sana baştan aşağa gösteririm...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 15.06.2009, 03:50   #70
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
ben şimdi o belgeleri mahkemeden getirip sana baştan aşağa gösteririm...
Buyur bekliyorum göster, yoksa yargı sürecinde açıklama yapmaktan sakınıyormusun yada mahkkeme varda öyle bir idda ama internetten ulaşılamıyor öyleyse sen nerden biliyorsun ?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)