Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.06.2009, 04:21   #121
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 865 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Arabistan ve Belçika Farkı

benimdee inss tam tersii seniin icinn
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 04:27   #122
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1028 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benimdee inss tam tersii seniin icinn
Boşa bekleme derim doğrularım , hayat felsefem. Sen bana öl diyprsun şuanda ben öyle algılıyorum
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 04:29   #123
betüs58
Usta Yiğido

ee yuhh yhanii abi abartt simdikk bidee tamm olsunaynisi benim icinde gecerlii ozmanben cok inatim abii kecii diil bi baska inatt bendekiiyhani adamii cnaindan b ezdiririm o yüzden hicc ugrasmaa derimm benn:
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 04:40   #124
qio
Usta Yiğido

ideloji , insanın hayat felsefesidir, yaşam biçimidir. Yanlış anlama ama sizin durum biraz popüler kültür gibi bişey.
Alt 14.06.2009, 13:07   #125
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Recep Tayyip Erdogan mı ülkeyi ileriye götürüyor:S millet dlenci gibi oldu her taraftan yardım alarak geçiniyor ne yazıkki kimsenin cebinde para yok sivasta en çok işleyen sektöer kahvehaneler oldu kahvehaneler para basıyor.Kahvehane dışında hiç biyer işlemiyor çünkü işsizlerin mekanı kahveler işsizlikte patlama yaşanıyor türkiyede daha neyini övüyorsunuz anlamıyorum
bırakın yav şunları işsizken iş arasın kardeşim ne işi var kahvanelerde veya kahvehaneye verecek parayı nerden buluyor bu işsizler oralara para kazandıracaklarına iş kursunlar kahvehanelere bastıkları paralarla..

Devlet yardım ediyor yok dilenci yerine koyuyor yok bilmem ne bilmem ne Devlet yardım etmeyince Devlet miletine sahip çıkmıyor diyorsunuz

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 13:22   #126
betüs58
Usta Yiğido

HELAL OLSUN BACIMM HEMFIKIRIM SENLEN:::YAPILANIDA GÖRMÜOLARKII AZA KANAAT ETMEYEN COGUU BULAMAZMIS DIOMM AMA YOK
Alt 14.06.2009, 17:36   #127
$arki$Laliim.58
Tecrübeli Yiğido

$arki$Laliim.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

$arki$Laliim.58 Şuan $arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.10.2009 21:19

Tecrübe Puanı: 664 $arki$Laliim.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

walla bu issizlik konusunda benimde diyeceklerim sunlar:

insanlarimizin baska ülkelere bakarak sosyal güvencesi belki cok cok yüksek olmayabilir, ama issizlige gelince, issizlik her yerde var.. milletimizin surekli ornek gosterdigi avrupada bilee insanlar afedersiniz yerdeki pislikleri temizleyerek geciniyor. Is isteyene, herzaman is var, ben buna inaniyorum. Türkiyede issizlik degil, tembellik var..

Ac olan bir insan karnini doyurmak icin her isi yapar, ama eger bizim insanimiz hala bundan sikayetci ise, ozaman onlar ac ve issiz degil, ama bir eksiklikleri var, oda ZENGINLIK ! ..

- insaAllah demek istediklerimi carpitmazsiniz..
Selam ve dua ile
$arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 19:24   #128
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
$arki$Laliim.58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

insanlarimizin baska ülkelere bakarak sosyal güvencesi belki cok cok yüksek olmayabilir, ama issizlige gelince, issizlik her yerde var.. milletimizin surekli ornek gosterdigi avrupada bilee insanlar afedersiniz yerdeki pislikleri temizleyerek geciniyor. Is isteyene, herzaman is var, ben buna inaniyorum. Türkiyede issizlik degil, tembellik var..

Ac olan bir insan karnini doyurmak icin her isi yapar, ama eger bizim insanimiz hala bundan sikayetci ise, ozaman onlar ac ve issiz degil, ama bir eksiklikleri var, oda ZENGINLIK ! ..

Selam ve dua ile
Sana katılıyorum işsizlik her ülkede var Amerika'da Ocak ayının son haftasında işsizlik sigortasına başvuranların sayısı 626 bin'e yükseldi. Bu son 26 yılın rekorunu kırdı. Şu anda Amerika’da toplam 4 milyon 800 bin kişi işsizlik sigortası alıyor.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 19:39   #129
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 787 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Suudi Arabistan'da kadına sinema bile yasak!

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vayy bea müthiş haber, Radikal Gazetesini ve haberi buraya taşıyan arkadaşımızı kutluyorum. Dertlerimize derman, sorunlarımıza ferman oldu bu haber...

İfrat ve Tefrit arasında dolaşmaya devam.
bencede..........tamamen bilinçli olarak tartışma yaratmak amacıyla açılmış bikonu........konuya 100 ün üzerinde mesaj yazılmış bunun en fazla 10-15 i konuyla alakalı.........
Alt 15.06.2009, 06:07   #130
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
$arki$Laliim.58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Selam ve dua ile
Fırsat eşitliği istiyorum , yaptığım hizmetin karşılığını istiyorum. İşsiz olan vatandaşlarıma iş istiyorum. Akıl istemiyorum , ekmek istiyorum çünkü vatandaşın karnı aç. Buzdolabı , çamaşırmakinesi istemiyorum , öncesinde elektirik su istiyorum, işte istiyorum ki o insanlar o dolaplarını doldurabilsin.

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sana katılıyorum işsizlik her ülkede var Amerika'da Ocak ayının son haftasında işsizlik sigortasına başvuranların sayısı 626 bin'e yükseldi. Bu son 26 yılın rekorunu kırdı. Şu anda Amerika’da toplam 4 milyon 800 bin kişi işsizlik sigortası alıyor.
2007 sayımlarına göre ABD'nin nüfusu 315 milyondur . 315 milyonluk nüfusta 5 milyon işsiz göze batr mı?
Ama ülkemdeki 75 milyonluk nüfusta resmi olmasada işsizlik oranı 20 milyonu aşıyor !!

Konu qio tarafından (15.06.2009 Saat 06:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)