Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.06.2009, 17:22   #151
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 761 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Bu kadar güleceğinizi bilsem en başta yapardım,ayın espirisi bile olurdu belki.(Gerçi ben sizin kadar gülünecek birşey göremiyorum burada ama!...)

Ben kendimi gayet iyi ifade ederimde,biraz ağır olur... Farklı fikir ve görüşleri komik sayan insanlardan hiç birşey bekleyemezsiniz.Sizden fetvacı falan olmaz arkadaşlar.Uğraşmayın Din Bilgisiyle

Modern eğitim anlayışında ödevler vardır tabii ki.İstemeyen zaten yapmıyor ödevini.Benim cümlem öğrencilerin artık ödevlerden sıkıldığı içindir! Bunu bile açıklatıyorsunuz yaaaaa,bir kerede anlayışınıza hayran bırakıyorsunuz beni En başta bir arkadaş körler sağırlar birbirini ağırlar demişti,bazen bende sayenizde algılamakta zorluk çekiyorum.Ne demişler,körle yatan şaşı kalkar...

Hala at gözlüğü diyorlar yaaaaa.Siz geniş düşününde,ben at gözlüğü takarım!...
Alt 16.06.2009, 18:16   #152
sevdagülü
Usta Yiğido

sevdagülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevdagülü Şuan sevdagülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.02.2010 08:47

Tecrübe Puanı: 880 sevdagülü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence sen kandini ifade etmeyi bile beceremeyen birisin anlayında problemler oldugunu düşünüyorum.insanları anlamaya çalıştıgına inanmıyorum sen neyi niçin bile yaptıgını bilmiyosun kalkmış burda oradan burdan konusuyon
Alt 16.06.2009, 18:50   #153
SİVASLIM-58
Yiğido

SİVASLIM-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SİVASLIM-58 Şuan SİVASLIM-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.07.2009 17:13

Tecrübe Puanı: 662 SİVASLIM-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Misyonerlik faliyetleri bir o denli hız kazanacak demek tapınak şovalyelerine hayırlı olsun
Sivas onlar için çok önem arz ediyor
SİVASLIM-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 19:07   #154
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1335 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[b][i][color=magenta]Modern eğitim anlayışında ödevler vardır tabii ki.İstemeyen zaten yapmıyor ödevini.Benim cümlem öğrencilerin artık ödevlerden sıkıldığı içindir! Bunu bile açıklatıyorsunuz yaaaaa,bir kerede anlayışınıza hayran bırakıyorsunuz beni
Bu ödevlerin yapılması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mecburi kılınmıştır dedim.Sen de mecburi kelimesinin açıklamasını yaptırma da ,anlayışına hayran bıraktır beni..
Alt 16.06.2009, 19:39   #155
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 776 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Ya yeni cümleler öğrenin artık arkadaşlar,her konuda "Medeniyet açmaksa bedeni,hayvanlar insanlardan daha medeni" sözünü duymaktan bıkkınlık geldi.Sizin medeniyetten anladığınız sadece üst baş giyinmeden dolaşmaksa siz ne medeniyet hakkında birşeyler biliyorsunuz derim,ne de islam hakkında.Kusura bakmayın ama ezbere yaşayanlar sizlersiniz.

Hala ölmüş insana sorular soruyorsunuz.Asıl siz kim oluyorsunuz da insanlar hakkında bu derece aşağılayıcı sözler sarfedebiliyor,mantıklı bir cevap gelse bile dikkate almayıp hala aynı yerde sayıyorsunuz!

Okul sıralarında namaz kılınacağına bale yapılsın diyor.Bu sözü anlayamayacak kadar bilginiz yoksa konuşmayın arkadaşım.Camiiler neden var? Yıkın o zaman hepsini,okullarda,işyerlerinde yapılsın ibadetler.Bunu mu istiyorsunuz?

Evet,keşke Atatürk yaşasaydı da şu ayrımdan kurtarsaydı bizi.Herşeyin bir yeri var,ibadet camii de,eğitim okul da.Bale yapmak bir sosyal faaliyettir,ibadet değil.Herşeyi mi biz öğreteceğiz yaaaaa

Ha bir de bazı arkadaşlar derneğin neye hizmet ettiği hakkında yorumlar yapmış ama açıklamamış hala.Lütfen olduğu gibi anlatın.Taraflı olarak mı gittiniz o derneğe,yoksa sadece yardım almak amaçlı mı? Lütfen artık dürüstçe cevaplar verin...
rahatsız olmanı normal karsılıyorum ...

Alıntı:
Ya yeni cümleler öğrenin artık arkadaşlar,her konuda "Medeniyet açmaksa bedeni,hayvanlar insanlardan daha medeni" sözünü duymaktan bıkkınlık geldi.Sizin medeniyetten anladığınız sadece üst baş giyinmeden dolaşmaksa siz ne medeniyet hakkında birşeyler biliyorsunuz derim,ne de islam hakkında.Kusura bakmayın ama ezbere yaşayanlar sizlersiniz.

Hala ölmüş insana sorular soruyorsunuz.Asıl siz kim oluyorsunuz da insanlar hakkında bu derece aşağılayıcı sözler sarfedebiliyor,mantıklı bir cevap gelse bile dikkate almayıp hala aynı yerde sayıyorsunuz!

Okul sıralarında namaz kılınacağına bale yapılsın diyor.Bu sözü anlayamayacak kadar bilginiz yoksa konuşmayın arkadaşım.Camiiler neden var? Yıkın o zaman hepsini,okullarda,işyerlerinde yapılsın ibadetler.Bunu mu istiyorsunuz?

Evet,keşke Atatürk yaşasaydı da şu ayrımdan kurtarsaydı bizi.Herşeyin bir yeri var,ibadet camii de,eğitim okul da.Bale yapmak bir sosyal faaliyettir,ibadet değil.Herşeyi mi biz öğreteceğiz yaaaaa

Ha bir de bazı arkadaşlar derneğin neye hizmet ettiği hakkında yorumlar yapmış ama açıklamamış hala.Lütfen olduğu gibi anlatın.Taraflı olarak mı gittiniz o derneğe,yoksa sadece yardım almak amaçlı mı? Lütfen artık dürüstçe cevaplar verin...
Rahatsız olmanı normal karsılıyorum..ne yaptıgını bılmıyosun cunki.............

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....

Konu HaKaaN tarafından (16.06.2009 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 20:53   #156
Bilmiyorum5
Yasaklı

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilmiyorum5 Şuan Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2010 15:36

Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SİVASLIM-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Misyonerlik faliyetleri bir o denli hız kazanacak demek tapınak şovalyelerine hayırlı olsun
Sivas onlar için çok önem arz ediyor
TABİKİ ÖNEM ARZ EDİYOR SİVAS MAALESF TÜRKİYE GİBİ EĞİTİMSİZ İNSANININ FAKİRİN FUKARANIN COK OLDUGU YER YARDIM EDIP BI NEBZE OLSUN KATKI SAGLAMAA CALISIYOLAR FENAMI
Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 22:44   #157
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 933 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TABİKİ ÖNEM ARZ EDİYOR SİVAS MAALESF TÜRKİYE GİBİ EĞİTİMSİZ İNSANININ FAKİRİN FUKARANIN COK OLDUGU YER YARDIM EDIP BI NEBZE OLSUN KATKI SAGLAMAA CALISIYOLAR FENAMI
Kım onlar mı yardım ediyor
Bir yarım ediyorlar O yardımın altından neler çıkıyor.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2009, 17:39   #158
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 859 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aman abii yok kalsin bölee yardim..sizin cagdas kelimesinin altinda anladiginiz ne ben onu bi nlayabilsemm hayir ben halenn anlamiss deilimde...size ben bisi demiom hep diom ama yine derim bilip bilmeden konusmayinn bu konuda ben cok sey okudum ben ortada görülünene bekarim siz bildiinizi okuyn olsun bitsin...
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2009, 23:24   #159
$arki$Laliim.58
Tecrübeli Yiğido

$arki$Laliim.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

$arki$Laliim.58 Şuan $arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.10.2009 21:19

Tecrübe Puanı: 659 $arki$Laliim.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayirli olsun demek ister[DIM].. ama malesef
$arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2009, 00:39   #160
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1480 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
$arki$Laliim.58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayirli olsun demek ister[DIM].. ama malesef
HAYIRLI UĞURLU OLSUN !...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)