Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.06.2009, 15:14   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vali Dalmaz İçin İmza Kampanyası

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Sayın hocam sizin ne demek istediğinizi anlıyorum Sivasta yaşayan biri olarak size saygı duyuyorum ama vatandaş böyle istiyorsa yapacak bir şey yok bence geri dönmesi mümkün değil
Abi bu imza kampanyasını açanların kim olduğunu okudun değil mi?
Sivaslı sanayiciler,üreticiler,çiftçil er değil Fasıl heyeti.Bu size de bazı çağrışımları yapmıyor mu?
Saygılar
Alt 22.06.2009, 17:05   #12
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 734 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vali Dalmaz İçin İmza Kampanyası

saka gibi.. tamm asıklar derneginin imza toplamasını anlarım ama burda destekleyen arkadaslara akıl sır erdiremedim ya sizde o dernektesiniz yada sivas ta yasamıyosunuz heralde. ben cok sevindim veysel dalmazın gidişine.geri donup baktıgımda da hic pişman olmam aklımda aydın güçlü den sonra hiç bişey yapmayan eski sivas valisi olarak kalacak o kadar.
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)