Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.06.2009, 07:13   #1
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart bir azmin zaferi

İki Kardeş Engelli Babalarına Takdir Belgelerini Hediye Ettiler
Hayrettin (9) ve Hasan (10) Kardeşler Derslerinde Başarı Göstererek Aldıkları 'Takdir' Belgesini Yedi Yıl Önce Bir Rahatsızlık Sonucu Ayakları Tutmaz Olan Babaları Mustafa Karacan'a (38), Babalar Günü Hediyesi Olarak Verdiler

Hayrettin (9) ve Hasan (10) kardeşler derslerinde başarı göstererek aldıkları 'takdir' belgesini yedi yıl önce bir rahatsızlık sonucu ayakları tutmaz olan babaları Mustafa Karacan'a (38), babalar günü hediyesi olarak verdiler. 2002 yılında damar tıkanıklığı sebebiyle ayaklarını kullanma yeteneğini kaybeden Karacan, evde eşiyle birlikte elişi yaparak evin geçimini sağlıyor.

Muğla'nın Yeşilyurt beldesindeki ilköğretim okulunda eğitim gören, Hayrettin (9) 4. sınıfta ve Hasan (10) 5. sınıftaki iki kardeş, 2008-2009 eğitim öğretim yılı boyunca derslerinde büyük başarı göstererek 'takdir' belgesi alarak bir üst sınıfa geçtiler.

Maddi durumları iyi olmadığı için babalarına hediye alamayan iki kardeş, babalar gününde en büyük hediyenin karneleri olduğunu düşünerek, aldıkları 'takdir' belgesini babalarına hediye ettiler.

Çocuklarının başarısından dolayı çok duygulanan baba Mustafa Karacan (38), çocuklarını öperek, başarılarını kutladı. Karacan, "Babalar gününde bana çocuklarım karnelerini hediye ettiler. Onlar için daha çok çalışarak okumalarını istiyorum. Bugün bana verdikleri en büyük hediye karne hediyesidir." ifadelerini kullandı.

Karacan, yedi yıl önce özel bir şirkette işçi olarak çalışırken aniden hastalandığını, ayakları tutmaz hale gelince de malulen emekli olduğunu belirterek, bu durumun kendisini engellemediğini söyledi.

Karacan, bir gün olsun hayata küsmeyerek ailesinin rızkını sağlamak için eşiyle birlikte elişi yapmaya başladığını kaydederek, "Ayaklarım iş görmese de ellerimle çalışıyorum. Tezgâhlarda dokunan ipek kumaşların düğümleme işini yapıyorum." diye konuştu.

Mustafa Karaca'nın en büyük oğlu Hasan ise kardeşiyle birlikte bir yıl boyunca ders çalışarak sınıflarını geçtiklerini anlatarak, "Karne hediyesi olarak 'takdir' belgesi aldık. Bunu sana babalar günü hediyesi olarak armağan ediyoruz." dedi.

(CİHAN)
Alt 22.06.2009, 07:56   #2
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: bir azmin zaferi

Bana da kimse babalar gününde hediye almadi, ama carsamba günü burada karneler veriliyor, umarim benim cocuklarda gecikmeli de olsa bana güzel bir hediye verirler.
Paylasim icin cok tesekkürler Salim kardes, yürek titreten cinstendi.
Alt 22.06.2009, 08:17   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4547 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Gercekten taktir edilecek çocuklarmış babalar gününde babaya verilecek en büyük hediyeyi vermişler umarım ülkemizde böyle çocukların sayısı daha çok olur
Alt 22.06.2009, 15:08   #4
sivaslıbaki
Usta Yiğido

sivaslıbaki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıbaki Şuan sivaslıbaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2010 19:22

Tecrübe Puanı: 699 sivaslıbaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gercekten taktir edilecek çocuklarmış babalar gününde babaya verilecek en büyük hediyeyi vermişler umarım ülkemizde böyle çocukların sayısı daha çok olur
Eline sağlık Salim amca güzel paylaşım.
Alt 23.06.2009, 00:39   #5
ikaruss07
Yiğido
NO AVATAR

ikaruss07 Şuan ikaruss07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2016 23:06

Tecrübe Puanı: 594 ikaruss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rabbim yar ve yardımcıları olsun,baba için çok büyük gurur ve anlamı büyük hediye,rabbim şifasına nail eder inşaşllah
Alt 23.06.2009, 12:25   #6
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

En güzel hediyedir bence onlar için....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2009, 12:50   #7
bahar5834
Usta Yiğido

bahar5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahar5834 Şuan bahar5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10

Tecrübe Puanı: 1282 bahar5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

salim kardeş çok duygulu ve guzel bır pağlaşim eline sağlık ne mutlu o babaya ve anneye .
Alt 23.06.2009, 13:05   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bazen çocuklarımızdan küçük bi hediye bile onlar gibi bizleride mutlu ediyor biz insanoğlu en küçük tebessümde bile mutlu olan insanlarız inşallah bu kardeşlerimiz güzel başarılı bi eğitimle güzel yerlerde onları dahada mutlu ederler inşallah
Alt 23.06.2009, 14:10   #9
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2310 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Babalar Gününe değer en kıymetli hediyeyi vermişler , ne mutlu o aliye böyle bir evletlere sahip oldukları için .

Rabbim zihin açıklığı versin başarılarının devamını diliyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)