|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 08:47
Tecrübe Puanı: 890
![]() |
SON AŞIK
Hasretinle geçiyorken bu gençlik çağım, Ey sevdiğim, ben ümitsiz değilim gene Ak düşünce saçlarının kumral rengine Kollarında son aşkın ben olacağım. Ey başında şimdi sevda rüzgarları esen, Böyle her gün yollarımdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olunduğun gün . . . O mukadder günü, bilmem, düşündün mü sen? Ben bir beyaz saçlı aşık, sen bir ihtiyar. . . O gün bana yaklaşırken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni Faruk Nafız Çamlıbel
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın,
Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SENSİZLİK Mİ BENİ AĞLATAN
Yine sensiz geçen bu gecemde Göz yaşlarım benimle birlikte Elimde senin resmin Dalar giderim yine eski günlere Hayat sevince,sevilince güzelmiş Ben sevdim sevilmedim Bu yüzden bütün umutsuzluğum,kırgınlığım Birtek ona nefretim Sevdiğinin yolunu beklemekmiş zor olan Sevilmeyi ümit etmekmiş beni ağlatan Geceleri ağlarımya ben hani Yıldızlar şahidim olsun diye belkide... Zaten birtek onlar şu karanlık gecemi aydınlatan Birtek onlar ben kaybolmuşken yol gösteren Sadece onlar bana sevmeyi öğretip , Sevilmeyi beklememi söyle
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Zaten birtek onlar şu karanlık gecemi aydınlatan
Birtek onlar ben kaybolmuşken yol gösteren Sadece onlar bana sevmeyi öğretip , Sevilmeyi beklememi söyle
|
|
|
#5 |
|
Moderator
GÜL GETİR BANA
Kekik yavşan kokan dağlardan geldim Ben bende değilim bir bak halime Yitirdim kendimi ben bu şehirde Bul beni cananım bul getir bana İnceden bir sızı sardı yar teni Hasretin kor olmuş yakar bedeni Yağmur taneleri söndürmez beni Sel getir cananım sel getir bana Bu bendeki yara eski çağlardan Viranım şehirde viran bağlardan Ara yüreğimi bulda dağlardan Al getir cananım al getir bana Salına salın,a eyle bir geliş Gel ki son bulsun yar hasretten yanış Solgun dudaklardan tatlı bir gülüş Bal getir cananım bal getir bana Değildir özlemim değil bal kaymak Hasretim diz dize çiğ soğan kırmak Zoruma gidiyor ele dert yanmak Yak şu yüreğimi kül getir bana Vurgun,i tezene yarama değer Hasret öldürürmüş insanı meğer Yar yüzüne hasret göçer sem eğer Gül getir cananım gül getir bana
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
kardeşlerim elinize yüreğinize sağlık ikinizinde salim kardeş o kadar güzel şiirler yazıyosunki sanki benim düşüncelerimi okuyosun sanki yaşadıklarımı görmüş biliyosunda bana hitaben yazıyosun sanki kalbimi okuyosun iyiki varsınız allah hayırlı uzun ömür versin çocuklarınla ailenle mutlu bir yaşam diliyorum kardeşimruhsaati babadanmı esinleniyosun ruhu şaad olsun ondan el almışın sanki gerçi delik taşta ozan çokmuş duyduma göre ama allaha emanet olun her ikinizde
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
SENİ ARARKEN
Sigaram olmasın elimde! İsyankâr şarkılar dolaşmasın dilimde! Göz yaşlarım akmasın geçmişime! Yeni bir sayfa açayım seni ararken... Beynimi kemirmesin düşünceler. Bizimde yolumuza serilsin güller. Kendi halinde yaşasın gölgeler. Yeni bir güneşle doğayım seni ararken... Öyle yaşadım ki aşkını! Deli olmakmış bunun mükafaatı! İstemem bir gülücük sadakanı.. Çilelerim rüzgarla savrulsun seni ararken... Zaman zaman karıştırdım zamanları!!! Sana adadım en yüce duaları... Beni anlamayanlar yaşattı bu zor sınavı! Saatler gündüze vursun seni ararken... Alıntı:
Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder... Konu Salim58 tarafından (25.06.2009 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|