|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Karadenizli Şimdi de Kendi Kendini Traş Etmeyi Başardı
.............................. .............................. .............. Ordu'nun Kumru ilçesinde yaşayan Abdullah Elçiçek (25) kendi saçını kendisi traş ediyor. Berberde tıraşın masraflı ve uzun sürmesi üzerine makası alarak kendi tıraşını olmaya karar veren Elçiçek, ilk birkaç tıraştan sonra berbere gitmiş gibi tıraşını yapmayı başardığını ifade etti. Abdullah Elçiçek, kendi tıraşını kendisinin nasıl yaptığını anlıttı. Beş yıl önce üniversiteye başladığında herşeyin kalitelisini tercih ettiği için para konusunda sıkıntıya girdiği zamanlar olduğunu ifade eden Elçiçek, gittiği kuaförün lüks bir yer olması sebebiyle traşının çok uzun sürdüğünü ve bundan dolayı sıkıldığını belirterek, şöyle devam etti: "Yine birgün saçlarımın uzadığını gördüm, elimle saçlarımı tararken içimden bir ses kendin de kesebilirsin dedi. Makası aldım ve başladım kesmeye, önceleri bir iki traş çok iyi değildi, daha sonraları ise kuaföre gitmiş gibi yapmaya başladım, hatta traşın güzel olmuş biz de o kuaföre gidelim diyen arkadaşlarıma, ilk başta söylemeyip geçiştirdim." Daha sonra değişik saç tiplerini de yapmaya başladığını söyleyen Elçiçek, traşını ayna kullanmadan ve hiç kimseden yardım almadan tamamen dokunmayla sadece makas kullanarak yapıtığını, ense kıllarını ise jilet ile kestiğini söyledi. Değişik traş tiplerini de dergilerdeki erkek mankenlerin saç tiplerini örnek alarak yaptığını kaydeden Elçiçek'in iki yıldır ev arkadaşı olan Ersan Erkan, "Bir gün baktım makasla saçlarını kesiyor, bir şeye kızdığını zannettim. Dur ne yapıyorsun dedim, traş yapıyorum dedi. Paran yoksa ben veririm dedim. Yok dedi, kendimi traş yapıyorum deyince şaşkınlıkla izledim ve gözlerime inanamadım. Bir başkasını traş yapamayan sadece kendisini traş yapabilen Elçiçek, bu yetenek Allah'ın bana bir lutfu olsa gerek." dedi. (CİHAN)
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cawus58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.03.2010 14:52
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zaten bütün erkekler traşı kendileri yaparlar evlerinde
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
![]() saç traşından bahsetmiş ama
![]()
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Saç traşıda kendileri yapar abi alırlar aynayı önlerine traş makinasiyla olurlar traşlarını
![]()
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cawus58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.03.2010 14:52
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
![]() ewet salim abim
ayna yetiyor be |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ozaman berberlerin kapanması lazım heralde
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ORDU SİVAS KARAYOLU | den_iz | Yollarımız (A.ordu, Sivas Dereyolu vs... | 38 | 01.01.2013 03:02 |
sivas'la ilgili bilgiler | Serd@r | Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım | 6 | 03.07.2009 23:50 |
Karadeniz laz fıkraları | fırtına110 | Eglence | 2 | 26.06.2009 07:35 |
Karadeniz laz fıkraları | fırtına110 | Eglence | 6 | 25.06.2009 07:16 |