|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Avrupa Sivaslılar Birliği (ASİB) Başkanı aynı zamanda Sivas Tuning kurucusu Rüştü Elmas, bu yıl da düzenledikleri yaz şenliği ile Sivas’a hayat verdi. Elmas, ekibiyle birlikte geçtiğimiz Pazar günü Kongre Müzesi Bahçesi’nde Sivas Tuning organizasyonunun 3. sünü gerçekleştirdi. Sivas’ın tanıtımında önemli yeri olan ve eksikliği hissedilen bu tür yaz şenlikleri kurumlar ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenmezken, Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı (ASİB) Rüştü Elmas 3 yıl önce başladığı Tuning adı altındaki organizasyonunu bu yılda gerçekleştirdi. Yıllık iznini ilimizde düzenlediği organizasyona arıyan Elmas bu yıl gerçekleştirdiği organizasyona Sivaslı sanatçı İsmail YK’yı da getirerek Sivas halkının güzel saatler geçirmesini sağladı. İlimizde üçüncüsü düzenlenen organizasyonu sonrası ASİB Başkanı Rüştü Elmas bu tür organizasyonların ilin tanıtımına büyük etkisi olduğunu belirtirken üç yıldır düzenlediği organizasyonu önümüzdeki yılda tekrarlayacaklarını ve daha farklı portreler çizeceklerine değindi. Elmas; organizede ilimiz kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin destek vermediğine değinirken bürokratik engellerle karşılaştığını ifade etti. Organizasyonun tanıtım afişlerinde kurumların amblemlerinin yer aldığını ancak bu kurumların etkinliğe destekte bulunmadıklarını kaydeden Elmas şarkıcı İsmail YK’nın etkinlikte sahne almasını da kendi çabalarıyla başardıklarının altını çizdi. Bir taraftan organizasyonu yürütürken bir taraftan da Sivaslı olmasına rağmen Sivas’ı neredeyse hiç tanımayan İsmail YK’ya Sivas’ı gezdirdiklerini belirten Elmas, şarkıcının gördüğü yerlere hayran kaldığını hatta kendi kamerasıyla Sivas’ı görüntülediğini söyledi. Etkinliğe çok sayıda vatandaşın katıldığını bildiren Rüştü Elmas, gelecek yıl da aynı etkinliği gerçekleştirmek istediklerini ancak gereken desteği de görmek istediklerini vurguladı. Kaynak: sivaspostasi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sivasa ve sivaslıya bu kadar değer ve kıymet verip değerli zamanını sivas için değerlendiren rüştü beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum keşke herkes elinden geldiği kadar fedakarlık yapabilse ama nerde ben kendi adıma yapamıyorum
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 14:19
Tecrübe Puanı: 824
![]() ![]() |
![]() Organizasyonun profesyonelce yürütülebilmesi, herşeyin yerli yerinde olması adına yapılan ve gece saat 02.00'lere kadar süren toplantılarda acizane bizlerde bulunduk. Polislerin saat uyarısı ile toplantı yapılan mekandan vedalaşmak zorunda kaldık.
Sivas adına böylesi aktivitelerin bireysel gayretlerle de olsa yapılıyor olması ne kadar mutluluk verici ise, organizasyona destek bir kaç kurum ve firma dışında destek olunamaması da bir o kadar üzüntü verici oldu. Emeği geçenleri, hizmet edenleri, sponsor olanları, fedakarca vaktini ayıranları, Sivas Tuning Yaz Şenliği'ne gelen tüm katılımcıları tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() tanımıyorum ama sivas için ne yaptıysa
kendisine çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum allah razı olsun ve diğer iş adamlarına örnek olur inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rüştü Elmas abimiz gerçekten Sivas sevdalısı bir şahsiyet.Tüm Sivaslılara örnek bir hemşehrimizdir.Çok hoş bir insan..Tanışmak,onunla sohbet etmek beraberce bir şeyler yapmak gerçekten güzeldi.
![]()
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Sivasımıza gönül veren elmas da olsa ,kömürde olsa onu gönulden desdekliyoruz ,desteklemeliyiz de....teşbihde hata varise affola...kim kime ne diye gönül koyuyor anlamış da değiliz...gönlümüz SİVASDAN VE SİVASSPORDAN YANA..tüm sivas el ele GÖNÜL GÖNÜLE SİVAS ZİRVEYE....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rüstü abiyi ve ASIB i tebrik ederim
Sivas`imizda bu tür organizasyonlar gerekli Genclerimizin eglenece bilecegi ve yani sira Sivas`imizin tanitimini saglayabilecegimiz etkinlikler her zaman olmali Aile ortaminda saygi ve sevgi icerisinde güzel bulusmalara imza atildi emegi gecen herkese basta Rüstü abi olmak üzere tesekkürler
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rüstü abiyi ve ASIB i tebrik etmek lazım gerçekten böyle sivas adına böyle güzel organizasyonları düzenleyerek Sivasımız adına tanıtımları ile örnek dolu organizasyonlarıyla devam etmesini diliyorum...
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas için birşeyler yapmaya çalışanları taktir ediyorum.
Rüştü Bey'e de, organizasyonda emeği geçen diğer arkadaşlara da gayretlerinden dolayı tşk ederim.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|