![]() |
#8361 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8362 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() ben bu gün hava rüzgarlı olduğundan camlar açık cereyan yapıyor kapıların gıcırtısı ve bilgisayarın kasa sesini dinliyorum haa arada bir ali yanımda uyuyor sayıklamarını dinleyip gülüyorum .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8363 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ahmet Kaya .... Arka Mahalle...
![]() ![]() |
![]() |
#8364 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Islandi Seccadem
Anlımı Secdeye Vurdum Agladım Bu Aciz Canımı Hakka Adadım Dünya Yalanımış ey gec anladım Islandı Seccadem Gözyaslarımla Dünya Yalanımış ey gec anladim Islandı Seccadem Gözyaslarımla Rukum Mevlayadır Secdem Mevlaya Artık Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladım Ben Doya Doya Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Serdim Seccademi kizgin Cöllere akdi Gözyaslarim Dündü Sellere Deva olamadim Bunca Güllere Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rukum Mevlayadir Secdem Mevlaya Artik Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandi Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladim Ben Doya Doya Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rızasın Almak Bana Yetiyor Gönül ocagında dertler tutuyor bir nefes alışta Ömür bitiyor Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rukum Mevlayadir Secdem Mevlaya Artik Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Gözyaslarimla Islandı Seccadem Gözyaslarimla
![]() |
#8365 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ASLI GÜNGÖR --- İKİ ALYANS
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8366 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1098
![]() ![]() |
![]() izel --- ışıklı yol
![]() |
#8367 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dünyada inanmazdım biteceğine
Beni böyle bırakıp gideceğine Şarkıların günahı yok Acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyle Bu adaletsiz seçimi Hayalin kırılınca İmkansızı umunca Korkular gerçek olunca Gözyaşım kurumuyor Bu yürek ilk defa Bugün kırılmıyor Ben unuttun desem de Yerin hala dolmuyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8368 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1098
![]() ![]() |
![]() tan taşçı --- kızılca güneş
![]() |
#8369 |