Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.07.2009, 13:16   #1
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1336 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart terör örgütü,suçlu mu?????

PKK, SUÇLU MU?

Toplumsal ahengi ve nizamı, devlet yasalarıyla düzenler… Bireylerin; bireyle, toplumla, kurumlarla, doğayla ve ahlaki değerlere karşı davranışları kanunlarla kontrol edilir.

Devlet varlığını ve hakimiyetini; Halkı’nın haklarını korumakla, Devleti güçlendirmekle, Vatan Topraklarını savunmakla, Milli ve Manevi kültürel değerleri yaşatmakla mükelleftir…

Cumhuriyet’te hiçbir sosyal sınıfın, diğer sosyal bir sınıfa ve hiçbir bireyin diğer bireye karşı bir üstünlüğü söz konusu olamaz. Hiçbir kişi veya zümre özel imtiyaza sahip değildir.

Yasal olmayan her türlü faaliyet suçtur! Suç varsa, ceza da vardır. Olmalıdır… Uygulanmalıdır…

Hukuk gereği cezalandırılması gerekenler varsa, mutlaka cezalarını görmelidir. Eğer suçluya ceza verilmesini engelleyecek bir irade ortaya çıkarsa, orada Adalet tartışmalı hale gelir… Ancak “AF” başkadır. Suçlu af edilebilir. Af edilebilmesi içinde hukuki, sosyal, ekonomik ve güvenlik açısından kamu yararı söz konusu ise Yönetim bunun sorumluluğunu alarak uygulayabilir…

Suçların oluşumu ve gelişimi, yapılış şekline görede değişiklik gösterir. Bireye karşı yapılan, topluma karşı yapılan ve devlete karşı yapılan suçlar şeklinde olur…

Bugünlerde, bir “AF” sözcüğü ortalıklarda dolaşıyor… Görsel ve yazılı basında, kıvırttırarak nabız yoklamaya başlamış…

Pekala bu af kime?

PKK’lı teröristlere!!!

Ne için olacakmış bu af?

Toplumsal barış için!!!

Buyurun bakalım Şehitlerimizin gıyabi cenaze namazına…

Galiba, PKK’nın yaptıklarını anlatmaya ve ne olduklarını açıklamaya gerek yok! Zira tüm vatandaşlarımız bu alçakların niyetini ve kimler tarafından kullanıldığını biliyor…

Öncelikle şunu belirtmek isterim; PKK’nın Kürt halkı ve Kürtlerin haklarını savunmak gibi bir düşünce ile hiçbir alakası yoktur… PKK, Devletimizin ve Milletimizin düşmanları tarafından yönetilen ve yönlendirilen bir terör örgütüdür.

Devletimizin bağımsızlığını, Vatanımızın bütünlüğünü ve Milletimizin birliğini yıkmaya çalışıp binlerce insanımızı katleden, milli servetlerimizi yakan bu örgüt şimdi suç mu işlemiş sayılacak?

Suçluların af edilmesi veya rehabilite edilmesi gibi sosyal ve hukuki yaklaşımlar, ancak kendi vatandaşları için insani bir yaklaşım olarak görülebilir…

PKK, suç işlemiyor… Savaşıyor…

PKK, Türk Devleti ve Milleti’nin düşmanıdır.

Örgütün içindeki Ermeni, Arap, Acem, Dürzi, Rum ve daha bilmem nereli olan yamyamlarda suç işlemiş oluyor, öyle mi?

PKK’lı teröristler, Türkiye Cumhuriyeti’nin suç işleyen yaramaz vatandaşları mı?

Suç kelimesi bazen masumane bir ifadeyi çağrıştırabilir… PKK suçlu demek onu hukuken muhatap almak demektir. PKK suçlu demek, af edilebilir gibi yapmış olduklarını yumuşatmak demektir.

PKK’yı suçlu olarak, yorumlamak aptallıktır. İhanettir!

PKK savaşıyor. O halde savaş kanunları geçerli olmalıdır!

PKK yok edilmelidir!

PKK’yı af etmek kimsenin haddine düşmemiştir. Af edeni, Türk Milleti affetmez!!!

Bir varmış, bir yokmuş… Dağdan inecek teröristler; rehabilite edilecekmiş, işe yerleştirileceklermiş, ailelerine tazminat ödenecekmiş, böylelikle terör bitecekmiş miş…

Türkiye’ye; PKK’nın af edilmesi ile ilgili tavsiyede bulunan ABD ve AB, İslami terör örgütlerini bir af etsinde görelim… Emperyalist zihniyetli devletler, bu örgütleri bahane ederek ülkeleri işgal ediyor, yüzbinlerce masum insanı öldürüyor… Nerede İnsan hakları? Nerede Birleşmiş Milletler?

Türkler unutkanmış!

Türkler balık hafızalıymış!

Yalan… Kocaman bir yalan!!!

Türkleri aşağılamak için, mankurtlaştırmak için, öne sürülen propaganda sloganı bu… Ne yazık ki bu tanımlama; aydınlığı tanımayan, fikir fakiri aydıncıklar tarafından sürekli kullanılır…

Türkler, olayları unutuyormuş! Doğrudur. Unutuyor… Ancak, düşmanlarının fikrini, zikrini ve emellerini unutmuyor! Nesilden, nesile naklediliyor… “Ayı dan post, Çinli’den dost olmaz” gibi… Türklerin bu karekteri, düşmanların bundan sonra da hangi olayları yapabileceğini bilmesi demektir. Geçmişte olan bir olayı hatırlamak onun için çok önemli değildir. Çünkü aynı fikirdeki düşman, fırsat bulduğunda benzer olayları bir daha yapacaktır. Türk’ün istatistiki bilgiye ihtiyacı yoktur…

Tarih; Türklere ihanet edenlerle, düşmanlarının nasıl yok edildiğinin bir belgesidir.

Türk; “Yaratılanı hoş gör, Yaratan’dan ötürü” düsturuyla Tanrı Sevgisi ile yaşayan, gerektiğinde Sevginin öfkesi ile de yıldırım gibi yakandır…

“Budunsuz Töre, Töresiz İl olmaz…”

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

YILMAZ KARAHAN
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 17:14   #2
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: terör örgütü,suçlu mu?????

çok teşekkür eerim kardeşim paylaşımınız için bu lanetleri rahşan salağı bir defa af getirdi
ne oldu yemin ettiler söz verdiler affedildiler çıkar çıkmaz yine dağa çıktılar çıkmayanlarıda içerden bilgi verdi dışarıya hatta benim oğlumu bile tehdiit etmişler deri örneğini ver diye allahtan hemen geldi bana söyledi ihbaar ettimde parti binalarını kapattırdım
bana bişiy yapamadılar çünkü kardeşimden çok korkuyolardı birde iş yernden tanıyordum yani beraber çalışıyorduk ha şimdi tekrar af istiyolarda ne yüzle hangi gerekçeyle son aftan sonra yine yüzlerce şehit verdik be utanmaz soyu bozuklar.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 23:10   #3
65serdal58
Usta Yiğido

Türkler unutkanmış!

Türkler balık hafızalıymış!

Yalan… Kocaman bir yalan!!!

Türkleri aşağılamak için, mankurtlaştırmak için, öne sürülen propaganda sloganı bu… Ne yazık ki bu tanımlama; aydınlığı tanımayan, fikir fakiri aydıncıklar tarafından sürekli kullanılır…

Türkler, olayları unutuyormuş! Doğrudur. Unutuyor… Ancak, düşmanlarının fikrini, zikrini ve emellerini unutmuyor! Nesilden, nesile naklediliyor… “Ayı dan post, Çinli’den dost olmaz” gibi… Türklerin bu karekteri, düşmanların bundan sonra da hangi olayları yapabileceğini bilmesi demektir. Geçmişte olan bir olayı hatırlamak onun için çok önemli değildir. Çünkü aynı fikirdeki düşman, fırsat bulduğunda benzer olayları bir daha yapacaktır. Türk’ün istatistiki bilgiye ihtiyacı yoktur…

Tarih; Türklere ihanet edenlerle, düşmanlarının nasıl yok edildiğinin bir belgesidir.

Türk; “Yaratılanı hoş gör, Yaratan’dan ötürü” düsturuyla Tanrı Sevgisi ile yaşayan, gerektiğinde Sevginin öfkesi ile de yıldırım gibi yakandır…

“Budunsuz Töre, Töresiz İl olmaz…”
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 23:23   #4
ÇİRKİN KIZ58
Usta Yiğido

ÇİRKİN KIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇİRKİN KIZ58 Şuan ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06

Tecrübe Puanı: 695 ÇİRKİN KIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MUSTAFA KEMAL ATATÜR'ÜN BİZLERE EMENET ETTİĞİ VATANI TERÖR ÖRGÜTÜ
DEDİĞİMİZ HAİNLER, VE KALLEŞLER BÖLEMEYECEKTİR BİZLER HER ZAMAN KANLA BAŞLA BU MÜCADELE EDECEĞİ GEREKİRSE VE BURDA BİR EĞİTİMCİ OLARAK GÖREV YAPMAK BENİM İÇİN ONUR
ŞEHİT KANLARIYLA BOYALI AL BAYRAĞI HERDEM GÖKLERDE KALACAK VE BİZLERDE O KANA KAN KATACAĞIZ KENDİ KANIMIZLA VE BU VATANI ASLA BÖLEMEYECEKLER
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AMACI İSRAİLİNKİ İLE AYNI 1915 TE AMERİKA BİR AVUÇ YAHUDİYİ FİLİSTİN TOPRAKLARINA YERLEŞTİRDİ SONRA DIŞARDA YAŞAYAN YAHUDİLERDE GELMEYE BAŞLADI FİLİSTİN TOPRAKLARINA GÜNDEN GÜNE ERİTTİLER FİLİSTİNİ HER YIL SAVAŞ HER YIL KANLA ŞU ANKİ DURUMDA FİLİSTİN KÜÇÜLDÜ VE TOPRAKLARI ERİDİ BU SON HARİTALARDA GÖRÜNÜYOR.

ŞİMDİ TÜRKİYEYE BU TERÖR ÖRGÜTÜ HAİNLER ÇOĞALIYOR
SAYILARIDA ÖYLE BASİTE ALINIR GİBİ DEĞİL
BUR DA 1 EVDE EN AZ 12 ÇOCUK VE ZİHNİYETTE HEPSİ AYNI ÇOCUĞA SORUYORSUN NE OLACAKSIN DİYE VERDİĞİ CEVAP VAHİM EĞİTİMLİ GERİLLA DİYOR.
KIZ ÇOCUĞUDA BEN 15 ÇOCUK YAPACAĞIM TÜRKLERİN SAYISINI GEÇMEK İÇİN DİYOR DONUP KALIYORSUN.
. SOKAKTAKİ 3.5 YAŞINDAKİ COCUK BİR OLAY GÜNÜNDE GÖRDÜM OYUNU NE BİLİYORMUSUNUZ SİŞENİN İÇİNE ATEŞ YAKIP ATMAK YANİ ŞOK OLDUM 3 YILDIR YAŞADIĞIM DURUMLARA
TÜRKÜYE NERELERE GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR
AMA BU VATAN HAİNLERİ BİZİM TOPRAĞIMIZDA BARINAMAYACAK ASKERİ KUVVETLERİMİZ VE POLİSİMİZ. BORDO BERELİLER , EFELER,DADAŞLAR ÖZEL HARAEKETCİLER BU VATAN HAİNLERİNE FIRSAT VERMEDEN ONLARIN CANINI ALMAK İÇİN SÜREKLİ TEPESİNDE BEKLİYOR
BİZLERDE CANLA BAŞLA ONLARIN YANINDAYIZ BU VATAN BİZİM BİZ MÜSLÜMANIZ VE BİZ TÜRKÜZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

KÜRT SORUNU TABİKİ VAR VE BUNLARIN ÖNÜNE AF FALAN GEÇEMEZ AF GELİRSE HERKEZ İÇİN DAHA KÖTÜ OLUCAK ASKER ŞEHİT ETMEYLE İSTELERİNİ SUNUYORLAR BÖYLE ADİLİK TABİKİ TÜM KÜRTLER SAVUNMUYOR AMA İNANIN 100%80 EVET PKK DESTEK VERİYOR
ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 00:58   #5
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1434 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

KÜRT SORUNU TABİKİ VAR VE BUNLARIN ÖNÜNE AF FALAN GEÇEMEZ AF GELİRSE HERKEZ İÇİN DAHA KÖTÜ OLUCAK ASKER ŞEHİT ETMEYLE İSTELERİNİ SUNUYORLAR BÖYLE ADİLİK TABİKİ TÜM KÜRTLER SAVUNMUYOR AMA İNANIN 100%80 EVET PKK DESTEK VERİYOR

Ben bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti ....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 04:05   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

terörün her türlüsünü lanetliyorum inşallah birgün kökünü kazıyacağız
Alt 31.07.2009, 12:04   #7
65serdal58
Usta Yiğido

Alıntı:
ÇİRKİN KIZ58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MUSTAFA KEMAL ATATÜR'ÜN BİZLERE EMENET ETTİĞİ VATANI TERÖR ÖRGÜTÜ
DEDİĞİMİZ HAİNLER, VE KALLEŞLER BÖLEMEYECEKTİR BİZLER HER ZAMAN KANLA BAŞLA BU MÜCADELE EDECEĞİ GEREKİRSE VE BURDA BİR EĞİTİMCİ OLARAK GÖREV YAPMAK BENİM İÇİN ONUR
ŞEHİT KANLARIYLA BOYALI AL BAYRAĞI HERDEM GÖKLERDE KALACAK VE BİZLERDE O KANA KAN KATACAĞIZ KENDİ KANIMIZLA VE BU VATANI ASLA BÖLEMEYECEKLER
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AMACI İSRAİLİNKİ İLE AYNI 1915 TE AMERİKA BİR AVUÇ YAHUDİYİ FİLİSTİN TOPRAKLARINA YERLEŞTİRDİ SONRA DIŞARDA YAŞAYAN YAHUDİLERDE GELMEYE BAŞLADI FİLİSTİN TOPRAKLARINA GÜNDEN GÜNE ERİTTİLER FİLİSTİNİ HER YIL SAVAŞ HER YIL KANLA ŞU ANKİ DURUMDA FİLİSTİN KÜÇÜLDÜ VE TOPRAKLARI ERİDİ BU SON HARİTALARDA GÖRÜNÜYOR.

ŞİMDİ TÜRKİYEYE BU TERÖR ÖRGÜTÜ HAİNLER ÇOĞALIYOR
SAYILARIDA ÖYLE BASİTE ALINIR GİBİ DEĞİL
BUR DA 1 EVDE EN AZ 12 ÇOCUK VE ZİHNİYETTE HEPSİ AYNI ÇOCUĞA SORUYORSUN NE OLACAKSIN DİYE VERDİĞİ CEVAP VAHİM EĞİTİMLİ GERİLLA DİYOR.
KIZ ÇOCUĞUDA BEN 15 ÇOCUK YAPACAĞIM TÜRKLERİN SAYISINI GEÇMEK İÇİN DİYOR DONUP KALIYORSUN.
. SOKAKTAKİ 3.5 YAŞINDAKİ COCUK BİR OLAY GÜNÜNDE GÖRDÜM OYUNU NE BİLİYORMUSUNUZ SİŞENİN İÇİNE ATEŞ YAKIP ATMAK YANİ ŞOK OLDUM 3 YILDIR YAŞADIĞIM DURUMLARA
TÜRKÜYE NERELERE GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR
AMA BU VATAN HAİNLERİ BİZİM TOPRAĞIMIZDA BARINAMAYACAK ASKERİ KUVVETLERİMİZ VE POLİSİMİZ. BORDO BERELİLER , EFELER,DADAŞLAR ÖZEL HARAEKETCİLER BU VATAN HAİNLERİNE FIRSAT VERMEDEN ONLARIN CANINI ALMAK İÇİN SÜREKLİ TEPESİNDE BEKLİYOR
BİZLERDE CANLA BAŞLA ONLARIN YANINDAYIZ BU VATAN BİZİM BİZ MÜSLÜMANIZ VE BİZ TÜRKÜZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum
Alt 02.08.2009, 10:01   #8
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1434 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

"Terör örgütü suçlu mu ?" Güzel soru ...
Evet terör örgütünü maşa olarak kullananlar var ama bu demek değil ki pkk sütten çıkmış akkaşık eğerki onların içinde hainlik kanı bozukluk olmasa idi maşa olarak onlar seçilmezdi...

"Alevi Sünni kardeştir pkk KALLEŞTİR!" Diye de bir slogan atmadan geçemiyeceğim ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 17:04   #9
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1091 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler,
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler,
Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler,
Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten,
Bu hesap sorulacak Apo denen Köpekten!!!!!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)