Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.08.2009, 15:22   #31
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 'Takkeli Veysel' kaldırılıyor

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İslam sadece takkeli,cübbeli yada sakallılardan mı ibaret ki biz islama karşı olalalım ...
1.si Sözüm sana değil neden üstüne alındın. 2.si İslama karşı demiyorum islami kıyafete karşı.Konunun açılış amacı da takkeye duyulan rahatsızlık
Alt 04.08.2009, 00:23   #32
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 995 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cleyim İzmir'e geldiğinde seni yazlığa götüreceğim , bikinili bayanları kesersen senle bozuşuruz çünkü çelişkilerden hoşlanmıyorum
Alt 04.08.2009, 00:25   #33
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1453 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aşık Veyselin oğulları bile diyor babamız evde takke takardı diye halen anlamayanlar var ama. Açıkça söyleyin biz [i]islama[/I] ve islami kıyafetlere karşıyız diye.
............................

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1.si Sözüm sana değil neden üstüne alındın. 2.si İslama karşı demiyorum islami kıyafete karşı.Konunun açılış amacı da takkeye duyulan rahatsızlık
Bizim islam elbiselerinden veya islamdan rahatsılık duyduğumuz yok Cley A.Veysel'in herkes ne olduğunu biliyor onu farklı şekilde göstermelerine karşıyım ve İSLAMA demedim diyosun kırmızı yazılı kelimeye bak ...

Konu Klimasuyu tarafından (04.08.2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 00:29   #34
qio
Usta Yiğido

İslam hepimize daha öncede söylemiştim çekemeyenler hazmedemeyenler tarafından silinmiş. Ben şahsen İslama karşı olsam hiç kimseden çekinmiyerek bunu söylerdim , burdaki çoğu kişide bunu bilir.
Alt 04.08.2009, 00:32   #35
Klimasuyu
Usta Yiğido

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cleyim İzmir'e geldiğinde seni yazlığa götüreceğim , bikinili bayanları kesersen senle bozuşuruz çünkü çelişkilerden hoşlanmıyorum
.......

Kesmez yaw zannetmem ....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 00:41   #36
qio
Usta Yiğido

Akıllı insanlar herkezin farkında , insanları menfaatleri doğrultusunda değiştirip farklı izlenimler sunmak hoş bir davranış değil.
Alt 04.08.2009, 07:56   #37
Klimasuyu
Usta Yiğido

Herkes olaya kendi pencerisinden bakıyor o yüzden böyle tartışmalar çıkıyor ...
Alt 04.08.2009, 09:53   #38
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Bosa masraf yapmis oldular, her zaman ki gibi, bu milletin hakkini nasil ödüyecekler bilmiyorum. Bastan dogru yapsalar ölürler miydi? Abircan´in ekmegine yag sürdüler yine.
Alt 04.08.2009, 11:25   #39
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1059 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bosa masraf yapmis oldular, her zaman ki gibi, bu milletin hakkini nasil ödüyecekler bilmiyorum. Bastan dogru yapsalar ölürler miydi? Abircan´in ekmegine yag sürdüler yine.
veysel babmın malımı, hangi ekmeğime yağ sürdüler kasetini benmi satıyorum
veysel ne kadar benimse o kadar da senin ve sivasın değerini bilirsen bir kıymet

turist turist diyorsun yok sıla turizmi diyorsun ama milleti memleketine gelmekten bıktırırsan ne turist gelir ne gurbetçi gelir , sivaslıda kuru ayazda oturur,

aşık veysel sivasta bir meydanı haketmiyormu, adı verilse heykeli konsa her sene adına ozanlar şenliği yapılsa olmaz mı ölürmüsünüzzz beeeaaaa

dört tane karslı kazmaya ozan deyip şenlik yapıyorlar uyduruktan, güzelim sivasımın aşıkları ozanları dururken

saygısızlar ne kadar çok dalga geçen aşağılayan, vs vs sözde demokrat aydın çağdaş akıllı müslüman demokrat öylemi şu yukarıda yazan bazıları, adlarını anmayacağım anasına atasına geçmişine saygısı olmayanlara diyecek söz bulamıyorum ,

sivasın bir simgesine bir kılıf giydirilmiş bir hesap var ve bir adi oyun var o oyunu bozmak suç gibi algılanıyor, arkadaşlarada meydanı boş bulmuş çoluk çocuk dalga geçiyor ,
ne kadar ciddiyetten samimiyetten uzak , saygısızlık dolu yazılar var , saygılı olki saygı gör arkadaşım, konuyu ciddi bulmayanlara bir çift sözüm var git tıkla gevezelik yap rekor kır, uyduruktan samimiyetsiz günaydın de, bilmem kaç k işiye çiçek yolla , hergün dolapçı beygiri gibi aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyomusunuz, güncel konuları tartışmak ayıpmı, gereksizmi, şimde değilse nezaman tartışacağız

y sandallı kusura bakma yukarıda yazılanlar sana cevap değil ama yeni sistemde herşeyi aynı mseajın altına yazdığı için sanki tüm yazılanlar sana cevapmış gibi oldu, sakın yanlış anlama benim değil sistemin kusura o arkadaşım

Konu abircan tarafından (04.08.2009 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 11:41   #40
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
............................

Bizim islam elbiselerinden veya islamdan rahatsılık duyduğumuz yok Cley A.Veysel'in herkes ne olduğunu biliyor onu farklı şekilde göstermelerine karşıyım ve İSLAMA demedim diyosun kırmızı yazılı kelimeye bak ...
Metin gardaşım yine diyorum sözüm sana değil.Genel olarak takkeye karşı olanlara. Takkeye karşı çıkanlar neden çıkıyor İslami bir başlık olduğu için. Takke değil de bere veya kasket veya bandana vs. olsaydı başında bu kadar tepki göstermezlerdi. Burda amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)