|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Eski Arkadaşlarım Bu bölümde eski arkadaşlarınızı arayabilir veya bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 04:39
Tecrübe Puanı: 714
![]() ![]() |
Hayat bize bazen zorlu bazen de acı bir seçenek sunar:Gurbet...
Bu kelimenin ne demek olduğunu,neleri kapsadığını ve insanların bu yüzden nelerden fedakarlık etmesi gerektiğini en iyi onu yaşayanlar bilir...Bunu neden mi anlatıyorum? Çünkü daha 2 ay öncesine kadar benim de 4 yıla yakın bir gurbet maceram oldu...Dile kolay:4 yıl...İnsanın kısacık ömründen geçen 4 koca sene ve bu seneler sevdiklerinden, arkadaşlarından,eşinden, dostundan ve daha da acısı memleketinden ayrı geçen seneler...Bunu yaşamak hiç de kolay değil, anlatmak da öyle...Tek bir güzel tarafı var, o da nedir biliyor musunuz: İnsanın elinin altındayken her gün öylesine bakıp geçtiği ve öylesine yaşadığı şeylerin kıymetini anlaması... hem de çok iyi anlaması... Son cümlelerimi yazıya dökerken içimden sadece şunu söylemek geliyor: Allah gurbettekilerin bir an önce memleketlerine kavuşmasını nasip etsin... *AHISKALI*
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|