|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#171 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() türk ırkı var diye biliyorduk ama yanılıyoruz herhalde çünkü açılımlarda hiç TÜRK lafı geçmiyor
![]() |
#172 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1355
![]() |
![]() anayasada ne yazıyor..........
bana yazarmısınınz.... türk vatandaşlığı ile ilgili... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
![]() |
![]() Alıntı:
anayasa da kemik yapısına dayalı ırkçılık geçmez. Atatürk milliyetçiliği de ırkçılığa dayanmaz..
Konu goramaz tarafından (26.08.2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 995
![]() |
![]() Alıntı:
Bugünde böyle diyorsun '' senin kadar devrimle pkk arasındaki farkı biliyoruz heralde.. pkk kendi eylemlerini ordaki gençlere devrim olarak anlatıyor.. onlar da devrimciyiz diye kandırılıyor. daha açıklayıcı oldu mu? '' Dün ile bugün ne olduda böyle değiştin , kavga etmek için sormuyorum gerçekten merak ettim.
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
![]() |
![]() dil yani filolojiden anlayan var mı aramızda....
dil herşeydir çünkü bu meselerde...sen bu ülkede dil bilmez adama işkenceler ettin,dediğini anlamadılar dövdün sövdün...kim yaptı demeyin geçmiş bunların örnekleriyle dolu...dinlemek isteyen özel mesaj atsın anlatıyım... gece yarıları baskın yaptın köylere,,,,ordaki halk yıldı...bir devlet geliyo baskı yapıyor,bir pkk geliyor baskı yapıyor.... kürtten kardeş olmaz diyen arkadaşlar; hanginiz onların yanında yaşadınız... turistlik gezilerden bahsetmiyorum...kalıcı olarak... bu karara nasıl vardınız.merak ediyorum... onları dinlediniz mi...ne çekmişler bu hayatta??????? o taş atan sıpalar,zamanında işkence görmüşlerin sürülmüşlerin çocukları... o mehmetçiğe kurşun sıkan domuzlar bunların çocukları... şimdi düşünün hatayı kim yaptı??? devlet ayrıştırmaz,bütünleştirir... zamanında hani kürtçe yok diyorlardı...1980 darbesini hatırlayanar bilirler.... 3o yılda dil mi türetildi.... bide her kürtçe konuşan kürt mü???????? doğuda bulunan türkmen aşiretlerini bilen var mı???? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Usta Yiğido
![]() O zaman seçtiğin kişilere dikkat edeceksin Sayın başbakanın başdanışmanlarından biri Cüneyt Zapsu en gözde milletvekili Mirdengi fırat bunların kim olduğunu biliyormusun dersim olaylarının baş mimari kürt saidle abdurahim zapsu yun torunları bu ülkeden intikam almak için yeminli kişiler Cüneyt Zapsu Alman vatandaşı olduğu için vekil olamıyor ve aşiret reislerinin %90 nın yahudi kökenli olduğu ve yıllarca oraya yapılan hizmetlere engel olduklarını bu proje yeni değil kürt açılımı dedikleri projede bu nun bir parçası sadece etnik bölücülüktür şimdi ordaki araplar süryaniler ve hristiyanlar var onlar ne olacak
![]() |
#177 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
![]() |
![]() peki o yazdıklarım benim düşüncelerim mi ''onlara göre '' bu ifadeler. ''neyi devireceklerse artık'' diye ekmeişim değil mi? büyüttün de büyüttün.. benim bütün yorumlarım içinde şu verdiğin ''bana ait'' cümleyi destekleyen hiçbir yorumum yok.benim düşüncem bellidir yönüm tavrım bellidir..üstelik ben gurbetsokaklarına verdim o cevabı.. onun yorumuyla benim yorumumu birlikte değerlendirseydin eğer, böyle bir yanılgıya düşmezdin..
şunu defalarca yazdım artık yazmaktan da bıktım. ben akp li DEĞİLİM.. iyi o zaman bu şekil yıllarca böyle yaşayıp gidelim...
Konu goramaz tarafından (26.08.2009 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Usta Yiğido
![]() ben sana akp lisin demedim ikincisi isim vererek açılım yapmak yanlış eğer bir demokratik hak verilecekse genel olarak herkese her kesime hitap edecek hak ve özgürlük verilmeli ben Diyarbakırda yaşadım ve iyi bir gözlem yaptığıma inanıyorum az çok neler olduğunu biliyorum oralarda yine söylüyorum KÜRT AÇILIMI demek etnik bölücülüktür
![]() |
#179 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 995
![]() |
![]() Goramaz ben haklı olduğumu düşünüyorum ama uzatmıyacağım. Benim partim insanlık ve ona en iyi hizmet eden düşüncede ideolümdür. Bu durum'un karşısında duran her parti veya düşünce hareketide benim hedefim ve düşmanımdır , birbirimizi iyi anladığımızı düşünüp bahsi geçen konuyu kendim tarafından kapatıyorum.
![]() |
#180 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1453
![]() |
![]() "Kürt Açılımı" Ak Parti, DTP ve pkk işbirliğidir ..!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |