|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() |
![]() Münevver'in babası paragöz çıktı ![]() Garipoğlu ailesine barış teklif etti. 3 milyon euro para istedi. Bu teklifle büyük tepki topladı. Ama meğer bu kadarla da kalmamış... Barış teklif ettiği öne sürülen Garipoğlu ailesinden katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim etme, kızı adına bir okul yaptırma ve bağış yapılmak üzere kendisine 3 milyon euro verilmesini şartı koşan öldürülen Münevver’ın babası Süreyya Kabulut, Kanal D’de yayımlanan Seda Saya’nın sunduğu “Susma” adlı programda, işadamı Hayyam Garipoğlu ile tartıştı. Programda Karabulut, eylem yaptığı Taksim’in önemini kaybettiğini belirterek, “Bu yüzden Garipoğlu Holding’e gideceğim. Fabrikalarında insanlar katledildi. Bunu örtbas ettiler. Yarın Başbakanlık’a yürüyeceğim, öbür gün Cumhurbaşkanlığı’na yürüyeceğim. Katiller bulunana kadar” dedi. Garipoğlu telefonla katıldı Programa telefonla katılan Hayyam Garipoğlu da, cinayeti, “Büyük fabrikalarını” ele geçirmek isteyen uluslararası firmaların Türkiye’deki temsilcilerinin gündemde tuttuğunu ve yayınlar yaptırıldığını savundu. Cinayet ve Cem’in yakalanmasıyla ilgili sorulara kendisinin muhatap olmadığını belirten Garipoğlu, hiç görüşmediği Süreyya Karabulut’a para da teklif etmediğini söyledi. İtibarlarının gittiğini ve aile olarak çok zarar gördüklerini savunan Garipoğlu şunları söyledi: ‘Suçlar şahsidir’ “Manipüle ediliyor. Kullanılan bir olay. Bütün dünyada suçların şahsiliği prensibi vardır. Çocuk suç işlerse bundan baba sorumlu değildir. Cezayı suçu işleyenin çekmesi lazım. Yakalanmasını ve suçlu ise cezasını çekmesini istiyoruz. Cem’in annesi çocuklarının eğitimi için yurtdışına gitti. Kamuoyu baskısı ile oğulları okula gidemedi, okula alınmadı. Oğlu yok diye babası boşu boşuna hapiste yatıyor. Bizim neremiz güçlü. Biz Türkiye’de mağdur edilen bir aileyiz. Baba bizi suçluyor. Biz Adli Tıp’ın yolunu bilmiyoruz” Elini sallayarak tepki gösteren Karabulut da, Hayyam Garipoğlu’nu Cem’i finanse etmekle suçladı. Karabulut, kendisini şov yapmakla suçlayan Garipoğlu’na, “Görüşüceğiz. Seni paçavraya çevireceğim” dedi. BABA KARABULUT İÇİN İLGİNÇ İDDİA: ‘Kitap için para istedi’ Gazeteci Cüneyt Özdemir, Münevver’in kitabını yazmaya niyetlendiğini, ancak ailesine konuyu açtığında babasının ilk sorusunun “Bizim payımız ne olacak?” olduğunu yazdı. Özdemir, bu iddiayı twitter’da yer alan yazısında kaleme aldı. Özdemir, şu ifadelere yer verdi: “Konuyu ailesinin konuk olduğu bir program öncesi Karabulut ailesi ile paylaştık. Babasının ilk tepkilerinden biri, ‘Bu kitaptan elde edilecek parayı nasıl paylaşacağız?’ oldu. Donduk kaldık. Annesi ise ‘Böyle bir iş olacaksa gelirinin Münevver adını yaşatacak bir projede değerlendirilmesi gerek’ şeklindeydi. Daha ilk toplantıda bunu konuşmaktan rahatsız olmuştuk. Hatta ben kendilerine ‘Bu konuyla siz değil, avukatlarınız ilgilensin’ tavsiyesinde bulundum.”
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu adam manyak bence önüne gelen yerde şov yapıyor acılı baba rolü yapıyor ama beceremiyor medya destekliyor bence ondan sesi fazla çıkıyor adam devlete meydan okuyacak nerdeyse amacı belli gibi para para para kim ne derse desin bu adam şovdan başka bişey yapmıyor popüler oldu zaten medya sayesinde
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() |
![]() Ben bu adamı samimi bulmuyorum ölmüş kızının üzerinden pirim yapmaya çalışıyor
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() tanju_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2014 20:18
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() bana göre bu garipoğlu ailesinin medya gücünü kullanarak karabulut ailesini kamuoyu gözünden düşürme planıdır.bu adam tek başına kaçmıyor ya parayı nerden alıyorda kaçıyor devamlı...
![]() |
#5 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Garipoğlu Ailesi parasal gücünü kullanarak tam tersi bir kamuoyu yaratmaya, öldürülen kızı ve ailesini karalayarak katili kurtarmaya çalışıyor
Ortamı yumuşatıyorlar.Yani Ceme duyduğumuz nefreti babaya kaydırıyorlar.Cem teslim olduğunda ceza evinde öldürüceğini biliyorlar. Muhtemelen cem ortaya çıkarılacak zemin hazırlanıyor bu kendi fikrimce kesinlikle ''STRATEJİ '' Evladımı kesecekler,para karşılığı helallik verecem...Hayır işleyecem o parayla! kimin hakki kime bagışlancak hak helali verecek kişi mezarda babası nasıl verir helallik ... bu normal insanların düşüncesidir kınamıyorum asla süreyya Karabulur 'un böyle düşündüğünü çoğu kereler tv lerde izledim şimdi ne oldu da böyle bir talepde bulundu kötü düşünmemek adına tekrardan bunun bir ''strateji '' olmasını temenni ediyorum aksi durumda ..........
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1342
![]() |
![]() garipoğlu ailesi ney ki sanki ya....
kızın babası kızının cem le arkadaşlık ettiğini bilmiyormuydu... evet ailenin gücünü çok iyi biliyordu!!!! şova çevirdiniz bu vahşi olayı ailecek.... acaba seda sayanın programından ne kadar para aldı??? hayır için yani!!!!1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Al birini vur ötekine 2 ailede birbirinden bozuk bende böyle bir teklif bekliyordum şov yapıyor her kanalda.Ayrıca o Garipoğlu ailesininde ................(gerekli sözler söylenmiştir.)
laf olsun torba dolsun şeyler bana göre. hersey çoktan olup bitti. atı alan üsküdarı geçti. artık araya reklam alma zamanıdır...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Münevver'in raporu tüyler ürpetti | tatli-dilli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 50 | 10.06.2009 09:24 |
'Sıfır oy' çıktı rezil oldu | arikarinkuchi | Haberler | 19 | 04.04.2009 12:07 |
YARI FİNALDEYİZ | arikarinkuchi | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 11 | 03.07.2008 20:18 |
Türkiye Destan Yazdı | arikarinkuchi | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 17 | 18.06.2008 13:34 |
Coca Cola'da bulunan bir maddenin siroza neden olduğu ortaya çıktı. | fertelliyim | Arşiv | 3 | 27.05.2008 14:01 |