Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.08.2009, 21:32   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 966 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AK-SU oldu AK-BETON

Ödüller Alan, Bir Çok İlde Örnek Gösterilen Proje Şimdilerde AK-BETON. 8 km lik etabı önceki belediye başkanı Sami Aydın zamanında kısa bir sürede yapılmıştı, devam edecekti, 1,2,3,4,5 ….. yani kendi deyimiyle “Sami Aydın görevde olduğu sürece AK-SU devam edecek” diyordu, tahminleri doğru çıkıyor gibi yönetim değişti AK-SU o haliyle kalıverdi. Bırakılan devasa projenin bırakın devamını yapmayı, yaşatması ,temizliği bile yapılamıyor diyen halk yeni belediye yönetimine verilen iyi niyet süresinin sonuna gelindiğini artık vaatlerinin ve Sivas’taki güzel projelerin devam ettirilmesi sözlerinin tutulması gerektiğini belirtiyorlar.

AK-SU’da geçtiğimiz haftalarda suda oluşan çürüme ve yosun tutma sorunlarını engelleye-memekten dolayı, oluşan pis koku vatandaşları rahatsız etmiş uzun süre temizlenmediği için su-yun içerisinden eskiden olduğu gibi kurbağa sesleri gelmeye başlamıştı.

ÇİMEN açıklamasında; Önceki dönemden gelen belki eksiklik belki yetiştirilememiş olma-sından kaynaklanan bir sorunu gidermek için AK-SU 1 ay bakıma alınacaktır, dedi.

Şimdi AK-SU da sessizlik hakim yazın sıcağında,üstelik ramazan etkinliklerinin de orada ya-pıldığını düşünürsek halk bin bir sevinçle gittikleri AK-SU dan büyük şaşkınlıkla ayrılıyorlar,Su hayattır tezinden yola çıkılırsa AK-SU da su olmazsa hiçbir şey olmuyor.

Halkın sesine kulak verirseniz bir dokunup bin ah işitiyorsunuz, ancak halkımız ne televizyon kameralarına nede foto muhabirlerine konuşmaya çekiniyorlar çünkü gönüllerindeki Muhsin Yazıcıoğlu sevgisi ve vefası her geçen gün büyüyerek devam ediyor , belediyeyi eleştirirlerse onu inciteceklerini düşünüyorlar,saygılı olalım diye kısık seslerle mırıldanıyorlar.

Sivas Postası
Özel Haber
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 21:44   #2
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

teşekkür ederim sivas netcim halkımız haklı ama merhum yazıcıoğlu hayatta olsaydı kesinlikle böyle olmazdı zaten keşke başka büyükbirlikten olan biri gelseydi başkanlığa mesela şu anki büyükbirlik genel başkanı bence daha güzel yakışırdı ve daha güzel bir hizmet sunardı haksızmıyım yoo haklıyım dimi yaa tekrar seçime gitse sivas olmazmı bu başkanı koyun bir yere haftalarca koyduğun yerde kalıyor adam biri gelip alırsa yürüyor yksa yüzünden bakışlarından hareketlerinden bile belli vurdum duymaz biri bu ash be muhsin başkan zamanımıydı be güzel kardeşim mekanın cennet ruhun şaad olsun sayın başkan.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 21:49   #3
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
teşekkür ederim sivas netcim halkımız haklı ama merhum yazıcıoğlu hayatta olsaydı kesinlikle böyle olmazdı zaten keşke başka büyükbirlikten olan biri gelseydi başkanlığa mesela şu anki büyükbirlik genel başkanı bence daha güzel yakışırdı ve daha güzel bir hizmet sunardı haksızmıyım yoo haklıyım dimi yaa tekrar seçime gitse sivas olmazmı bu başkanı koyun bir yere haftalarca koyduğun yerde kalıyor adam biri gelip alırsa yürüyor yksa yüzünden bakışlarından hareketlerinden bile belli vurdum duymaz biri bu ash be muhsin başkan zamanımıydı be güzel kardeşim mekanın cennet ruhun şaad olsun sayın başkan.
Haklısın güldane abla MUhsin başkan hayatta olsaydı kesinlikle böyle olmazdı. Şu an belediye başkanı halen Sami Aydın olurdu. AK_SU, Ak-Beton olmazdı.
Alt 31.08.2009, 21:54   #4
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

evet be cley yarama parmak bastın sızlattın rahmetlinin hayali hiç gitmiyor gözümün önünden zaten dualarım hep onun için görüyosun dimi sivasın halini cley ya bu başkanın ruyasına hiç başkanımız rahmetli girmiyormu acaba ben sivası sana böylemi emanet ettim demiyormudur .off neyse duygulandım yine.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2009, 11:21   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Hayret ettiğim şey, bu kadar kısa sürede bu nasıl olur?
Yeni başkan bunu bilrekmi gözardı ediyor, birilerimi engelliyor. Yani Sivas'ı bir başka gösteren bu ak-su projesi nasıl devam ettirilmez.
Kaynakmı kesildi, ne oldu, paramı yok? Bunu açıklamalı yeni başkan. Yoksa kendi kuyusunu kendi kazmış olur. Bidahaki seçimde alacağı ders çok büyük olur. Ama herşeyin bir nedeni vardır, bu paylaşılmalı.
Alt 01.09.2009, 12:19   #6
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2334 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Halkımız susutuğu sürece Sivas'ımız dahada kötüye gidecektir ; Rahmetli Muhsin başkan onlara öyle bir parti bırakmadı; gelen gideni hep aratırmış ve nitekim de öyle oldu yazık diyorum.
Alt 02.09.2009, 00:00   #7
M4H0N1
Yiğido

M4H0N1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M4H0N1 Şuan M4H0N1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2010 19:42

Tecrübe Puanı: 622 M4H0N1 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ABELER DOGRU DİOSUNUZ ZATEN BBP YE VERİLEN OYLAR MERHUM BAŞBUGUMUZ YAZICIOGLU NUN HATIRINA OY VERİLDİ.VEFA BORCU YANİ.ZATEN BAKACAK OLURSAK SAMİ AYDIN MİMAR, ŞİMDİKİ BAŞKAN DOĞAN ÜRGÜP İSE İŞ ADAMI ÇEVRE DÜZENLEMESİNDEN ANLAMAZ YİNEDE YANLISIM VARSA DÜZELTİN HAYIRLI AKŞAMLAR
M4H0N1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2009, 00:01   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ben bunu kimse haber olarak yazmadan önceleri yani neredeyse yazın başından beri söylüyorum Ak-Su bakımsız diye..Artık boşveriyorum..Zira Sivas için ne yazsam BBP'lilerin saldırısına uğruyorum..Ben de Sivas Belediyesinin yaptığı gibi artık boşveriyorum...
Alt 02.09.2009, 00:45   #9
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1476 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yiğitler hoca sen boşver bunları belediye gibi de hoş geldin askerlik bitti mi? ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2009, 07:36   #10
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bunu kimse haber olarak yazmadan önceleri yani neredeyse yazın başından beri söylüyorum Ak-Su bakımsız diye..Artık boşveriyorum..Zira Sivas için ne yazsam BBP'lilerin saldırısına uğruyorum..Ben de Sivas Belediyesinin yaptığı gibi artık boşveriyorum...
yok neden tepki alasın kardeşim parti ayrı hizmet ayrı hizmet yapılmıyorsa sesini çıkaracaksın tabi halkında merhum başkanın hatırı için ses çıkarmamasına şaşırdım kim olursa olsun hizmet yoksa hem eleştiririm hemde sesimi çıkarırım savunacağım yerdede savunurum doğru olanda bu bence

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)