|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 993
![]() |
![]() İzmire Ayak basalı bir kaçsaat oldu henüz.Yaklaşık 15 otobüs,5 volt,sivil araçlarla 1500 'e yakın taraftarla gidilen Fethiye deplasmanında maç öncesi stad önlerinde başlayan olaylar maç sonrasında da devam etti.Karşımızda kaçmayan hiçbir muattap Fethiye taraftarı yok iken Bizlerin güvenliğini sağlayamayan aciz Fethiye Emniyetinin yaptığı bardağı taşırdı.Dönüş yolunada otobüslerimiz taş yağmırına tutulduğu vakit bütün otobüsler boşaltılıp herkes şehir içlerine girdi.Kırılan camların etkisiyle etrafta hiçbir Fethiye taraftarının olmaması bizler için alışılagelmiş bir durumdur fakat o kadar yürekli Fethiye taraftarları bizleri bu denli tahriklerle kendilerinden bir hiç diye bahsettirmişlerdir.Maç esnasında karşılıklı Yeşil-kırmızı çeken,tribün kültürüne ait hiçbir olgu bulamadıgımız Fethiyede,maça gelen vatandaşların Fethiye atkı,bayraklarından çok 3 İstanbul takımının ve malum takımın atkıları boy boy gösterime girmiştir.
Bizler alıştık bunlara.Elimizden geldiğince onlara biraz tribün kültürü açısından birşeyler katabildiysek ne mutlu bizlere diyorum.Doğum günümde Sevgilimle zaman geçirmek varken kırık camlardan içeri atılan biber gazlarıyla baygın şekillerde ordan oraya koşturmak bizlerin ne kadar bu takıma yürekten bağlı olduğumuzu gösterir.Bizler Büyük Göztepe Taraftarları olarak hiçbir yapılanı karşılıksız bırakmadığımız gibi bunun elbet bir izmir rövanşı olacağını Sevgili Fethiyeli Arkadaşlara hatırlatırız.Biliyoruz ki izmirdeki maçta bomboş olacak deplasman tribünün acısı kimden çıkar bilinmez. Kurşunlanan otobüslerimiz için emniyete suç duyurusunda bulunacağız.Bizlerin ödediği vergilerle maaşlarını alan ve görevleri sadece ve sadece bizlerin can güvenliğini sağlamak zorunda olan Polislerimize bizleri kurşunlayarak ne kadar bizlerden yana olmadıkalarını,terör eylemlerinde sıkılmayan bu kurşunların Göztepe Sevdalılarına sıkılması büyük terbiyesizliktir.Allaha Şükürler olsun ki vücutlarımızda yediğimiz joplardan başka hiçbir hasar oluşmadı. Bu sıkılan kurşunlar Sevdamıza sıkılmıştır.Bizler inatla sevdamızdan ASLA VAZGEÇMEYECİZ... Asil kardeşimden alıntıdır... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu maçın görüntülerini izlemiştim. Polis iyi niyetliymiş ki otobüse sıkmış kurşunları...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bizim semtten kalkan otobüste 60'a yakın insandık , fethiye merkezden çıktıktan yrm saat sonra karanlık bir yerde tarlalardan taşlar atıldı , biz indik otobüsten ağaçlık bir yerdi taş atanları arıyoruz , polis geldi joplamaya başladı yerden kaya büyüklüğünde taş alıp üzerimize atmaya başladılar , sis bombası atıldı otobüsün içine , biber gazı sıkıldı ( tüp olanından ) 4-5 el kurşun sesi geldi , biz yine polis havaya sıkıyor zannetik 2-3 saat sonra verdiğimiz mola sonrasında farkettikki otobüse sıkmışlar motor kısmına , şoför arabayı havaya uçurabilirdi dedi bide 10 15 cm yukarı sıkılsa otobüsün içindekilerini yaralardı dedi , bir arkadaş fotoğrafladı buna benzer bir kaç fotoğraf daha var.
Kardeşim iyi dileklerin için tşk ederim inş. aynı durumda sende karşılaşırsın.
"Merkez-i Hâke Atsalar da bizi ; Kürre-i Arz'ı patlatır çıkarız !" Konu qio tarafından (18.09.2009 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() Aynı şeyleri yaparsam aynı duruma düşmemem için hiçbir sebep yok. Öyle olacaksam da umarım aynı duruma hatta daha kötüsüne düşerim.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() Şu sporu savaş değilde, bir eğlence, bir dostluk, bir iletişim kültür alış verişi olduğunu acaba ne zaman anlayacak insanlarımız. Bu sadece bu olay için genel olaylar içinde öyle.
Bian sanki bir savaştaymışız gibi hissettim kendimi. Elbetteki insanın sevdiği takıma gönül vermesi onu desteklemesi maçlarına gitmesi güzel birşey. Fakat bu karşı tarafa ve birbirlerine saygılı olduğu sürece güzeldir. Saldırı, şiddet, kin, öfke mal ve can kaybından başka hiç bir şey kazandırmaz. Sporun sevgi,barış ve kardeşilik olduğunu unutmadan, karşılıklı sevgi saygı çerçevesi içerisinde müsabakalar olması dileğiyle.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ss.com gibi tarftar sitesinde yönetim kısmının en uç noktasında olan bir insansın , bunun sorumlulukları ve gerektirdikleri var , her ne olursa olsun bir insan canına kasıt varsa bu durumda bu tarz konusma biçimini ben sana yakıştıramadım ve protesto ediyorum.
![]() |
#7 | |
Super-Moderator
![]() Alıntı:
İlk ve sonraki yorumlarım Fethiye maçı içindir. Yani insan canına kastedenlere karşı otobüse sıkılmış bir kurşun bence iyi niyet gösterisi. Haa bunun diğer tarafıda var. Fethiyeliler içinde aynı şeyi düşünüyorum. Aynı kurşunlar onların bulunduğu tarafada sıkılmalıydı. Arif abinin dediği gibi bir savaş çıksa omuz omuza olacağız, ancak farklı iki renk olunca savaşın içindeki iki taraf oluyoruz. Kimse kusura bakmasın ben bunu kabul etmem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() Tabiki olayın içinde birebir bulunmandan dolayı heyecanını anlıyorum, Yalçın'cığım. Benim demek istediğim, hangi taraf haklı hangi taraf haksızdan ziyade, genelde bir hoşgörüsüzlük, karşıtarafa sürekli kötü gözle bakma, küçük görme, ve nedense hep saldırganlık dürtüsü ile dolu oluyor.
İşte bunu yenmeliyiz, dikkat edersen genel olmasada Avrupa'da statlarda seyirci neredeyse elini uzatsa futbolcuya dokunacak ama en ufak bir saldırı sahaya atlamak olmuyor. Bizde işte o düzeye gelmeliyiz. Yine diyorum saldırganlık , kavga, nefret çok şey kaybettirir, önemli olan hoşgörüyü yakalamak sanıyorum.
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Günay ,SS.com bir taraftar sitesi olduğundan ve konuda tribün bazında olduğundan senin sıfatın önem arz eder Sivasspor taraftarının kurşunlandığını düşün aklına getir öyle yorumla. Göztepe , x , y takımı farketmiyor bu olayda Göztepe örnek teşkil etiiği için bunu genel düşünmek zorunluluktur. Ben diyorum ki kurşunlanan otobüsün içinde bende varım , olayın direk içindeyim sen burda gazete küpürleriyle fikir belirtiyorsun sıfatının gerektirdiğinede kastım bu , eğer bilmiyorsan öğren gazeteciler olayı sadece menfaatleri doğrultusunda yayınlıyor ( dürüst kalemlerde yok değil )
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kapıyı Aç Polis Diyalogları | Sweetgirl | Eglence | 10 | 10.09.2009 16:33 |
Polis Ekiplerine Saldırı! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 15 | 02.03.2009 20:18 |
Şehidlerimiz | abdussvs | Arşiv | 6 | 10.07.2008 22:17 |
POLİS HAFTANIZ KUTLU OLSUN! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 09.04.2008 21:53 |