Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2009, 23:18   #11
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Asfalta Giden Servetler

Kaza olsun kapatırlar çukuru sen de çok acelecisin Yiğiter hoca
Alt 21.10.2009, 23:18   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tabi Öyle Sen Hala Bu durumu Görmezden Gelip Kıyaslıyorsun İktidar Parrtisinden Olan Belediyelerde daha çok bütçe gelir ona göre yaparlar Bunu bil.
Birileri 40 trilyonluk bütçeyi 140 trilyona çıkarır,birileri de 140 trilyona çıkmış bütçede param yok diye sızlanır..
Alt 21.10.2009, 23:21   #13
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kaza olsun kapatırlar çukuru sen de çok acelecisin Yiğiter hoca
Yahu öyle böyle çukur değil.Ve trafiğin süratli aktığı bir yol.Pazar günü gündüz gözüyle düştüm.Arabada alt takım diye bir şey kalamdı herhalde.Az önce yine geçtim ,hani arabayı neredeyse duracak hıza indirmeden çukurdan geçmek zor ve çukur yolun bir tarafından bir tarafına kadar aralıksız.Yazık yahu!
Alt 22.10.2009, 09:14   #14
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 776 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birileri 40 trilyonluk bütçeyi 140 trilyona çıkarır,birileri de 140 trilyona çıkmış bütçede param yok diye sızlanır..
O bürçeye Çıkar Daha Seçilmedi Seçilen Doğan Ürgüp Oda Mecliste bile yok Arkasında Desteği yok Dtp belediyeler bile daha çok alır inan ama Sen bir türlü anlamak istemiyorsun Çünkü Muhalet olduğundan.
Alt 22.10.2009, 21:58   #15
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 755 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

o çukura ben düştüm son anda fark ettim ama fayda etmedi küttt diye bi ses tabi çukur açanın kulakları bi hayli çınlamıştır
abi yaptıkları bi işi yarım bırakmayı ne kadar seviyorlar mevlana yoluna başlıyalı kaç gün oldu hala biticek yol çok yavaş çalışılıyor daha yani şehir kahşağı bitmedi alibabaya çalışma batlatmışlar bunlar iş yapmaya iş yapmıyor iş yapıyor gibi görünmek istiyorlar bi yeri eşiyorsan önce bitir sonra başka yerlee başla milletin arabasında ne alttakım kaldı ne teker acemisinizde hiçmi gözünüz görmüyor her yer kum yığını olmuş yeter artık araba sürmek işkenceye dönüştü hangi çukurdan kaçacağımızı şaştık
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 23:19   #16
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 697 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

demek ki birileri Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine, platonik aşkına böyle sahip çıkıyomuş :S
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 23:28   #17
HAYALKAFE
Yiğido

HAYALKAFE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HAYALKAFE Şuan HAYALKAFE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2013 21:24

Tecrübe Puanı: 741 HAYALKAFE isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

günü kurtarmaya yönelik hareket edip duruyoruz hiç şöyle kapsamlı uzun vadeli bir projesi olan yok malesef... ondan sonra da yollar yamalı bohçalara dönüyor !
Alt 23.10.2009, 06:42   #18
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

boş boş burda yazıp duracağınıza gidin anlatın derdinizi belediyeye hoplayıp zıplayıp arabanıza daha fazla zararlar vermeyin yazık milli servet hepsi
Alt 23.10.2009, 06:44   #19
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
sivas_sevdamiz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
demek ki birileri Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine, platonik aşkına böyle sahip çıkıyomuş :S
yorum olsunda nasıl olursa olsun yaz çiz aklın esince gel oku o ne güzel desinler ordanda ne alakası var yorum yazacak okadar çok konu varki sırf muhalefet olsun ..........................
Alt 23.10.2009, 10:26   #20
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
boş boş burda yazıp duracağınıza gidin anlatın derdinizi belediyeye hoplayıp zıplayıp arabanıza daha fazla zararlar vermeyin yazık milli servet hepsi
Salim Abi,
Çok defa söyledim ama nedense hep aynı şeyi yazıyorsun.Belediyeye bir sürü mail atıyorum ben.Bir tanesine cevap gelmiş değil daha..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)