|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Kaza olsun kapatırlar çukuru sen de çok acelecisin Yiğiter hoca
![]()
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birileri 40 trilyonluk bütçeyi 140 trilyona çıkarır,birileri de 140 trilyona çıkmış bütçede param yok diye sızlanır..
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() Yahu öyle böyle çukur değil.Ve trafiğin süratli aktığı bir yol.Pazar günü gündüz gözüyle düştüm.Arabada alt takım diye bir şey kalamdı herhalde.Az önce yine geçtim ,hani arabayı neredeyse duracak hıza indirmeden çukurdan geçmek zor ve çukur yolun bir tarafından bir tarafına kadar aralıksız.Yazık yahu!
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() O bürçeye Çıkar Daha Seçilmedi Seçilen Doğan Ürgüp Oda Mecliste bile yok Arkasında Desteği yok Dtp belediyeler bile daha çok alır inan ama Sen bir türlü anlamak istemiyorsun Çünkü Muhalet olduğundan.
![]() |
#15 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 755
![]() |
![]() o çukura ben düştüm son anda fark ettim ama fayda etmedi küttt diye bi ses tabi çukur açanın kulakları bi hayli çınlamıştır
abi yaptıkları bi işi yarım bırakmayı ne kadar seviyorlar mevlana yoluna başlıyalı kaç gün oldu hala biticek yol çok yavaş çalışılıyor daha yani şehir kahşağı bitmedi alibabaya çalışma batlatmışlar bunlar iş yapmaya iş yapmıyor iş yapıyor gibi görünmek istiyorlar bi yeri eşiyorsan önce bitir sonra başka yerlee başla milletin arabasında ne alttakım kaldı ne teker acemisinizde hiçmi gözünüz görmüyor her yer kum yığını olmuş yeter artık araba sürmek işkenceye dönüştü hangi çukurdan kaçacağımızı şaştık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() sivas_sevdamiz Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
![]() demek ki birileri Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine, platonik aşkına böyle sahip çıkıyomuş :S
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() ![]() HAYALKAFE Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2013 21:24
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() günü kurtarmaya yönelik hareket edip duruyoruz hiç şöyle kapsamlı uzun vadeli bir projesi olan yok malesef... ondan sonra da yollar yamalı bohçalara dönüyor !
![]() |
#18 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() boş boş burda yazıp duracağınıza gidin anlatın derdinizi belediyeye hoplayıp zıplayıp arabanıza daha fazla zararlar vermeyin yazık milli servet hepsi
![]()
![]() |
#19 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yorum olsunda nasıl olursa olsun yaz çiz aklın esince gel oku o ne güzel desinler ordanda ne alakası var yorum yazacak okadar çok konu varki sırf muhalefet olsun ..........................
![]() |
#20 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Çok defa söyledim ama nedense hep aynı şeyi yazıyorsun.Belediyeye bir sürü mail atıyorum ben.Bir tanesine cevap gelmiş değil daha..
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|