|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#881 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sensetik Şuan
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
Alıntı:
bu ülkede kimse .oku .okuna ölmeye neyetli değil..ama unutma gerekirse savaşarak ta ölmeye hazır...böyle "dün gitseydin", "otobüs vardı" gibi lise çağları demogojileri ile fikrini savunacaksan inanki karşında muhattap bulamazsın. Sana bu konudaki tartışmalarında başarılar dilerim çünkü kusura bakma ama bu saçma sapan mesajından sonra yazacağın hiçbir mesaj benim tarafımdan cevaplanmaya layık görülmeyecektir !!!!
|
|
|
|
#882 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne güzeldir sıcacık bir odada oturup sigaranı üflerken dışarıda lapa lapa yağan karı seyretmek. Boğazın eşsiz manzarasında Zap suyuna şiir yazmak gibi. Dağlar başkadır, mermiden çıkan ateşin soğuğu başkadır, ne sivaslılar.net´te birilerini tehdit etmeye benzer, ne de Sivas´ta istasyon caddesinden vatan yönetmeye.
|
|
|
|
#883 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1385
![]() |
tekrar başa dönelim...
pkk nin mecliste olması değil meclise girme sebepleri beni daha çok ilgilendiryor..ha senin vatandaşın yıllarca kendilerine zarar verenleri meclise sokmuşsa Türk olsun Kürt olsun bu hepimizin ayıbıdır. yarasıdır . siz mesela alperen olarak doğudaki vatandaştan dtp ye bir tek oy kaptırmayalım diye bir çalışma yaptınız mı ya da mhp ya da akp... farketmez.. adı üstünde TBMM oraya kim olursa olsun seçimle girmişse bir kere, el sıkışmam diyemezsin artık.. önemli olan dtp nin meclise giriş nedenlerini yok etmek..
|
|
|
|
#884 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
fikrime saçmasapan diyen birisyle zaten ben tartışmam ki tartışmamız sizinle değildi rahatsız olmanıza gerek yok.. doğrusu sizden böyle bir ifade beklemiyordum..
|
|
|
|
|
#885 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 837
![]() |
ŞU KÜRTLEREDE BAKIN HELE.. TURKLERI BIRBIRLERINE NASILDA DÜSÜRÜYORLAR .!!
SAYIN ARKADASLAR BIR AVUÇ ERMENI TOKUMU ICIN BU KADAR ŞIDDETLİ BİR TARTISMAYA HIC GEREK YOK. SİZ SADECE ÜSTÜNUZE DUSEN GOREVİ YAPIN
|
|
|
#886 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1483
![]() |
Sorarım asıp kesenlere; sizin hiç bir önünüzde araç mayına çarptı mı..? Siz hiç karşıda gelen yoğun ateş yüzünden kafasını nişan almak için bile kaldıramayıpta silahının namlusunu gükyüzüne dikip gelişi güzel ateş eden askerleri gördünüz mü..? Siz başınızın üzerinden havayı yararak geçen kurşunu çıkardığı o acayip sesi duydunuz mu..?
|
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4578
Alıntı:
|
|
|
|
|
#888 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1152
Türkiyenin Her yerindeyiz hatta kosova,viana,berlin,azerbaycan da bile aynı mesele peşinde koşuyoruz.Vatan Vatan Vatan !
bizim derdimizi siz anlayamazsınız.Anca yıldırmaya çalışırsınız.ama daha çok burdayım/burdayız ! meydanı bırakmayacağız ! |
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
ezberlemişsin bazı söylemleri ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorsun.. çözmün ne söylesene...daha mantıklı bir çözümün var mı? hadi adı açılım olmasın da başka bişey olsun.. 25 yıldır metinler dağda şavaştı şehit düştü .25 yıl daha mı 50 yıl daha mı 100 yıl daha mı? ha bitecekse kabul.bu şekilde devam etsin... garibanın çocuğu gidiyor doğuya paşanın bakaının vekilin zenginin oğlu değil.. yeter artık.. kimsenin rantı olmasın ne şehitlik ne kürtlük ..benim ülkemin kaybedecek ne bir evladı olsun ne de tek bir kuruşu..
|
|
|
|
|
#890 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 862
![]() |
ABDURRAHMANN BI SEN AKKILLISIN DIMII burdaa biz ozman hic yorum yapmalimm hee istersen sen cal sen oynaa...ii valla..burasi tartismaa yyeri varsa bi iddian kanitlayacaksinn...sonra da bizi beyni sömürülmüs olarak yikanmis olarak suclamaya senin hakkin yok...ben kendi hür irademle istedigime inanirim istedigime inanmam bu seni hic irgalamaz orda bi haddini bill...!sana gelince CRAZY osmann nickine gelince acilimcii her dili destekleyen biri oldugunu görüyorum crazy kelimesinden...ama faaliyete gelince amn yok ben plkücüyüm ölee diilmi...cilgin osmanda diyebiliridn madem bu kadar sahip cikiosun vatanina anadiline....gelipte bana burdaa laflaa olmazz diye konusup durmayinn...bizimkide ancak böle oluo napalim yhane..kaderimiz bölemis kakderde varmis gurbet cekmek napalimm isyan mi edelim..?bizim tercihimizmiydii ?? ama biliomusun bazen düsünüyorumda iyike burdaymisim haaa cünkü türkiyede yasio olsaydim gercekten senin gibi irkci insanlari birebir görmek beni cok mutusz ederdi eminim...hee irkii dedimde aklimaa bisi geldii.....siz cok övüosunuzyhaa o alperen,ülkü ocaklarini hani size herseyii ögretmisler dimi böle millete kafa tutayi dedim dedik caldigim düdükcüü olmayi...ii ii ögretmislerde peki size irkciligin dinimizde kesinliklee tasvip edilmedigini izah edemedilermi sana veya sizee...ne demisler yaradani sevdimm yaradandan ötürü...ama siz böle yapmaya devamm edin kardesimm..edinkii bu yillardir süregelen bu savas hic bitmesinn..daha tövbe nice askerlerimiz sehit olsun...onlarca binlerce kadinlarimiz cocuklarimiz hunharca katledilsin...bumu yhanee bu mu abii yhaa???sensetik sana da bisi demiyorum kardesimmisin bacimmisin bilmioyrum ama sirf kendinizi bisi bilio sanmayin lütfen bu yönde yaptiginiz yorumlar sadece beni deil eminim cok daha fazla kardesimizi üzecektirr........burda düsüncesini savunan konusuo senin veya genellestiriyim sizi konusmaya hakkiniz varsaa diger arkadaslarindaa var...herkes haddini bilsin"!........
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|