![]() |
#9821 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 995
![]() |
![]() Sana vuruldum diye düşman oldular bana
Tanımıyorlar beni canım koydum yoluna Çarelerim tükenmez böyle sevdam oldukça Kanım çekiyor gülüm asilik var soyumda Herşey senin uğruna katlanmak boyun borcum Helalim olacaksın başka yolu yok bunun Sen yarim olacaksın başka yolu yok bunun Geceler hayırsızdır görünmüyor tuzaklar Yolu duman bürümüş seçilmiyor uzaklar Bin dereden su gelse temelinden yıksalar Yine vazgeçmem gülüm incelen yerden kopar Herşey senin uğruna katlanmak boyun borcum Helalim olacaksın başka yolu yok bunun Sen yarim olacaksın başka yolu yok bunun...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar qio'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9822 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() caner gülsüm
saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın...... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9823 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KENAN DOGULU 10. Yıl Marşı Çıktık açık alınla on yılda her savaştan, On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan; Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız; Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız. Türk'üz, bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Çizerek kanımızla öz yurdun haritasını, Dindirdik memleketin yıllar süren yasını. Bütünledik her yönden Istiklal kavgasını; Bütün dünya öğrendi Türklüğü saymasını. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Örnektir uluslara açtığımız yeni iz; Imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz. Uyduk görüşte bilgi, gidişte ülküye biz; Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz. Türk'üz , Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi , Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Ne mutlu TÜRKÜM diyene.............. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9825 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() KoLera---Narsist........
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9826 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
KENAN DOGULU 10. Yıl Marşı Çıktık açık alınla on yılda her savaştan, On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan; Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız; Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız. Türk'üz, bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Çizerek kanımızla öz yurdun haritasını, Dindirdik memleketin yıllar süren yasını. Bütünledik her yönden Istiklal kavgasını; Bütün dünya öğrendi Türklüğü saymasını. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Örnektir uluslara açtığımız yeni iz; Imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz. Uyduk görüşte bilgi, gidişte ülküye biz; Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz. Türk'üz , Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi , Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9827 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1051
![]() |
![]() altan civelek _ atın beni denizlere
Gittiğin o yerlerde söyle huzurda mısın? Geride kalanların söyle farkında mısın? Atın beni denizlere vermeyin ellerine Zaten hasret kalmış idim o deniz gözlerine Gidipte dönmemeye söyle yeminli misin? Dönüpte görmemeye dayanabilir misin? Ey göklerin yıldızı benim farkımda mısın? Benden ayrı yaşamaya dayanabilir misin? Atın beni denizlere vermeyin ellerine Zaten hasret kalmış idim o deniz gözlerine |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9828 |
Navigator
![]() "][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
KENAN DOGULU 10. Yıl Marşı Çıktık açık alınla on yılda her savaştan, On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan; Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız; Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız. Türk'üz, bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Çizerek kanımızla öz yurdun haritasını, Dindirdik memleketin yıllar süren yasını. Bütünledik her yönden Istiklal kavgasını; Bütün dünya öğrendi Türklüğü saymasını. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Örnektir uluslara açtığımız yeni iz; Imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz. Uyduk görüşte bilgi, gidişte ülküye biz; Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz. Türk'üz , Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi , Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9829 |
Yeni Yiğido
![]() SchLechtMadcheN Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2009 17:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() mutLuyum ama ßu yaptıgıM soN taqLitt...!
Momer - Unutmuşsun dnLeoruMm qüzeL şaqu x)
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SchLechtMadcheN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9830 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() MEHTEREN MARSI........................
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|