![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() abdulvahid Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2012 10:51
Tecrübe Puanı: 584
![]() |
![]() Bugün 29 Ekim 2009,
Cumhuriyetin 86.Kuruluş Yıldönümü. Hep birlikte kutlayalım derken, Yurdun değişik yerlerinde yine bildik manzaralar. Gezilere alınmayan başörtülü kızlar, Otobüslerden atılan çocuklar. Yine cumhursuz bir cumhuriyet bayramı yaşanacak. Çoğulculuktan,demokrasiden,özg ürlüklerden bahsedilecek,erdem,fazilet edebiyatı yapılacak. Yine "zenci beyazlar"hatırlanmayacak. Yine eskisi gibi. 21.yüzyılı yarılamaya,22 sini kucaklamaya aday ülkemde yine bildik manzaralar. Sen şucusun hayır, Sen şu renksin hayır, Sen örtülüsün hayır, Sen düşünürsün hayır. Daha özgür bayramlarda buluşmak ümidiyle, İYİ BAYRAMLAR
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1446
![]() |
![]() Başörtülü birisi tv ye çıkıp "Atatürk'ü sevmiyorum bilmem kimi seviyorum " demeyecek hemşerim..!
Veya diğer taraftan birileri çıkıp "ben Kemalistim" diyip laiklik adı altında Ulu Önderimizin adını kullanarak din düşmanlığı yapmayacak..! İşte bunlar sağlandığı zaman daha özgür bayramlar kutlanır... Atatürk olmasaydı ne Türkiye nede Türk olurdu..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() muhali Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2009 21:01
Tecrübe Puanı: 573
![]() |
![]() "Atatürk olmasaydı ne Türkiye nede Türk olurdu..!"
Bu topraklar boş değil, üstteki kabuk hafifçe sıyrılınca altından "TÜRK" çıkıyor. Daha bilinçli günlere.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() evet yıldırım doğru söylüyor atatürk olmasaydı ne ırzımız nede milletimiz kalırdı bun günlerde bunu unutmayalım başörtülü bayanlar lutfen düşünürken tek taraflı düşünmeyin unutmayınki o bir türkiyenin kurtuluş kahmanıydı mekanı cennet olsun .
|
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Metin bir tane başörtülü bayanın dediği cümleyi genelliyorsunya helal olsun sana.Kurtuluş mucadelesindeki başörtülü kadınlarımız hiç aklınıza gelmez zaten. Cumhursuz cumhuriyetinizle çok yaşayın. Cumhurlu Cumhuriyeti görürsek biz de kutlarız doya doya.
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() neyse ne geçmişe mazi demişler biz geleceğe bakalım bu günlerimizede ham,ü senalar olsun ve daha nice cumuhuriyetler kutlamayı nasiip etsin rabbim bütün vatan evlatlarına amin.
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
öyle karaçarşaflı birisi çıkıp bunu söylerse diğer tarafın tüm başörtülülere bakışı değişiyor işte... Ve ayrıca ben her iki tarafında yaptıklarıdan dolayı bunların olduğunu dile getirdim.. O cümlelerden birini yazmasaydım o msjın altında onlarca teşekkür vardı şimdi.. ![]() Ama ben ortadan bakıyorum, Cley senin gibi sağdan veya birbaşkası gibi soldan bakmıyorum.. ![]() TARAF OLMADIM BERTARAF OLMAYI GÖZE ALARAK... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Atatürk´le başörtüsünün ne alakası var çözemedim? Atatürk´ün bu millet için yaptıklarını kimse inkar edemez. Her zaman, her yerde böyle ferdi olaylar olabilir. Peygambere, inançlara hakaret edenler hiç dikkate alınmıyor. Hemen hergün Kur´an´a yapılan saygısızlığa bir kişi dikkat çekmiyor. Ben ikisine de karşıyım. Madem demokratsınız, madem demokrasi var o zaman herkes için olmalı.
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Atatürk'le başörtünün ne alakası var bende anlamadım Hasan abi ...
Bugün Cumhuriyet bayramı ama millet "bayramımız kutlu olsun" demiyor diyemiyor..! Neden bu bayramı Atatürk ilan etti diye mi..?(!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Metin pek çok kanalda da "bayramınız" yazıyordu.Bunu abartacak bir şey olarak görmüyorum.Genelkurmay Başkanlığı Sitesinde de "bayramınız" yazıyor
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OSMAN OZTUNÇ,MUSTAFA YILDIZ DOGAN OZAN ARIF TURKULERI | haythuyt | Hertelden | 40 | 29.10.2009 21:02 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 09:13 |
14 Subat sevgiler gününüz kutlu olsun | Kardelencicegi | Özel Günler | 19 | 16.02.2009 15:02 |
Bugün Ne Yaptın | seva | Dini sohbet | 1 | 10.06.2008 14:59 |
Bide Başımıza Sevgililer Günü Çıktı!! | SivasAhmet | Özel Günler | 9 | 14.02.2008 17:25 |