Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.11.2009, 12:17   #161
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili salim arkadaşım gel bana tanışırsın hem benimle hem benim gibilerle...

ibra ettiğim gibi daha da önce sen önce müslümanım diyeceksin, sonra gidip zina zinkaf peşinde koşacaksın, yetim hakkı yiyeceksin, içki içip sapıtacaksın, müslümanlığın men ettiği ne varsa yapacaksın, müslümanım derken müslümanlığın yerine getirilmesi gereken şartlarını yapmayacaksın sonra hala ben müslümanım diye boy boy afişe edeceksin kendini. İşte bunlar ne kadar saçmaysa o ham softa kuru yobaz ülkücülerde ne kadar ülkücüyüm dese saçmadır... Asıl saçmalık ülkücülüğün ne olduğunu bilmeden de her ülkücüyüm diyeni ülkücü sanmaktır

Biraz hicvettim ama üzerine alınıp kimse sinirlenmesin, doğruya doğru o tarz ülkücüleri karşıma getirdiğiniz sürece ben alınacam, böyle hicvedecem...
ben ülkücülerden bu güne kadar olumsuz bişey görüp yaşamadım sadece bunu belirttim yaşayacağımıda sanmıyorum inşallah yaşamam .
her ülkücüyüm diyen doğrumu hayır. veya yanlışmı oda hayır. bu isim altında tabiki çıkıyor çıkacakta, gerçekten ülkücülüğü yaşayanlar zaten yapmıyor. yapanlar belli isim kullanmak ve bişeyler yapıp herkesi kötüleyip karalamak bundada nekadar başarılı oluyorlar görüyoruz..

siz yaşayıp görmüşsünüz o doğrultuda haklısınız
bende gördüm yaşadım ama bi yanlış görmedim yani sizin saydıklarınızdaki yanlışları ya ben az kişiyle karşılaştım yada hep iyileri denk geldi...
Alt 06.11.2009, 12:33   #162
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bak urum içi kardeşim arka sayfaya yazdım galiba okumadınız yada bayan diye önemsemediniz bu bir ülkücülükte değil her partide iyiside çıkar kötüsüde ak parti çok ak hiç yamuk yokmu chp çokmu temiz diğer pariler adını getirmedim şimdi onlarda hiç yokmu azanı kuduranı ha
ben size yazdım ülkücülüğün arkasına sığınıp pislik yapan bi kaç çapulcu madem bu kadar yakınızdaydı nede derneğe gidip ihbarda bulunmadınız bak ben tanıştım bisiyle attırdım diyorum sizde gördüğünüz zaman en yakın derneğe başvurun hemen atarlar çünkü onlar aslında ülkücü değil sadece desinlere gelip üye oluyor sonra yemediği nane kalmıyor ileri git diyenede ben ülkücüyüm kimse bana bişiy yapamaz yok yaa ülkücünün işi gücü yok senin yaptığın haksızlığın peşine koşacak yok öyle yağma herkes yerini bilmeli sen yakınsan istanbul içindeysen buyur üsküdar yada levent ülkü ocağı teşkilatına ülkücülük nasılmış görürsünüz uzaktaysanızda sorun değil misafir hanelerimiz var seni güzel bir ağırlar arkadaşlarımız o zaman belki bizim hakkımızda bir nebzede olsa fikrin değişir.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.11.2009, 16:35   #163
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1149 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben ülkücülerden bu güne kadar olumsuz bişey görüp yaşamadım sadece bunu belirttim yaşayacağımıda sanmıyorum inşallah yaşamam .
her ülkücüyüm diyen doğrumu hayır. veya yanlışmı oda hayır. bu isim altında tabiki çıkıyor çıkacakta, gerçekten ülkücülüğü yaşayanlar zaten yapmıyor. yapanlar belli isim kullanmak ve bişeyler yapıp herkesi kötüleyip karalamak bundada nekadar başarılı oluyorlar görüyoruz..

siz yaşayıp görmüşsünüz o doğrultuda haklısınız
bende gördüm yaşadım ama bi yanlış görmedim yani sizin saydıklarınızdaki yanlışları ya ben az kişiyle karşılaştım yada hep iyileri denk geldi...
InsaAllah abi yasamazsin . Önüne gelen artik ocaklara alinmiyor , ocak terbiyesi ile yetismis nice abilerimiz , gardaslarimiz var . Ocaga bir defa gelip teskilatlarimizda gorev yapmiyanlari ülkücü diye biliyor bu insanlar .Allah yar ve yardimcimiz olsun .
Alt 06.11.2009, 17:01   #164
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

anlatıyorum ama ötüken kardeşim beni muhatabına almadığı için okumuyor galiba kendisi bilir başka ne diyim.
Alt 06.11.2009, 17:03   #165
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayyy pardon beee urumiçi diycektim özür dilerim ötüken kardeşim bu gün iki oldu bu yanlışım çok afersin ötüken kardeşim kusura bakmayın nolur urumiçi kardeşim beni insan yerine koyup yazdıklarımı okumadığı için hala kendi gördüklerinde ısrar ediyor.
Alt 06.11.2009, 18:55   #166
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben ülkücülüğü bilmeyeninen ülkücülük tartışması yapmam kulakda dolma birtakım bilgilerle ülkücülere laf söylemeyin ..
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.11.2009, 18:58   #167
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bugün ben cuma namazına giderken ülkücülüğü ile milliyetçiliği övünen arkadaşlarım gelmedi. Sizin anlattıklarınız varolan ülkücülük değil olması gereken ülkücülük...Ya da bizim karşımıza çıkanlar çakma ülkücü...
Alt 06.11.2009, 19:05   #168
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben ülkücülüğü bilmeyeninen ülkücülük tartışması yapmam kulakda dolma birtakım bilgilerle ülkücülere laf söylemeyin ..
Tamam kulaktan duymalara inanmayalım,gözümüzün gördüğüne de inanmayalım,şahit olduklarımıza da inanmayalım.Bir forumda hiç tanımadığım birine inanayım.Olur mu?
Alt 06.11.2009, 19:17   #169
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4587 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
InsaAllah abi yasamazsin . Önüne gelen artik ocaklara alinmiyor , ocak terbiyesi ile yetismis nice abilerimiz , gardaslarimiz var . Ocaga bir defa gelip teskilatlarimizda gorev yapmiyanlari ülkücü diye biliyor bu insanlar .Allah yar ve yardimcimiz olsun .
Beni almıyacaklarına göre gitmeme gerek kalmadı, önüne gelen derken kimi kasdettiniz?

..
Alt 06.11.2009, 19:21   #170
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam kulaktan duymalara inanmayalım,gözümüzün gördüğüne de inanmayalım,şahit olduklarımıza da inanmayalım.Bir forumda hiç tanımadığım birine inanayım.Olur mu?

şahit olduklarınıza inanın tabiğ ama gercek ülkücümü sizin değiniz gibi çakma ülkücümü bende çok hacı hoca gördüm gerçekden örnek almayı kesinlikle istemem eğer her abdest alan namaz kılan müslüman oluyosa hayır kesinlikle öyle bir islamiyet isdemem
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)