![]() |
#191 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
müslümanlık birkaçtane kişinin tekeli altında değil her hacı hocada dürüst değil her hacı hoca sağcıda değil solcu hacı hoca yokmu sen nasıl anlıyorsun ben anlaıyorumki müslümanlık birkaç kişden ibaremi bu konu yetrin ce sıkdı artık ben cevap vermiyeceğem ben hiç bir zaman ülkücüdür hacıdır hocadır diye bildiğim doğruları yazarım kimse alın masın ortalıkda örnekleri dolanıyo nasıl yok sayalım yani adam hoca ufuruk culuk altında neler yapıyo bunu yokmu sayalım hepsini kast eden kim bir kaçtane yavşakları camialara mal etmeyin demiyormuyum hala sen bikaç kişiyi müslümalara eşliyon |
|
![]() |
![]() |
#192 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1364
![]() |
![]() abi bence de uzadı.. sadece şu kadarını söyleyeyim..siz nasıl ki birkaç ülkücünün yaptığı hatanın bütün camiaya mal edilemesine karşıysanız aynı hatayı siz de yapıyorsunuz bir kaç müslümanın yaptığı hata bütün müslümanlara yansıtılamaz..
![]() |
![]() |
#193 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() goramaz abisinin güzeli yazdığımı yenide okurmusun lütfen canım benim
|
![]() |
![]() |
#194 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() doğancım boşuna kendini paralama anlatamzsın bende gündüz çok yazdım ama kulak asan olmadı haala odunumun parası diyolar cley doğru anlamış evet çakma ülkücülerden bahsettim ama es geçildi okunmadı bi kaç çapulcu oy zamanı gelip yaltaklanıyor gövde gösterisi yapıyor üye oluyor sonrada çıkıp ben ülkücüyüm diyerek haraç kesmeye kalkıyor kavga çıkarıyor falan ben buna yeminle seçime dört gün kala şahit oldum yeminle diyorum sonra aynı kişi çok afedersiniz beni rahatsız etti benim ülkücü olduğumu bile bile bana annesi yaşındaki bir bayana çok kötü terbiyesizlik yaptı ve ben ihbar ettim çağırdılar sordular tabii inkar edince dayağı yedi ve atıldı işte bunlar sahte ülkücülerdir anlata bildimmi inşallah anlamışınızdır ne demek istediğimi yeter artık başka partiye geçin birazda isterseniz.
|
![]() |
![]() |
#195 |
Yeni Yiğido
![]() muhali Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2009 21:01
Tecrübe Puanı: 588
![]() |
![]() "...diyeceksin ülkücüler kendi medyasını oluşturamaz mıydı. Neyle oluşturacak peki? Ülkücülerin arkasında duran bir mali kaynak mı var şu kapitalist sistemde..."
Mali kaynak Ülkücülerin bizatihi kendilerinde, Ulu Başbuğ'un çocuklarında "emanet" olarak duruyor. Türkeş öldüğünde İsviçre ve İngiltere’deki banka hesaplarında 575 bin mark, 845 bin dolar, ve 367 bin sterlin olduğu görüldü. Yurtdışındaki banka hesaplarından çıkan bu paraları, ilk karsından olan iki kızı , Ayzıt Hall (Türkeş) ve Umay Günay, banka hesaplarından çektiler. Diğer kardeşlerin şikayeti üzerine iki kız kardeş evrakta sahtekarlık yapmaktan yargılandılar, beraat ettiler. Ancak, Yargıtay, beraat kararını 21.05.2004 tarihinde bozdu. İki kıza sahtecilikten 6 yıl hapis, 6 trilyon para cezası ile yeniden dava açıldı( Hürriyet Gazetesi, 23.05.2004) Bu nakit servetin yanında Türkiye’deki (yurt dışında var mı, yo mu bilinmiyor) gayri menkullerinin değeri de bir o kadar. (Bunların tam dökümü için Türkeş’in ölümünden hemen sonraki günlerde çıkan günlük gazetelere bakılabilir). Bu büyük servetin tümünü kendi çocuklarına bıraktı. Albay emeklisi ve Milletvekili maaşı alan ve birkaç dönem bakanlık yapan Türkeş’in servetinin kaynağı T:C.Devleti’nden aldığı maaşları olamaz. Belki bir kısmı, en fakir öğrenci grubunu oluşturan Ülkücü gençlerin Kredi Yurtlar Kurumu’ndan aldıkları kredilerden ve ailelerinin yolladıkları üç beş kuruşluk harçlıklarından arttırarak gönüllü olarak verdikleri bağışlardı ( kimisi de harçlığının yanında canını da Türkeş için bağışladı, bu ayrı bir konu), Cezası bile 6 triliyon olan bir parayla herhalde bir medya ağı kurulabilir ve %17'lik bir Ülücü kitle "ülkücü medya"nın yaşamsı ve genişlemsi için yeterli olur sanırım. Bol şanslar...
En ağır iş, "işsizlik"tir Konu muhali tarafından (07.11.2009 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() sen yanındamıydın türkeş bu paraları alıp bankaya koyarken
akpsi chpsi bilmem ne partisi türkiyeyi hortumladı haalda devaam ediyorlar onu görmüyorda gözün iç beş sahtekar basına inanıyosun onlar görmüşlermi saymışlarmı türkeşin parasını sen halla soyuluyosun sesini çıkaramıyosunda ölmüş insandan mı hesap soruyosun kendine gel muhalimisin çahalimisin ne zıkkımsan uğraşma ölmüş gitmiş adamla derdin ne türkeş sana para vermedimi omu gerdi seni yeter kapatın şu konuyu be cleycim lutfen kapatırmısın artık yoksa birbirimize girecez aptal aptal konuşuyorlar insanın canını sıkıyolar densizler sanki kendileri yada tuttukları parti sütten çıkmış ak kaşık kardeşim önündeki hezanı görmez elin çöpüne göz koyarlar. |
![]() |
![]() |
#197 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() tartışmalarda epey yol katedilmiş gibi......
![]() |
#198 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Ülkücülerin bir özelliğini daha yazalım eleştiriye açık değiller.Az bi eleştiri görünce üslupları ağırlaşıyor.Seviye düşüyor.
![]() |
#199 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
ülkücüler kimin nekadar ne derece seviyesini çok iyi bilir ben bu yorumu gercekden sana yakışdıramadım üzüldüm doğrusu cley kardeşim tartış malar olur biter biz yine dost kallalıyız ama görüyorumki üslubu siz düşüdünüz |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin
"9. Olağan Büyük Kurultay sürecine dışarıdan müdahil olma niyetlerine" ilişkin yazılı basın açıklaması. 6 Kasım 2009 Türkiye’nin çok ağır bunalımları yaşadığı ve milletimizin bekasının ağır tehditlere maruz kaldığı bir dönemde, Milliyetçi Hareket Partisi 9. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirecektir. Bu tarihi toplantının sancılı bir süreçte bulunan Türkiye için önemi ve değeri ortadadır. Milliyetçi Hareket, yerinde ve zamanında yaptığı siyasal müdahalelerle, çözülmek istenen milli birlik ve beraberliğin yegâne temsilcisi ve bu hassas değerlerin son kalesi olduğunu ispat etmiştir. Partimizin tek başına duruşu milletimiz de uyandırmış ve üzerlerinde oynanmak istenen oyunun bozulmasını sağlamıştır. Başka başkentlerde kurgulanmış, yıkım ve çöküş getirecek senaryolarını uygulamakta ummadıkları bir tepki ve engelle karşılaşan mihrakların partimizi etkisiz hale getirmek için her yol, tuzak ve yöntemi demekten başka çarelerinin kalmadığı ortadadır. Nitekim, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre sürecini önlemek, sabote etmek ve milliyetçi-ülkücü iradeyi etki altına almak gibi yürütülen bütün çabalar geride kalan süreçte boşa çıkartılmıştır. Hükümetin partimiz üzerindeki oyunları; fikri duruşu, yüksek karakteri ve ülküleri son derece sağlam olan delege yapımıza sızmasına ve müdahil olmasına fırsat vermemiştir. Ardından, sözde Genel Başkan aday adayı olduklarını ilan eden bazı şahıslar üzerinden kongremizi baltalamak ve duruşumuzu bozmak için yeni oyunlar sergilenmek istenmiş ama bunlar da boşa çıkartılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönetici olmak gibi şerefli bir talebin hukuki ve manevi şartları ve esasları bellidir. Karanlık ilişkiler içindeki şahısların, kazançlarının kaynağını açıklayamayan kişilerin, yabancı ülkelerle ticaretin de üstünde özel ve kuşkulu bir yakınlaşma ve işbirliği geliştirenlerin Milliyetçi Hareket Partisinde hangi seviyede olursa olsun asla yerleri olmayacaktır. Kongremiz, partimizin kırk yıllık tarihindeki vakara uygun olarak ve demokratik kuralların içinde huzur ve esenlikle sonuçlanacaktır. Bu konuda bütün hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Ancak, hükümetin elindeki kamu gücünü kullanarak kurultayımızın huzurunu bozmayı, partimizin vakarına zarar vermeyi, mensuplarımızı tahrik etmeyi ve bu yolla siyasal kazanç sağlamayı planladığına dair güçlü emareler alınmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeleri belli olan, çizgisi kırılmamış, kadroları kararlı ve inançlı bir siyasal harekettir. Bu kadrolar, tercihlerini hiçbir telkin ve tesire bakmaksızın, yalnızca kendi iradeleri ile belirler ve yöneticilerini tamamen kendi kadroları içinden seçerler. Yine aynı şekilde olacağı kesin ve açıktır. Ancak, başta hükümet olmak üzere, hangi mihrak ve odaklar olursa olsun bu muhteşem iradeye müdahaleye yeltenmeleri halinde Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarının verecekleri karşılığın muhataplarında ağır siyasi sonuçlar doğuracağının bilinmesini isterim. Bütün tedbirlerimize rağmen, kongremizde yaşanması muhtemel olumsuzlukların sorumluluğu Adalet Ve Kalkınma Partisi hükümetine ve görevlendirdiği emniyet mensuplarına ait olacaktır. Ve böylesi bir huzursuzluğun partimizin en büyük temsil ortamında gerçekleşmesi halinde Adalet ve Kalkınma Partisi hükümeti bunun sonuçlarına katlanacaktır. Hükümetin desteği, himayesi ve zorlaması milliyetçi- ülkücü iradenin kabul edemeyeceği komplonun, kışkırtmanın veya tartışmanın yaşatılması halinde, bu tarihten itibaren AKP’nin yurt çapındaki hiçbir toplantısının huzur ve emniyet içerisinde yapılmasının güvencesi olmayacaktır. Milliyetçi Hareket oynanan oyunların farkında ve şuurundadır. Bu ikazlara dikkat edilmesi muhataplarının yararına olacaktır.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayatı Belgesel Oluyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 07.09.2009 02:32 |
Kabir hayatı ve Kabir Hakkında Bilmediklerimiz | dertli58 | Dini Bilgiler | 5 | 01.07.2009 00:12 |
Allah’ın hangi adı hayatı nasıl etkiliyor | EyüphanAydın | İslami Soru - Cevap | 5 | 13.02.2009 11:37 |
Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 25.11.2008 14:33 |