|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2261
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1248
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende taşıyorum bıçak... Her an ihtiyaç olabilir, ille birini mi bıçaklamak gerek... Şişe açarsın, portakal, elma soyarsın, karpuz kesersin fakat önemli olan bu değil... Bu ne biçim bir haber??? 2 Temmuz olaylarının Sivas'a mal edilmesi kadar Sivas'a zarar veren bir haber... Sanki başka şehirlerde böyle birşey yok, sanki başka şehirlerde insanlar bıçak taşımıyor... Bana Adana'da, Trabzon'da, İstanbul'dakii silah taşıyanlardan bahsetsinler... Haber yapmak için haber yapıyorlar biz de bunu siteye koyuyoruz...
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1220
![]() |
bende silahimnan gezerim, kimse bisey diyemez
![]()
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yahu istediğinizi taşıyın yasak olmadığı sürece..Günlük hayatta pek çok olayla karşı karşıya geliyoruz,bir an öfekemize yenik düşüyoruz.İşte öfkemize yenik düştüğümüz anlarda yanımızda bıçak ve silah olunca suç işleme oranımız daha da artıyor..
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1220
![]() |
Alıntı:
, pislikleri temizleriz iste
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1248
![]() ![]() ![]() ![]() |
Osman iyi güzel de ne yaptık? Siteye koyduk benim dışımda bir tek kişi girip e posta yolladı mı bunlara? Ne yapıyorsunuz siz? Türkiye'de haber olacak bu kadar konu varken bu mu yani yapabildiğiniz haber diye... Bilmiyorum oldu mu kınayan... Biz Sivas'lılar Türkiye'nin en kalabalık olmasına rağmen en Örgütsüz halkıyız o yüzden de ne devlet desteği alabiliyoruz, ne hükümeti zorlayıp yatırım yaptırabiliyoruz ne de hakkımızda çıkan ya da çıkacak olan bu kötü haberleri engelleyebiliyoruz... Varımız yoğumuz bir Sivasspor vardı o da kötü bu sene... 4 Eylül'ü iyi değerlendiremiyoruz... Vekilimiz Bayram ilan edilsin diye önerge sundu meclise Sivas halkı arasında örgütlenip te meclise göndermek için bir imza toplamıyor... Samanyolu'nun asıl haber yapması gereken bu "Kalabalığa Rağmen Örgütlenmemeye Devam" diye...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|