|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye tarafından yapılan çalışmaları halkın gördüğünü belirterek, "Üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz." dedi. Sivas Belediyesi tarafından Yenişehir Kavşağı'nda bir süredir devam eden çalışmalar tamamlanarak kavşak düzenlenen törenle açıldı. Kavşağın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Yenişehir Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların seçim döneminde söylediklerinin bir örneği olduğunu belirterek, "Seçim döneminde asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında 'her taraf Atatürk ve İnönü Caddesi gibi olmalı' diyorduk. Bunun için her yeri kendi şartı içerisinde değerlendirerek çalışmaya başladık. Yenişehir Mahallesi buna bir numunedir. Görmüş olduğunuz kavşağın Yenişehir'in içersindeki ara sokaklara kadar sıcak asfaltını tamamladık." diye konuştu. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Başkan Ürgüp, belediye olarak bitirdikleri ve devam eden hizmetler hakkında da bilgi verdi. Ürgüp, "Tatlı suları faal hale getirdik. Karşıyaka Mahallesi'nde 63 sokağa sathi kaplama, Hayri Sığırcı Kavşağı ile İstiklal İlköğretim Okulu kavşağını yeniledik. Çayboyu Mahallesi'nde iki kavşak ile birlikte asfaltını bitirmek üzereyiz. Mevlana Caddesi -ki bir nevi şehrimizin protokol caddesidir- çalışmalarımızı tamamladık. Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki çalışmalarımız da tamamlandı. Bunların dışında Kazım Karabekir Caddesi, Menderes Caddesi gibi yerleri de tamamlayarak faaliyetlerimize sürdürüyoruz." açıklamasında bulundu. Sıcak Çermik konusunda da yeni gelişmeler olduğunu vurgulayan Başkan Ürgüp, birlik oluşturma aşamasında olduklarını ifade etti. Her isteyen yatırımcıya sıcak su verebileceklerini anlatan Ürgüp, "Öncelikle şehrimizin yıllardan bu tarafa çözülemeyen Sıcak Çermik'teki sorunların çözümü ile işe başlayarak sayın valimizin de önderliğinde bütün boyutlarıyla çözmüş durumdayız. Şu anda birliğimizi oluşturuyoruz. Sonra kaplıca suyunu isteyen yatırımcıya vereceğiz. Yatırımcının önü açılmış olacak. Bana göre burada asgari 100 milyon dolarlık yatırımın gelmesi her an mümkündür." diye konuştu. Açılışta konuşan Sivas Valisi Ali Kolat ise Yenişehir'e yeni kavşağın iyi yakıştığını belirterek, "Belediye hizmetleri son derece zor hizmetlerdir. Paranın büyük bir kısmı yatırımın büyük bir bölümü yeraltına gömersiniz hiç kimse görmez. 'Başkanımız çalışmıyor' derler. Hâlbuki en fazla parayı alan hizmette alt yapı hizmetidir. Bir de diğer hususta böyle güzel hizmetler yaptığınız zaman vatandaş çabuk alışır ve daha güzel hizmetler bekler. Ona da yetişmek için gece gündüz koşturmanız gerekir." şeklinde konuştu. Belediye hizmetlerinin sadece belediyenin yapacağı çalışmalar olmaması gerektiğini kaydeden Vali Kolat, hizmetlerin bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesi gerektiğini söyledi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konuşmaların ardından protokol tarafından kurdelesi kesilen kavşak hizmete açıldı. (CİHAN) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Memleketimiz için hayırlı olsun. Tüm sürücülere kazasız belasız sürüşler dilerim...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Doğan Ürgüp Küçük Şeyleri ne kadar Abartıyor Onun Nedeni Fazla bir şey yapamaması Sami aydının Yaptıkları diye yorumluyorum Yapammasındaki Bütçe Ve belediye başkanı tecrübesi ve vasfı görüyorum Zaten çoğu sivaslıda Muhsin Yazıcıoğlu Ölümünden sonra Doğan ürgüpe verdi.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kavsak'tan baska birsey yapilmiyor mu Sivas'ta ..! Tatil'de döneriz artik etrafinda
![]()
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Haberin başlıgında denildiği gibi 'Hayırlı Olsun' ...
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Tamam hayırlı olsunda kavşak içinde açılış olursa(yakında tatlı sular açılınca onlar içinde açılış yapılır diye korkyorum)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 662
![]() ![]() |
![]() Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah önümüzdeki günlerde daha başarılı,faydalı işler yapılır
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 13:23
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Yapılan hizmetler Şehrimize hayırlı olsun.
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı olsun.Bu haber ulusal sitelere düşmüş.Daha önce de dediğim gibi bu kadar sıradan bir icraat için tören düzenlemek Sivas Belediyesini küçük düşürmekten bir adım öteye gitmez.Şu kavşağı Hakkari-Şemdinli belediyesi bile yapar.Bunun neresini kutluyoruz?
Bir öğretmen, "Ben çocuklara ders anlatıyorum" diye övünüyor,seviniyor,kutlamalar yapıyor.Bu öğretmen bile daha az komik.
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() HAYALKAFE Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2013 22:24
Tecrübe Puanı: 730
![]() |
![]() hizmetler için elbette ki teşekkürler ama o kadar büyütülecek bir durum olduğunu sanmıyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bayramınız Mübarek Olsun | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 46 | 23.09.2009 18:53 |
Devler Ligi hayırlı olsun | abircan | SivasSpor | 7 | 28.07.2009 19:37 |
Sivas'ım Kangal'ım Kız Senin Olsun | SİVASLIM-58 | Sivas şiirleri | 5 | 03.07.2009 11:27 |
Allah razı olsun ne demektir? | bayatlı kenan58 | Dini sohbet | 1 | 05.06.2008 15:57 |