Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.12.2009, 09:37   #1251
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğan abi sen hep farklı yazıyorsun hangisini anlayacağımızı şaşırıyoruz.
Bir de burda sorayım cevap ver. Bütün kürtler PKK lı mı?

her zaman senin demogojilerin okunacak değil tabi. Arasıra şiir de yazmak lazım. Bütün kürtlerin terörist olmadığını anlatamadığın kişilere başka ne anlatabilirsinki.

yazdığım yazıları dikkatli okursan cevabı orada var benim kürt kökenli ülkücü hareketde arkadaşlarım var kürtlerin hepsi niye pkk olsun türklerin hepisi vatan severmi yani ben hiç bir zaman kürtler tamamı pkk demedim
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2009, 19:08   #1252
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 832 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aaa çok ayip bende Müslümanim itirazin mi var kardesim?! pkk ve Kürtler ayriysa onlari desteklemicekler canim , git önce bunlari bir zahmet onlara anlat sonra buraya gel bana savun , bende sana sadece Amenna hepimiz kardesiz derm
aa hasa kimsenin müslümaniligini sorgulaamam burdaa bacimm bu ancak ALLAH ile kul arasii biseydir beni irgalamz...kii ben öyle bisi ima bile ettigimi sanmiyorm...bak dilsad bacim bikez daha söliyorum benim önceki yorumlarimi okursan zaten anlarsin ben o pkk yi destekleyen kürtler haklidir demiyorumkii ya da onlari savunmuyorumki.. o eli kanlii katilleri destekleyen ve alkislayan her el benim gözümde kanlidir...ama destekleyenler kadar desteklemeyen kürt kardeslerimiz de var kusura bakmayin ama bu kürt olan bakin altini ciizyorum müslüman kardeslerimizi dislamak müslümanligin islamin neresinde yaziyo nerede kayitli...???irkciligin müslümanlikta yeri yok buna amenna diyebiliriz herhalde hepimiz...yine diyorum ve hep diyecegim ne güzel sölemiss ugur abimizz..."YARADILANI SEVDIK YARADANDAN ÖTÜRÜ".........
Alt 03.12.2009, 21:03   #1253
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1110 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aa hasa kimsenin müslümaniligini sorgulaamam burdaa bacimm bu ancak ALLAH ile kul arasii biseydir beni irgalamz...kii ben öyle bisi ima bile ettigimi sanmiyorm...bak dilsad bacim bikez daha söliyorum benim önceki yorumlarimi okursan zaten anlarsin ben o pkk yi destekleyen kürtler haklidir demiyorumkii ya da onlari savunmuyorumki.. o eli kanlii katilleri destekleyen ve alkislayan her el benim gözümde kanlidir...ama destekleyenler kadar desteklemeyen kürt kardeslerimiz de var kusura bakmayin ama bu kürt olan bakin altini ciizyorum müslüman kardeslerimizi dislamak müslümanligin islamin neresinde yaziyo nerede kayitli...???irkciligin müslümanlikta yeri yok buna amenna diyebiliriz herhalde hepimiz...yine diyorum ve hep diyecegim ne güzel sölemiss ugur abimizz..."YARADILANI SEVDIK YARADANDAN ÖTÜRÜ".........
Bir kac tane var öyle Kürt kardesimiz , Allah onlarda razi olsun .Uzatmaya gerek yok bacim.Benim anlamadigim o hainlerle bir tutulmasi ve kürtlerin cogunun teroristleri savunmalari yoksa niye karsi cikalim.
Bu arada Ugur isilak abi'nin yolundan gidiyorsan vay haline Bi zamanlar Erciyesteki Kurultaylarda sarkilarini söyleyen artik Institut meridien (Nur cemaati) kurslarinda poz verir oldu , bir zat kendi gözlerim'le gördüm ve dinledim (: .Ne oldugu belli olmayan bir kisinin sözlerini heryerde söyleme bari. Parayi veren dudugu çalar

Neyse bakalim nolacak .
Alt 04.12.2009, 04:37   #1254
ömer yalcin
Yasaklı
NO AVATAR

ömer yalcin Şuan ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13

Tecrübe Puanı: 0 ömer yalcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

POLITIKA BU ACILIRDA KAPANITDA..................... ........
ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2009, 23:08   #1255
betüs58
Usta Yiğido

öylee uzatmanin alemii yokk hayirlisi olsun cümelmiz icin ins...
Alt 05.12.2009, 07:41   #1256
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 679 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
desteklemeyen kürt kökenli vatandaşlarımızın sorunu ekonomiktir ve bu Türkiye'nin sorunudur. Doğuya ekonomik bir açılım herkesin isteğidir...

destekleyen kürtlerde dediğin gibi eli kanlı canilerden farklı değildirler ve onlara taviz vermekte Türk Hükümetinin haddi değildir

Düşün bi bakalım bu açılım kimlere niçin yapılıyor...
Alt 05.12.2009, 08:10   #1257
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

kürt açılımının öcalanı kurtarma pılanı ve ölkeyi karıştırma pılanı diye baştan berli hep diyorum ve nekadar haklı olduğumu görüyoruz.taviz taviz üstüne verilirse olacağı buydu işte her gün şehirler karma karışık kandilde enenler şov yapmaya devam ediyor hükümetin umuru bile duymuyor polisin elinde yetki yok adamlar istediği gibi terör estiriyo seyir edenler ediyor bakalım sonuç ne olacak
Alt 05.12.2009, 15:15   #1258
betüs58
Usta Yiğido

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
desteklemeyen kürt kökenli vatandaşlarımızın sorunu ekonomiktir ve bu Türkiye'nin sorunudur. Doğuya ekonomik bir açılım herkesin isteğidir...

destekleyen kürtlerde dediğin gibi eli kanlı canilerden farklı değildirler ve onlara taviz vermekte Türk Hükümetinin haddi değildir

Düşün bi bakalım bu açılım kimlere niçin yapılıyor...
haklisin urumcii peki sorun ne madem bu konuda hemfikiriz evt doguya ekonomik yardim yapilmasi gerektigini bende dogru buluyourm sanirim burda herkes bizimle ayni düyünüodur diger yazdiklarin zaten benden alinti tasdiklemisin bu demek oluoki bu konuda ilk defa senle ayni düsüncedeyiz herhalde...sevindim bak...demekki anlamak isteyince olumus ......
Alt 05.12.2009, 15:21   #1259
betüs58
Usta Yiğido

soruna gelince acilimin adi demokratik acilim yhani bu sadece kürtleri kavrayan bi olusum diil...bu ülkede yasayan kürt veya türk ermeni veya alevii herkesin haklarinin gözetilmesi...oy üzden kürt acilimi diye acilan bu konu zaten benim sacmamaa geliyo ama neyse madem acilmis bizde düsündüklerimizi yaziyoruz...bu ülkede magdur olan herkes bakin arkadaslar yine altini ciziyorum pkk destekleyen onalrin suc ortaklari olan kürtler diil terör örgütüyle tamamen alakasi olmayan yillarca madden manen magdur olan kürt kardeslerimiz...yillarca bizimle ayni topraklarda yasayan bu topraklarda can veren müslüman kürt kardeslerimiz....aynisi aleviler icinde gecerlidir...sölermisiniz bana kürt bi kardesimizin cocuguna kürt ismi koymasinda ne sakinca var..bakin anlami sacmaysa mesela kürt bi isim ama türkce cevrimi terör ile ilgili bisise tamm yasaklansin ona bisi demioyrum ama mesela anlami baris olan bi isim neden konamasin.??ben almanyada dogdum büyüdüm bi cogiunuzun da bildigi gibi üstelik alman vtandasiyim...dsüüsnsenize annemin babaim bana zorlaa betül diilde anna ismini koymus olsaa...sacma diilmi??eger anlayis bekliosak o insanlardan ayni sekilde anlayis göstermeliyiz onlara..anca böyle bu topraklarda baris icinde yasanabilir......
Alt 05.12.2009, 19:17   #1260
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

betüş ben yorum hakımı sana veriyorum rica etsem benim yerimede sen yorum yaparsın demi kardeş

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)