|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() cebe Şuan
![]() Son Aktivite: 17.08.2016 14:36
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() "Ecdadımız her işini din ile yapmış.."
Evet, İslam'dan sonraki ecdad için böyle söylenebilir, ama bir de İslam'dan önceki atalarım var benim ve onların belgelerinde, örneğin Orhun Abideleri'nde, dinle ilgili tek bir cümle yok; ne kimseyi dinlerinden dolayı öldürmüşler, ne de kendi dinlerini yaymak için başka kavimlerle savaşmışlar. Ben onların bu karakterleriden dolayı onlarla gurur duyuyorum. Aslında bu, benim kendi tarihimden gurur duyduğum özelliklerin başında gelir. Ayrıca, Osmanlı, kafir öldürürken işlerini "din ile yapmış" olsalar da, dinin bazı uygulamalarını ihmal etmişler gibi. Örneğin, Fatih de dahil, 36 Osmanlı padişahından hiçbiri Hac farizasını yerine getirmemiş, gitmeleri için bir engel mi vardı? Bu konudaki tartışmayı kendi adıma burada bitiriyorum, size bol tarih okumalı günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben o sözü söylerken Herhangi bi konu üzerinde mesela sefere Çıkılırken Asil amaç ne idi Cihad Dinimizi dünyanın her yerine yaymak ,Kanunname çıkarılırken aynı şekilde veya padişah bi konu üzerinde iş yapacakken Öncelikle şeyhülislam sormus tabi bunlar zamanla değişmişte herkes kendi çıkarlarını korumaya başlamış şeyhülislamda bunların arasında Alıntı:
Fatih zamanında Yaşamış Ebul vefanın hayatından Şu kıssayı okumanı tavsiye ederim ![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() "anadan doğma dogma düşünen çok modern fil dişi bağnazları, iyiki 1453 yılında yoktunuz siz olmadan da tarih yazılabiliyor.. Bunu en iyi Fatih Sultan Mehmet bilir. "
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() Ecdadını Yok sayan Kötüleyen İt peşinde gezer
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
ALLAH YOLUNDA ÖLENLER ÖLÜ DEĞİLDİR | kaanansay | Dini Bilgiler | 4 | 01.04.2009 21:42 |
Burcunuzun gercek yönleri. | Kardelencicegi | Köşe Yazıları | 7 | 17.03.2009 15:41 |