|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben beklerdimki vatandaş işçi vekil gözetmeksizin bi müdahale yapılabiliyorsa. bunu doğuda halkı sokaklara döken kışkırtan vekillerede yapılsaydı burada bi ayrıcalık var..
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
![]() Bu yapılan insanlığa hadi onu geçtim İslam'a ve Müslüman olana yakışır mı!..
Türkiye demokrasi, demokrasi nutukları içerisinde dünyada görülmemiş faşizan bir tutumla millete saldıran bu iktidardan kurtulmalıdır. Teröre uygulanmayan yöntemlerin, bu ülkenin bayrağını, milletini, işçisini, emeklisini, gazisini, şehidini korumayı görev olarak benimsemiş milletvekillerine uygulanması ülkenin ne kadar demokratik acze düştüğünün göstergesi değil mi? Satılmış medya, yandaş kalemler bunlara neden dem vurmuyorlar düşündürücü değil mi? Etnik manada ayrıştırmaya yol açacak her hareketin arkasında duran bu kalemler ve medya ve de hükümet günlerce Terör Odağı olduğundan dolayı kapanan bir partinin günlerce propaganda yapmasına izin verirken, Allah'a ve Türk Devletine sığınan Türk Bayraklı işçilere ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, tüm ülkenin vekillerine bu hareketleri görmezden nasıl geliyorlarsa, gün gelecek bu millette buna vesile olan insanları o şekilde görecektir... Allah Aziz Milletimizi Korusun ve Yüceltsin...
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kamera Sadece bunları görüyor kamera arkasındakileri görmüyor sanırım
![]()
![]() |
#14 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ama hakkını aşını işini arayan işçiye, düşman muamelesi yapılması çok ayıp ve çokta yalnış. Sonrada vali çıkıp pişkin pişkin provaktif eylemler olacaktı ondan böyle yaptık demeside kargaların bile kahkaha atacağı bir açıklamaydı. Kısaca işiçinin emekçinin sendikal hakları elinden alındığı gibi sadece simgesel sendika tabelaları kalmıştır. Ve hergeçen günde dar gelirli emekçi işçi kesimi dahada zor günler beklemektedir. Zaten bunların hepsi emek sermaye çatışmasıdır. Kısaca kaybeden emek kazanan hep sermaye kesimidir. Şunuda unutmayalım "Hak verilmez alınır" Birlik ve mücadele ile.
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
işçilerin taşkınlığa ilişkin bir hareketleri dahi yoktur, gittim bizzati gördüm. Sana kamera arkası diye pkklıların eylemlerini göstermişlerse orasını bilemem...
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() doğrudur bende yanlış buluyorum ben doğru mu dedim kamera arkasında hatta kamera önündede çok şeyler yaşanıyor onları görmüyorsunuzda bir bunlar mı gözünüze çarptı bırakın ya şu geçmiş muhalefeti....
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() onlarıda görüyoruz azizim onlarıda görüyoruz ve anlatıyoruz amma o kadar taassuba bağlanmışsınızki malesef görmüyorsunuz, anlamıyorsunuz...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 12:27 |
Türbanlıları savundu, Cumhuriyet işine son verdi | özdemir | Anasayfa Haberler | 18 | 06.03.2008 12:37 |