|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() 1 Mayıs'ta hastaneye yatırılan, bir gün sonra da lösemi (kan kanseri) teşhisi konan Anadolu rock şarkıcısı Murat Göğebakan, yaptığı açıklamada kemoterapi tedavisi görmeye başladığını söyledi. Sevenlerinden kendisi için dua etmelerini isteyen Göğebakan, "Grip için gittiğim hastanede lösemi olduğum haberini aldım. Ama hayatın her şeyini düşünmek gerek. Allah bize her zaman yardım edecektir. Benim moralim yerinde. Bu tür vakalarda moral çok önemli. Beni seven insanlardan moral alıyorum. Eşim ve sevdiklerim yanımda, ne diyebilirim ki... Bu rahatsızlık daha çok yeni. Bugün (pazartesi) üçüncü gün. Kematorapiye başladık, benim için dua edin" dedi. 15 Temmuz'da buradan sapasağlam çıkacağım Dün Murat Göğebakan'ın tedavi gördüğü Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan şarkıcının doktoru Hüseyin Beköz, "Murat Göğebakan'ın genel durumu şu anda iyi. Lösemi hücreleri hızla düşmeye başladı.Herhangi birinden alabileceği enfeksiyon, hayatını tehdit edebilecek bir vurgu oluşturabilir. O yüzden ziyaretçi yasağı koyduk" dedi. Göğebakan'ın eşi Sema Göğebakan ise "Murat kapısına 'Lütfen, Allan için dualarınızı esirgemeyin', dolabının kapağına da '15 Temmuz'da buradan sapasağlam çıkacağım' diye yazdı. Herkesten dua istiyor" diye konuştu. Sema Göğebakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu şarkıcıyı ziyaret edeceğini de söyledi. TBMM Başkanı Köksal Toptan da Murat Göğebakan'ı arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dualarimiz Bütü Müslüman din kardeslerimiz ve Insanlik icin.
Senin icinde Duaciyiz Murat Gögebakan. Rabbim ins benim gibi aciz kullarinin dualarini kabul eder INS. Ya Rabbim !! ''Yüreğime şifa ver ki, sadece kendim için çarpmasın, senin sevginin ruhuna açılsın. Dilime şifa ver ki, kimseyi kırmasın, teselli edici sözler konuşsun. Ayaklarıma şifa ver ki, tökezlemesinler, yeni yollarda da güvenirli adımlar atsınlar. Gözlerime şifa ver ki, dosdoğru önüne bakmasın, senin dünyanın çehrelerini kalbime taşısın. Kulaklarıma şifa ver ki, tıkalı kalmasınlar, fakirlerin ve çağresizlerin haykırışlarını duysunlar. Ellerime şifa ver ki, hayal kırıklığına uğrayan yumru değil, birbirleriyle yardımlaşarak uzanan eller olsunlar. Zihnime şifa ver ki, uyuşmasın, senin sözlerinin takibcisi olsun...'' AMİN......
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() rabbim bütün hastalara acil şifalar ve murat kardeşimizede acil şifalar nasiip allahım ve bu aciz kulunun duasını kabul et amin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Murat kardeşimize allahtan acil şifalar dilerim
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() allah yadimcin olsun ..........
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Murat Göğebakan severek dinlediğim sanatçilardan biri Allah şifa versin bi an önce sanat dünyasina dönmesini diliyorum....
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
![]() |
![]() ALLAH sifasini versin sevenlerine bagslasin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim bildiğim kadarıyla kanseri yendi,Mevlam dualarımızı kabul etti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KANGAL-Şekerpınar | Serd@r | Kangal | 38 | 13.01.2010 23:53 |
-ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER- | Abdurrahman 58 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 188 | 26.08.2009 00:52 |
Fikra(lar) | RaZZcE | Köşe Yazıları | 273 | 23.03.2009 15:44 |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 12:27 |
CERN, kanser ve AIDS'e umut oldu | haythuyt | Teknoloji Haberleri | 1 | 16.10.2008 11:22 |