|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
02.01.2010, 23:50 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Yeni Başkan Bülent Şimşek
Yeni Başkan Bülent Şimşek Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şube Başkanı Kasım Kılıç, Başkanlık görevini Bülent Şimşek’e devretti. Basın mensupları ile tanıtım amaçlı kahvaltıda bir araya gelen Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bülent Şimşek yaptığı konuşmada, Anadolu Gençlik Derneği’nin 7 yıldır kavga yerine barışı, düşmanlık yerine kardeşliği, cehalet terine bilgiyi egemen kıldığı bir misyon çerçevesinde çalıştığını söyledi. Kasım Kılıç’ın işlerinin yoğun olması nedeniyle Başkanlık görevini kendisine devrettiğini belirten Şimşek, “Yeni yönetim olarak projemiz insan, muhatap kitlemiz gençlik ve sevdamız Türkiye diyerek hizmete devam edeceğiz, sevgi ve kardeşliğin teminatı olarak gördüğümüz Anadolu Gençlik Derneği cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol diyerek sevgi ve kardeşlik mesajını haykıran Mevlana hazretleri gibi herkesi kucaklayacağız” dedi. Şimşek, 3 Ocak Pazar günü saat 18.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımları ile düzenlenecek olan Mekke’nin Fethi programına tüm Sivas halkını davet ettiğini söyleyerek, bugüne kadar kendilerinden maddi manevi desteği esirgemeyen herkese teşekkür etti. Şimşek konuşmalarının sonunda görev süresi boyunca yaptığı güzel çalışmalardan ötürü Anadolu Derneği eski Başkan’ı Kasım Kılıç’a teşekkür plaketi takdim etti. Hürdoğan Gazetesi |
02.01.2010, 23:57 | #2 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Yeni Başkan Bülent Şimşek
Yeni görevlerinde başarılar dilerim
|
03.01.2010, 00:06 | #3 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Yaptığı hizmetlerden dolayı Kasım KILIÇ'a teşekkürler. Yeni başkan Bülent ŞİMŞEK beye de başarılar dilerim. Milli ve manevi değerlere sahip çıkacak gençleri yetiştirmeleri dileklerimle...
03.01.2010, 15:49 | #4 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2175
|
Bülent Şimşek yeni görevi hayırlı olsun başarılar dilerim yararlı layıkıyle yapmasını diliyorum.....
03.01.2010, 20:17 | #5 |
Yiğido
sonüye Şuan
Son Aktivite: 24.11.2012 17:11
Tecrübe Puanı: 558
|
hayırlı olsun yeni başkana başarılar dilerim
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|