Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? - Sayfa 36 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) 544 19,96%
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) 743 27,26%
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) 18 0,66%
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) 5 0,18%
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) 519 19,04%
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) 98 3,60%
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) 373 13,68%
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) 97 3,56%
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) 85 3,12%
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) 25 0,92%
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) 143 5,25%
Yeni Parti (Tuncay Özkan) 76 2,79%
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.01.2010, 15:07   #351
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 22:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
Sen harbiden ya okuma bilmiyorsun ya da gözlerin görmüyor...
Ben ne zaman yazdım laiklik elden gidiyor diye..??
Senin bunu söylemen gerekmiyor ki zaten.Sen ve senin zihniyetindeki herkesin söylediği sözler.Ben de zaten genele söyledim.Alındıysan bilemem yani

Alıntı:
Vergiler bir azaldı bir azaldı, sorma. Hadi bakalım çok bilmiş, kopyala yapıştır liberal ekonomisti: bana benzin ve motorinde ki verginin son halini bir söyle de bilelim...
Ayrıca çevri gazı yanmasın yapma. Demin kar etmeyen kurumlar satıldı diyordun, ben sana Telekom vs.. örnek verdim, cevap vermedin..
Liberal ekonomiyi yazan Simith ve sonra revize eden Keynes bu yazdıklarını okusa nereleri ile gülerdi nereleri ile??
Biz iktisatı orda burda görerek değil, tahsilini görerek konuşuyoruz.Daha iki üç gün önce vergilere yapılan zamlarla iktisat politikasını eleştirmek de gerçekten çok gülünç oluyorBir zahmet 2001 ve öncesi dönem bütçesinin gsmh ye oranı ile 2001 ve sonrası döneminin bütçesi ile gsmh ye oranını karşılaştır.Kamu ekonomisinin ve dolayısıyla kamu gelirlerinin ve vergilerin ne kadar küçüldüğünü görebilirsin.Daha önce herşeyden vergi alınıyordu ne çabuk unuttun.Ülkemiz iktisat yöntemi olarak da karma ekonomiyi benimsemiş.Serbest piyasayla devlet yardımını ekonomide temel bir ilke olarak benimsemiş.Bu amçla da özellikle kriz dönemlerinde durgunluğu telafi etmek için kamu harcamaların artırmakta.Eee yani bu kamu harcamalarını karşılamak için de vergileri artrmak zorunda dimi.Bu sene vegilerin artırılmasının nedeni de bu krizin faturasıdır.Bu her ülkede böyledir sadece ülkemize özgü bir durum değil.
Ayrıca ben sana cevap veriyorum da sen anlamıyon galiba veya anlamak istediğin gibi anlıyorsunMEsela ben sefa akp nin kuruluş felfesine aykırı işler yaptığına dair somut bir örnek ver dedim ben bir cevap alamadım.

Alıntı:
Vallahi billahi İmralı'dan aldığım bdp mi dtp mi bilmen ne partisinin koluna girerek tasarladığım ülkeyi sen ben diye bölen bir çözümüm yok. Özür dilerim.
Tabi canım , zaten öyledir.Kendiniz gibi düşünmeyen ya haindir, ya da satılmıştır dimi.İşte siyasetçi mantığı da böyle değil mi.İşte bu yüzden gelişmiyoruz.

Alıntı:
Sen harbiden okumuyorsun... Buna eminim..
Ben ne zaman Ergenekon avukatlığı yaptım. Bak kocaman harfler le bir daha yazıyorum belki bu sefer görürsün..
İNSANLAR MAHKEMELERDE AKSİ İSPAT EDİLİNCEYE KADAR MASUMDUR.
Ben sana olan biteni basına yansıyan gerçekleri yazdım. serbest bırakılmaları, arabadaki ahçıyı, ABD kaynaklı ihbarları...
Yok ben okuyorum da sen anlıyor musun bilememİnsanlar masumdur sözü soruşturma veya kovuşturma aşamasında olmayanlar için geçerlidir.BEn de san şunu söylüyorum, hala hakkında kesinleşmemiş bir hüküm bulunmayan insanlar suçlu olmadığı gibi suçsuz da değildir.Çünkü sorguları devam ediyor.
Gerçekleri mi yazacakmışın.Bırak allah aşkına.Aslında şunları yazsan daha inandırıcı olur.Bu içeri alınan, tutuklananlar, abd den ne gibi emir emir almışlar akp yi ortadan kadırmak için.Ama amaçlarına ulaşamadılar.Yazık..Mesela doğu perinçek'in ne mal olduğunu biz çok iyi biliyoruz.

Alıntı:
Bak dostum ülkeyi son 60 yıldır siz yani ABD merkezli liboş ve sağcılar yönetiyor. Yani ülkeyi soyup soğana çevirmede İMF ye muhtaç etmede emin darbecilerden çok sizin zihniyettekilerin kabahati var ama sen şimdi bunu da inkar edersin.
Ben sana soru soruyorum ama cevap vermiyorsun...
Polis ağır silahları kime karşı kullanacak?
Bak kardeşim bu yorumun hiçbir kelimesi gerçeklerle örtüşmüyor.Neden mi?Bu ülkede sağ kant seçmen yaklaşık %70 seviyesinde.Ancak sağ seçmenin hiçbir istediği bu ülkede olmamıştır.İlk başta başörtüsünü örnek olarka verebiliriz.Sağ seçmenlerin oylarıyla iktidara gelen sağ partiler hiçbir zaman sağcıların sorununu çözememişlerdir.Ne zaman çözmeye kalksalar ya darbe yemişlerdir, ya muhtıra ya da siyasi müdahale.Bu ülkede statükonun,rejimin,kurumların sahibi yıllardan bu yana hep sol zihniyet olmuştur.İşte abd de ben israil diyeyim işte bu sorun üzerinden kendi çıkarlarını uygulamışlardır.Yani ortada zaten bir sorun var ancak bu sorunu dış güçler sadece körüklemişlerdir.Olay bu.Polis ağır silahları kime karşı kullancak.Ağır silah dediğinden kasıt ne orası da meçhul.Top mu tank mıNiyet okumak bugünlere moda oldu zaten.Polisimiz ordumuza karşı savaşacak dimiAllahım ya

Alıntı:
Ya bak harbiden sallama..
Git yerinde bak. Boş portakal bahçelerini, güney Kıbrıs dan pasaport alıp ta AB vatandaşı olarak Avrupa'ya geçip para kazanmak için çırpınanları. Ha bu arada Kıbrıs halkı gerçeği gördü de AKP'nin desteklediği solculara ( ne hikmetse sağcı iktidar orada solculara destek veriyor) oy vermedi..
Yok sallamıyorum, zaten sizler kadar da sallayamam merak etme
Ülkemizin yıldan yıla gsmh sında meydana gelen artış kıbrısa ayrılan ödeneklerin yatırım harcamalarının da yıldan yıla katlanarak atmasını sağladı.Bu istatiklere bakarak öğrenebilirsin.Kıbrıs'ta da yıllardan bu yana süregelen bir sorun var.Bu akp ile olmadı.Ancak akp zamanında orası daha özgürleşti ve liberalleşti.Kıbrıs'ı ayrı bir başlık altında inceleyebiliriz.Kıbrıs'ı hayatında görmemiş adamlar siyaset yapmak için oralara gitti onu da biliyoruz biz.

Alıntı:
Evet aidiyette sorun var işte onlar kendilerini TC vatandaşı olarak artık görmüyorlar oysa eskiden daha az Türkçe bilen varken bu aidiyet vardı. Senin bir ülkeyi ülke yapan özellikleri bir daha okumanı rica edeceğim.
Bak kardeşim bu durum önceden ne ise şimdide o.Değişen birşey yok bunu neden anlamak istemiyorsunuz.Kendi sınırlarımız içinde bizler operasyonlar düzenliyoruz, tank ile tüfek ile operasyonlar yapıyoruz.30 yıldır bu böyle.Bir allahın kulu da çıkıp ya biz ne yapıyoruz kime saldırıyoruz ne ediyoruz diyen yok.İşte ilk kez bir başbakan çıktı siyasi iradesini koydu devlet projesi kabul etti ve bu sorun el atı.Sen pkk, sorunu de ben güneydoğüu sorunu diyeyim bir başkası kürt sorunu desin ama bir sorun var.Bunu görmezden gelemezsin.Adamlar terörüste askerim, pkk ya devletim, imralidakine önderim diyor ve bu da azımsanamayacak bir zihniyet.Diyarbakıra gitmeni rica ederim, halbuki orası benim kendi sınırlarımız içindeki bir ilimiz.Ama nerdeyse başka bir ülkeye gelmiş gibi oluyor.Bunları görmezden gelemezsen, görmezden gelirsen gün gelir seni parçalar, böler.30 yıldır biz dağda terörist öldürüyoruz, 30 bin kişi öldü.30 bin daha öldür.Ne fayda.Kime ne yararı var.
abd de almanya da binlerce milletten insan var.Ancak adamlar devlet olabilmişler.Ülkemizde de alevilerin, sünnilerin, kürtlerin, azınlıkların vs sorunu yok mu?İşte önemli olan bu sorunları tartışmak için bunları dile getirmek gerekir.Dile getirerek sorunun yarısını çözmüş olursun.Bu ülkede alevi çalıştayı,roman çalıştayı daha hatılayamadığım bir sürü çalışma var bu iktidar dönemind oldu.Bizler ancak bu şekilde gelişiririz ,kalkınırız.

Alıntı:
Kendine verilen süreyi ülkenin kuruluş felsefesini sorgulayarak, anayasal düzenini sivil darbe ile değiştirmek isteyerek, ülkeyi sen ben diye bölerek, anarşisti affederek, PKK yı siyasallaştırarak ve ülkeyi daha da batırarak geçiriyor. Bunun hoşa gidip gitmemesi diye bişeyi olamaz.
Ülkenin kuruluş felsefesi nedir ve akp buna zarar verecek ne yaptı?Burada anayasal düzen ve anayasal kurumlar daha önce anlattığım gibi yaklaşık yaklaşık %30 sol seçmen kanadın desteklediği sol zihniyetin elindedir.Yıllardan bu yana da böyle olmuştur.Şimdi ise azınlığın elindeki bu düzen milletin gerçek temsilcisi olan çoğunluğun eline geçmesi için bir takım hareketlenmeler olmuştur.İşte size göre bu darbe bize göre ise düzelmedir,gelişmedir, kalkınmadırDiğer söylediklerine zaten cevap vermiştim.Tekrar söylemeye gerk yok.

Bu ülke emin ellerde.Diğerleri gibi koltuğa sevdalı bir başbakanımız yok.Yeri vakti gelince o koltuğa başkalarını devredeciğini söyleyen bir başbakanımız var.Bu işi çıkar işiyle değil, gönül işiyle yapan meleket sevdalısı bir başbakanımız var.Kımetini bilelim.İnadına akp...
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.01.2010, 19:35   #352
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 724 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin bunu söylemen gerekmiyor ki zaten.Sen ve senin zihniyetindeki herkesin söylediği sözler.Ben de zaten genele söyledim.Alındıysan bilemem yani
Bana hitap ediyorsun, bende cevap veriyorum, sonra çeviriyorsun, banane başkalarından. Ben sana kendi bakış açımı yazıyorum...

Alıntı:
Biz iktisatı orda burda görerek değil, tahsilini görerek konuşuyoruz.Daha iki üç gün önce vergilere yapılan zamlarla iktisat politikasını eleştirmek de gerçekten çok gülünç oluyorBir zahmet 2001 ve öncesi dönem bütçesinin gsmh ye oranı ile 2001 ve sonrası döneminin bütçesi ile gsmh ye oranını karşılaştır.Kamu ekonomisinin ve dolayısıyla kamu gelirlerinin ve vergilerin ne kadar küçüldüğünü görebilirsin.Daha önce herşeyden vergi alınıyordu ne çabuk unuttun.Ülkemiz iktisat yöntemi olarak da karma ekonomiyi benimsemiş.Serbest piyasayla devlet yardımını ekonomide temel bir ilke olarak benimsemiş.Bu amçla da özellikle kriz dönemlerinde durgunluğu telafi etmek için kamu harcamaların artırmakta.Eee yani bu kamu harcamalarını karşılamak için de vergileri artrmak zorunda dimi.Bu sene vegilerin artırılmasının nedeni de bu krizin faturasıdır.Bu her ülkede böyledir sadece ülkemize özgü bir durum değil.

Sana diploma verecek üniversiteden şüphe ederim ben...
Umarım benim üniversitem değildir, öyle değil de, öyle değil de..... :(
Öğrenci isen yazık hocalarına, bitirdi isen yazık o diplomaya.
Ama hocalarının ne kabahati var nereden bilsinler ki; öğrencilerinin bildiklerini unutacağını sonra da sallayacağını....?

Bak kardeşim al sana gelir idaresi başkanlığının yıllara göre vergi gelirlerinin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ey form okuyucuları sizde listeye bakın... Bakında görün yıllara göre vergi yükü artmış mı azalmış mı? 1998 de vergilerin GSYH içerisindeki payı %13.1 iken 2008 de %20 diğer yıllar tabloda var...

Kopyala yanlış yapıştır iktisatçısı, sallamaya ve uydurmaya devam edeceksen artık sana cevap vermeyeceğim, zamanıma yazık..

Alıntı:
Yok ben okuyorum da sen anlıyor musun bilememİnsanlar masumdur sözü soruşturma veya kovuşturma aşamasında olmayanlar için geçerlidir.BEn de san şunu söylüyorum, hala hakkında kesinleşmemiş bir hüküm bulunmayan insanlar suçlu olmadığı gibi suçsuz da değildir.Çünkü sorguları devam ediyor.
Gerçekleri mi yazacakmışın.Bırak allah aşkına.Aslında şunları yazsan daha inandırıcı olur.Bu içeri alınan, tutuklananlar, abd den ne gibi emir emir almışlar akp yi ortadan kadırmak için.Ama amaçlarına ulaşamadılar.Yazık..Mesela doğu perinçek'in ne mal olduğunu biz çok iyi biliyoruz.
Uzaylı kardeşim evrensel sivil hukuk kuralını da yok saydın ya..
Daha sana lafım yok..
Elbet bir gün birileri seni suçlar da görürsün hukukun ne demek olduğunu..
Banane Perinçekten... Ama hangi yiğidiniz gittinizde avrupanın göbeğinde Ermeni tasarısı için gövde gösterisi yaptınız.. Erdoğan başta olmak üzere hepiniz tırttınız. Ancak şov yaparsınız "One minute, one minute...

Alıntı:
Bak kardeşim bu yorumun hiçbir kelimesi gerçeklerle örtüşmüyor.Neden mi?Bu ülkede sağ kant seçmen yaklaşık %70 seviyesinde.Ancak sağ seçmenin hiçbir istediği bu ülkede olmamıştır.İlk başta başörtüsünü örnek olarka verebiliriz.Sağ seçmenlerin oylarıyla iktidara gelen sağ partiler hiçbir zaman sağcıların sorununu çözememişlerdir.Ne zaman çözmeye kalksalar ya darbe yemişlerdir, ya muhtıra ya da siyasi müdahale.Bu ülkede statükonun,rejimin,kurumların sahibi yıllardan bu yana hep sol zihniyet olmuştur.İşte abd de ben israil diyeyim işte bu sorun üzerinden kendi çıkarlarını uygulamışlardır.Yani ortada zaten bir sorun var ancak bu sorunu dış güçler sadece körüklemişlerdir.Olay bu.Polis ağır silahları kime karşı kullancak.Ağır silah dediğinden kasıt ne orası da meçhul.Top mu tank mıNiyet okumak bugünlere moda oldu zaten.Polisimiz ordumuza karşı savaşacak dimiAllahım ya
Önce bana yaşını söyler misin ?
Baş örtüsü baş örtüsü başka bildiğiniz yok... O konu açık kaldığı için kime mazlum edebiyatından fayda geldiği açık...
Konuyu saptırtma.. Konumuz ülkenin ekonomik gelişmesi ve İMF ye muhtaçlıktı, bu konularda da ne zaman muhtıra yemişler...
Ağır silah la ilgili hiç bir şey meçhul değil, az araştır beleşçilik yapmada kanun taslağını bul oku...

Alıntı:
Ülkemizin yıldan yıla gsmh sında meydana gelen artış kıbrısa ayrılan ödeneklerin yatırım harcamalarının da yıldan yıla katlanarak atmasını sağladı.Bu istatiklere bakarak öğrenebilirsin.Kıbrıs'ta da yıllardan bu yana süregelen bir sorun var.Bu akp ile olmadı.Ancak akp zamanında orası daha özgürleşti ve liberalleşti.Kıbrıs'ı ayrı bir başlık altında inceleyebiliriz.Kıbrıs'ı hayatında görmemiş adamlar siyaset yapmak için oralara gitti onu da biliyoruz biz.
Evet özgürleşti, doğruca Güney Kıbrıs'ın kucağına bırakıldı..
Sana yine rakamlar hemde Erdoğan'ın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
1997-2002 arasındaki Türkiye’den KKTC’ye yılda ortalama 210 milyon dolar, 2003-2006 arasında 3 yıllık yardım ortalaması 360 milyon dolar, 2007-2009 arasında ortalama 420 milyon dolar yardım..
Yükselme var gibi değil mi? GSYIH oranlayalım mı? Ben sana GSYIH rakamları vereyim sen oranla, umarım matematik biliyorsundur...
1997 9.2 milyar dolar, 2002 de 180 milyar dolar, 2006 da 400 milyar dolar, 2008 de 741 milyar dolar.

Bundan sonrakilerine yukarıda bahsettiğim sallamalarından dolayı cevap vermeyeceğim..Her laf ebeliğine yetişmeye mecbur değilim

Alıntı:
Bu ülke emin ellerde.Diğerleri gibi koltuğa sevdalı bir başbakanımız yok.Yeri vakti gelince o koltuğa başkalarını devredeciğini söyleyen bir başbakanımız var.Bu işi çıkar işiyle değil, gönül işiyle yapan meleket sevdalısı bir başbakanımız var.Kımetini bilelim.İnadına akp...
Ama buna iki lafım var...
Hiç bir baba malı olmadan, belediye başkanlığı maaşı ile nasıl gemiler sahibi ve dünyanın en zengin başbakanlarından biri olunabiliyor? O engin iktisadi birikiminle açıkla da bizde yolumuzu bulalım.

Alıntı:
Bana hitap ediyorsun, bende cevap veriyorum, sonra çeviriyorsun, banane başkalarından. Ben sana kendi bakış açımı yazıyorum...

Alıntı:

Sana diploma verecek üniversiteden şüphe ederim ben...
Umarım benim üniversitem değildir, öyle değil de, öyle değil de..... :(
Öğrenci isen yazık hocalarına, bitirdi isen yazık o diplomaya.
Ama hocalarının ne kabahati var nereden bilsinler ki; öğrencilerinin bildiklerini unutacağını sonra da sallayacağını....?

Bak kardeşim al sana gelir idaresi başkanlığının yıllara göre vergi gelirlerinin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ey form okuyucuları sizde listeye bakın... Bakında görün yıllara göre vergi yükü artmış mı azalmış mı? 1998 de vergilerin GSYH içerisindeki payı %13.1 iken 2008 de %20 diğer yıllar tabloda var...

Kopyala yanlış yapıştır iktisatçısı, sallamaya ve uydurmaya devam edeceksen artık sana cevap vermeyeceğim, zamanıma yazık..

Alıntı:
Uzaylı kardeşim evrensel sivil hukuk kuralını da yok saydın ya..
Daha sana lafım yok..
Elbet bir gün birileri seni suçlar da görürsün hukukun ne demek olduğunu..
Banane Perinçekten... Ama hangi yiğidiniz gittinizde avrupanın göbeğinde Ermeni tasarısı için gövde gösterisi yaptınız.. Erdoğan başta olmak üzere hepiniz tırttınız. Ancak şov yaparsınız "One minute, one minute...

Alıntı:
Önce bana yaşını söyler misin ?
Baş örtüsü baş örtüsü başka bildiğiniz yok... O konu açık kaldığı için kime mazlum edebiyatından fayda geldiği açık...
Konuyu saptırtma.. Konumuz ülkenin ekonomik gelişmesi ve İMF ye muhtaçlıktı, bu konularda da ne zaman muhtıra yemişler...
Ağır silah la ilgili hiç bir şey meçhul değil, az araştır beleşçilik yapmada kanun taslağını bul oku...

Alıntı:
Evet özgürleşti, doğruca Güney Kıbrıs'ın kucağına bırakıldı..
Sana yine rakamlar hemde Erdoğan'ın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
1997-2002 arasındaki Türkiye’den KKTC’ye yılda ortalama 210 milyon dolar, 2003-2006 arasında 3 yıllık yardım ortalaması 360 milyon dolar, 2007-2009 arasında ortalama 420 milyon dolar yardım..
Yükselme var gibi değil mi? GSYIH oranlayalım mı? Ben sana GSYIH rakamları vereyim sen oranla, umarım matematik biliyorsundur...
1997 9.2 milyar dolar, 2002 de 180 milyar dolar, 2006 da 400 milyar dolar, 2008 de 741 milyar dolar.

Bundan sonrakilerine yukarıda bahsettiğim sallamalarından dolayı cevap vermeyeceğim..Her laf ebeliğine yetişmeye mecbur değilim

Alıntı:
Ama buna iki lafım var...
Hiç bir baba malı olmadan, belediye başkanlığı maaşı ile nasıl gemiler sahibi ve dünyanın en zengin başbakanlarından biri olunabiliyor? O engin iktisadi birikiminle açıkla da bizde yolumuzu bulalım.

Konu KAOS tarafından (07.01.2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.01.2010, 20:22   #353
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36

Tecrübe Puanı: 2605 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

bugün seçim olsaa hiç kimseye oy vermiycem hatta oy vermeye bile gitmiycem
HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HasreT'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.01.2010, 20:44   #354
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Olmaz Kuşum bence oy kullan.Ben her zamanki gibi Chp'ye verecegim...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.01.2010, 20:49   #355
erolerdogan1973
Tecrübeli Yiğido

erolerdogan1973 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erolerdogan1973 Şuan erolerdogan1973 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.08.2010 18:24

Tecrübe Puanı: 608 erolerdogan1973 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aynen öyle...

yahu sizler bosuna bu kadar cok yaziyorsunuz burda. Konu:Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Rahmetli Kemal Sunalin ZÜBÜK diye bir Filmi var, tavsiye ediyorum burdan.

Konu erolerdogan1973 tarafından (07.01.2010 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
erolerdogan1973 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.01.2010, 21:13   #356
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 724 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erolerdogan1973 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aynen öyle...

yahu sizler bosuna bu kadar cok yaziyorsunuz burda. Konu:Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Rahmetli Kemal Sunalin ZÜBÜK diye bir Filmi var, tavsiye ediyorum burdan.
Kötü bir yaklaşım.
Toplum apolitize olduğu için insanlarımız düşünmeden körü körüne oy verdikleri için bu haldeyiz........
Düşünmek, düşündürtmek toplumsal sorumluktur...
Bu başlık bir bahanedir.
Allahını seversen şu formdaki en çok mesaj alan başlıklara bakar mısın?
İnsanların neler yazdıklarına ne kadar sığ muhabbetlere sayfarlarca mesajlar atıldığına...
Hadi lay lay lom mu yapalım.......
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.01.2010, 21:40   #357
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

CHP'nin bu ülkeye artık hiç bir katkısı olamaz.En azından şuanki yönetimi ve kadrosu itibariyle.Nedense Ergenekeon soruşturmalarına en çok itiraz eden kadro.Belki de..
Alt 07.01.2010, 22:06   #358
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1348 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP'nin bu ülkeye artık hiç bir katkısı olamaz.En azından şuanki yönetimi ve kadrosu itibariyle.Nedense Ergenekeon soruşturmalarına en çok itiraz eden kadro.Belki de..
Türkiye de artık iktidar ve muhalefet patatesli çikolatalı dil kullanmaya başladı.son zamlardan sonra patatesi ve çikolatayı siyasetçilerin dilinden bileceğiz artık..
Alt 08.01.2010, 08:04   #359
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 679 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
süreçten pek memnun kalmışınız galiba bir sizin oyunuzla kalacağını bilsem verin derim ama sizin gibi çok var bu partiye oy vermek isteyen ne yazıkki arsızın altına odun atmış odun yaş diye bağırmış ne diyim bizim halkımız akp yi hakediyor galiba durum onu gösteriyor allah iyiliğinizi versin derim.
ben ak partiyin yaptıklarını veya icraatlerini demiyorum
şu anda bu hükümet şu ana kadar hiçbir hükümetin cesaret edemediği konuların üzerine gidiyor
sence yanlışmı bu
yoksa 8. mi 9.mu 10.mu kez demirelmi gelsin haaaa
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 08.01.2010, 08:23   #360
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Bence bu doğru bir seçim değil HasreT,
Şuanki sisteme sitem ve kızgınlığının bir ifadesi bu ama, şöyle düşün.
Senin oy kullanmaman demek, bu hoşnutsuzluğunun devam etmesini istemek anlamına geliyor. Çünkü; bu tutum onların oylarını ikiye katlamasına neden oluyor yani bilmeyerek sen onlara oy kullanmış oluyorsun. Onun için aklına mantığına fikirine hangisi yakınsa bas EVET'i ona. Demedi deme Demet'i dinle ...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)