Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hesap Değişti - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.01.2010, 22:04   #1
Aksu
Yiğido

Aksu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aksu Şuan Aksu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2010 22:23

Tecrübe Puanı: 573 Aksu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Hesap Değişti

İl Başkanı Olarak Başladığı Siyasete Belediye Başkanı Olarak Devam Etti Milletvekilliği İçin Kolları Sıvadı

Ak partinin kurucuları arasında yer alan daha sonra Sivas il başkanlığı göreviyle ödüllendirilen Mimar Sami Aydın’ın içerisindeki Milletvekilliği aşkı hiç solmadı.
Hafta içerisinde katıldığı Radyo programında hayatından kesitleri dinleyicilerle paylaşan ve Siyasetteki yaşadıklarını ve bundan sonraki düşüncelerini paylaşan Sivas Eski Belediye Başkanı Sami Aydın, 2002 Milletvekilliği seçimlerinde Ak partiden aday adayı olduğunu söyledi. Aydın, o gün Ak partide söz sahibi olan dönemin teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Doç.Dr. Abdüllatif Şener tarafından isminin listeden çıkarıldığını söyledi.
Aydın, partisinin kendisini daha sonra Sivas Belediye Başkanı adayı yaptığını ve seçimleri kazanarak Sivas’a uzun bir dönem hizmet ettiğini söyledi. 29 Mart 2009 seçimlerinde Belediye Başkanlığı seçimini hesapta olmayan gelişmeler ve yaşanan üzücü kaza sonrası birazda duygusallığın vermiş olduğu nedenlerden dolayı kaybettiklerini ifade eden Sami Aydın, partisinin vereceği göreve hazır olduğunu belirtti.
Sivas Eski belediye Başkanı Sami Aydın, Ak parti genel merkezinin,” erken seçim yok. Seçimler normal zamanda ve tarihte yapılacak.”açıklamalarına rağmen çalışmaların startını Radyo programına katılarak vermesi dinleyicilere, "Ben Sami Aydın’ım. Vekillik için hazırım”. mesajı verdi.

Kaynak:Sivas Postası
Aksu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Aksu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.01.2010, 22:10   #2
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Hesap Değişti

Sami Aydın Sivas için önemli bir şahsiyet.Bundan sonraki Siyaset hayatında başarılar dilerim
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 20:33   #3
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 710 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Valla hiç şaşırmadım ama iyi olacağı kanaatinde değilim çünkü biz artık halktan yana siyasetçileri istiyoruz halkla barışık olsun başkan olduğu dönemlerde dahi kendisine ulaşamadığımız bir vekil daha istemiyoruz şuanki mecliste bulunan vekillerede ulaşamadığımız gibi sami bey belediye başkanı ikende yanında korumayla gezerdi basın olmadığında halkı muhatab almazdı kesinlikle ben size oy verdim diye yardım isteyenlere siz partiye oy verdiniz şahsıma değil deyip hedef şaşırtan birisi seçim yaparken vekil bizim vekilimizdir bizden hiçbir fazlası yoktur kendini bizden farklı görenin bize hiç bir faydası olmayacaktır
sivassporda çıkıştayken hilton oteline yer göstermediği için sivasa yaptığı en büyük darbedir memleketin gelişmesine darbe vuran orada çalışacak 3-5 kişi dahi olsa işsiz kalmasına sebeb olan kişi aday dahi olması bence
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 20:55   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4549 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla hiç şaşırmadım ama iyi olacağı kanaatinde değilim çünkü biz artık halktan yana siyasetçileri istiyoruz halkla barışık olsun başkan olduğu dönemlerde dahi kendisine ulaşamadığımız bir vekil daha istemiyoruz şuanki mecliste bulunan vekillerede ulaşamadığımız gibi sami bey belediye başkanı ikende yanında korumayla gezerdi basın olmadığında halkı muhatab almazdı kesinlikle ben size oy verdim diye yardım isteyenlere siz partiye oy verdiniz şahsıma değil deyip hedef şaşırtan birisi seçim yaparken vekil bizim vekilimizdir bizden hiçbir fazlası yoktur kendini bizden farklı görenin bize hiç bir faydası olmayacaktır
sivassporda çıkıştayken hilton oteline yer göstermediği için sivasa yaptığı en büyük darbedir memleketin gelişmesine darbe vuran orada çalışacak 3-5 kişi dahi olsa işsiz kalmasına sebeb olan kişi aday dahi olması bence
Tespitlerinize katılmamak mümkün değil teşekkürler
Alt 09.01.2010, 22:39   #5
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1309 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sami Aydın'ın başkanlığı döneminde ben de Erzurum'daydım.Yani yılın 3-4 ayı Sivas'ta olabiliyordum.Buna rağmen istediğim zaman görüşebildim,ulaşabildim.Bu açıdan hiç sorun yaşamadım ben..
Alt 09.01.2010, 22:41   #6
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55

Tecrübe Puanı: 574 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sami Aydın'ın başkanlığı döneminde ben de Erzurum'daydım.Yani yılın 3-4 ayı Sivas'ta olabiliyordum.Buna rağmen istediğim zaman görüşebildim,ulaşabildim.Bu açıdan hiç sorun yaşamadım ben..
Esnaflarından Dinlediğime Göre Yaptığı Projelerden kaynaklanan Şikayetler için Kimseyi yanına kabul etmezmiş Bir nevi zorla Kabul ettirme
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Osmanlı'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 22:45   #7
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1309 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Osmanlı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Esnaflarından Dinlediğime Göre Yaptığı Projelerden kaynaklanan Şikayetler için Kimseyi yanına kabul etmezmiş Bir nevi zorla Kabul ettirme
Kardeşim öyle olacaksın.Bin kafadan bir ses çıkarsa ben nasıl yapacağım işimi.Bir proje halkın yüzde yüzünü tatmin edemez zaten.öyle halkın görüşünü alacağım,onlar ne derse o olur yöntemiyle iş yapılamaz.Hele ki belediye işleri...
Alt 09.01.2010, 22:48   #8
Osmanlı
Yiğido

Alıntı:
Kardeşim öyle olacaksın.Bin kafadan bir ses çıkarsa ben nasıl yapacağım işimi.Bir proje halkın yüzde yüzünü tatmin edemez zaten.öyle halkın görüşünü alacağım,onlar ne derse o olur yöntemiyle iş yapılamaz.Hele ki belediye işleri...
Ne oıldu Oblardan İzinsiz Allah Nasip Etmedi bir daha onu oraya kazayı vesile kıldı.

Alıntı:
Ne oıdu Onlardan İzinsiz yaptıda Allah Nasip Etmedi bir daha seçilemedi kazayı vesile kıldı.

Konu Osmanlı tarafından (09.01.2010 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:49   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4549 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Osmanlı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bende bu tür şikayetleri halktan,esnaftan çok duydum
Alt 09.01.2010, 22:51   #10
Osmanlı
Yiğido

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bende bu tür şikayetleri halktan,esnaftan çok duydum
Hatta O zamanlar Osman Seçilmişi Örnek Gösterirlerdi Şikayetlerimizi Dinler ona göre hareket eder Halkın ahını almaz madur etmez derlerdi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)