Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Hesap Değişti - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2010, 16:15   #41
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55

Tecrübe Puanı: 574 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hesap Değişti

Alıntı:
Kıbrıslı@
Abi mesele sen önce geldin falan değil.Ama daha dün siteye girip de hemen üyeler hakkında yargıda bulunmak da doğru değil.2 mesajıma bakıp da "Sen körü körüne Sami Aydın'cısın" diyene ben de Sami Aydın'ı eleştiren mesajlarımı gösterip yanıltmalıyım değil mi?
Hala Küçümseyip Duruyorsun Yeni Üye Olabilirim Ama bilgisiz değilim Çok kibirlisin birde karşındakini küçümsüyorsun
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2010, 16:26   #42
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1309 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Kardeş yazdıkalrımın hiçbirini okumuyorsun bile.Selametle!
Alt 10.01.2010, 16:27   #43
Osmanlı
Yiğido

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş yazdıkalrımın hiçbirini okumuyorsun bile.Selametle!
Gayet iyi Okuyorum Satın Ötüken
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2010, 16:34   #44
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1309 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Kardeş abarttığın şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum.Bu sitede yenisin,üyeleri,siyasi görüşlerini,meslekelrini,yaşal rını bilmiyorsun demek,"Sen bilgisizin tekisin" mi demek oluyor?

Samicisin,Samicisin dedin,Samiyi eleştiren mesajımı gösterdim,onalrcasını da gösteririm.Hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Alt 10.01.2010, 16:35   #45
Osmanlı
Yiğido

Alıntı:
Kardeş abarttığın şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum.Bu sitede yenisin,üyeleri,siyasi görüşlerini,meslekelrini,yaşal rını bilmiyorsun demek,"Sen bilgisizin tekisin" mi demek oluyor?

Samicisin,Samicisin dedin,Samiyi eleştiren mesajımı gösterdim,onalrcasını da gösteririm.Hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Yeni Üyeyim Diye Bilgisiz Gördüğünü Sayın Ötüken
Alt 10.01.2010, 16:38   #46
LaEdri
Usta Yiğido

Yeni üyleer bilgisiz değildir,bunu hangi cümlemden çıkardın..
Yeni üyeler site hakkında bilgisizdir,üyeler hakkında bilgisizdir.Buna rağmen ikinci günnüde insanalrı yaftalamaya başlıyorsun.Samici,Doğancı falan.Bu mevzu üzerine son mesajımdır,nefesim bitti!
Alt 10.01.2010, 16:42   #47
Osmanlı
Yiğido

Alıntı:
Yeni üyleer bilgisiz değildir,bunu hangi cümlemden çıkardın..
Yeni üyeler site hakkında bilgisizdir,üyeler hakkında bilgisizdir.Buna rağmen ikinci günnüde insanalrı yaftalamaya başlıyorsun.Samici,Doğancı falan.Bu mevzu üzerine son mesajımdır,nefesim bitti!
Ne yaftalaması Sayın ötüken Sen Göklere Çıkartıyorsun Gerçekleri yazınca Sen Yeni Üyesin ben Eskiyim diyorsun Ayruca Kibirlisin
Alt 10.01.2010, 16:46   #48
LaEdri
Usta Yiğido

Kardeş tamam kibirliyim,sen bilgisizsin dedim,gerçekleri görmüyorum tamam mı?Rahatladın mı?

Ama ne olur yazdıklarımı oku bundan sonra!
Alt 11.01.2010, 11:54   #49
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 812 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar belediyecilik ap ayrı bir durum, herkes başkanların beğenmediği yönlerini yadırgar ve eleştirir bende burada çoooook Sami Aydın'ı eleştirdim halende eleştiririm, AKSU olsun, Kent Meydanı olsun ama onun dışında da Paşafabrikası ve yine AKSU diyeceğim bu konular gibi konularda da övmüşümdür, siyasi görüşümü herkes biliyor o bakımdan şaşırabilirler Doğan Ürgüp'e neden karşı çıkmıyor bu diye söyleyeyim çok iyi olduğundan değil veya Sami Aydın'dan iyi olduğundan değil ya da kötü... 1 sene olmamış seçileli ben kendimce nacizane 1 sene verdim kendisine bir seneden sonra yaptıkları ve yapmadıkları ile eleştirir ya da överim ama sitemizde hiç karşılaşmadığım ve hiçte yakıştıramadığım bir durumla karşılaştım söylemeden geçemeyeceğim ben önce geldim sen sonra geldin buna gerek yok zira olay Sami Aydın meselesi yani Doğan Ürgüp'e bile gelmesi bence yanlışken olay site üyelik zamanlarına gelmiş...

Doğan Ürgüp'ü eleştiren arkadaşlar eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz ama Osmanlı sanırım Sami Aydın'a karşı Doğan Ürgüp'ü örnek vermemiş, siz Ürgüp'ü eleştirdiğinizde sahiplenme güdüsü ile cevap vermiş yani olay Ürgüp-Aydın farkı değil Aydın belediye de ne yaptı vekilliği bu karakteri ile nasıl yapar? Bu tartışılmalı... Halktan uzak birisi belki belediye başkanlığı yapabilir ama kesinlikle Vekillik yapamaz yani BOUN haklısın halkla görüşüp iş yapmayan belediye başkanı olacağına halkla görüşmeden çalışan başkan olsun ama vekillikte o kopuklukla çalışan vekil olamazsın ille de görüşcen ki bu beceri bana göre de Sami Aydın'da yok kendim yaşadım ondan biliyorum... Önceden ne yaşadığımı seçim dönem burada anlatmıştım şimdi tekrar gerek duymuyorum...

Abi bu hususta sana katılmıyorum, mesele halktan kopuk olma olmama meselesi değil, mesele geleceğe dair hazırlanan planlar, projeler, şehrin ekonomisi, kültürü, sanayisi, sporu için hayallerinin ve somut çalışmalarının olup olmamasıdır. Bu açıdan bakılınca ben Sami Aydın'ı hep başarılı buldum. Dah belediye başkanı olmadan Ak-Su'dan bahsettiği vakit herkes gülüp geçiyordu. Yapılacaklar aslında en başından belli idi. Ancak Sayın Ürgüp'ün gerek başkan seçilmeden gerekse seçildikten sonra Sivas'a ne vaat ettiğini bilmiyoruz. Bu aslında yaptığı iyi çalışmaları görmezden geldiğimiz anlamına da gelmiyor. Şehir merkezindeki nüfus çalışması veya Sıcak Çermik için gayretini görmezden gelemeyiz ama bizim gibi gece gündüz çalışarak batı illeri ile arasındaki gelişmişlik farkını acilen kapatması gereken bir il için bunlar yeterli mi abi? Ben hep bunu sorguluyorum.
Alt 11.01.2010, 20:37   #50
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 680 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sami Aydın'ın halktan kopuk değildi bence ben telefonla dahi görüşebiliyordum. Ve Sami Aydın iyiki de projelerini yaparken halkı dinlemedi öyle olsa 300 bin ses çıkacak. inşaallah Doğan Bey'de dinlemez. Kendisiyle görüşmedim ama Sivas'a gidince ilk işim olacak
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)