Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Şener: 'Erken seçim yapılmalı' - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.01.2010, 12:12   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 952 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Şener: 'Erken seçim yapılmalı'

Erken genel seçimin bir an önce yapılması gerektiğini söyleyen Şener, iktidarın ülkeyi yönetme kabiliyetinin kalmadığını ileri sürerek sözlerini şöyle sürdürdü:
''Siyasi bir parti, girdiği seçimlerden yüz-de 47 oy alarak çıkmış, tek başına hükümeti kurmuşsa bu siyasi partinin ve iktidarın, hiçbir mazereti olamaz. Halk en yüksek oyu vermiştir.

Demokraside güç, halkın desteği demektir. O halde hiçbir mazeret kapısı bulunmayan bir iktidar iş başındadır. Ama ekonomiyi, iç politikayı yönetemiyor, ülkede güvenlik sorunlarını çözemiyor.
Böyle bir yapıda, mevcut iktidardan bir an önce halkın kurtulması lazım veya halk iktidara ya da partilere bakış tarzını yenilemelidir. Erken seçimin, olması gerektiğine inanıyorum.''
Şener; "Başbakan hiçbir şeyin çözümlenmesini istemez, çözüm adamı değildir. Karıştırmayı sever. Konuyu or taya atar, karşılıklı kavgalar sert tartışmalar ortaya çıkar. Bu, günlerce aydınların, politi kacıların dilinde dolaşır. Başbakan da maksadına ulaşmış olur." dedi.

Şener, Seçim sistemi değişikliği konusunda farklı düşüncelerin olduğunu ancak, parlamenter demokrasinin, Türkiye'nin demokrasi gelene ğine uygun olduğunu ve bu nedenle de başkanlık sistemine ihtiyaç bulunmadığını dile getirdi.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2010, 12:16   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Şener: 'Erken seçim yapılmalı'

sayın şener seçimler erkene alınırmı hiç zannetmiyorum.

diyelimki alındı farklı bi hükümet olurmu bence olmaz.
Alt 16.01.2010, 12:24   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sivas için istiyorum erken seçimi.Şöyle Sivas'a başkoymuş,gecesini gündüzüne katacak,denemedik yol bırakmayacak,bir taş dahi olsa Sivas'a yatırım olarak getirmek için her şeyi yapacak,adını vekili olduğu ilin insanlarına unutturmayacak,ithal olmayan vekiller bekliyorum..
Çok şey beklediğimin farkındayım..
Alt 16.01.2010, 12:48   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4557 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu iktidarın erken secim yapacağını hiç sanmıyorum.Normal süresi yani 5 yıl dolmadan kimse bunlara secim yaptıramaz.Sayın şenerin Türkiye capında iyi bir oy alacağını düşünüyorum.
Alt 16.01.2010, 13:58   #5
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1120 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Dedemin'de bu partinin istanbulda ilçe baskani olduguna sevinsem mi üzülsem mi ...
Haklarin'da hayirlisi olsun .
Tayyip gômlegini cikartti Sener kim bilir ne cikarticak .
Alt 16.01.2010, 15:04   #6
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biz sivaslilar nedense hemserilerimize hep olunce sariliyoruz ve hak veriyoruz (Muhsin Yazicioglu gibi) Allah rahmet eylesin karadenizlilerin futbol takimi tutarcasina sarildiklari Tayip efendi ata , ana, baba uçaklariyla goklerde fink atarken 6 milyon sivaslinin hemserisi kiralik helikopter ve pilot ile ne olduya gitti !!??
uzun lafin kisasi hemserilerimize sahip çikalim hele de abdullatif sener gibi tahsilli efendi ve çok degerli kisiliklere . Sivasli olsun çamurdan olsun baska kimseden fayda yok baskalarina yaltaklik ede ede siirt'ten bile geri kaldik neredeyse turkiyenin en geri kalmis iliyiz saygilarimla, arbase
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2010, 17:02   #7
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 595 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yapılsın ama Ne değişecek Seçimlerde Hiç şans vermiyorum Bırakın İktidara gelmeyi barajı aşamaz Ayrıca Bağımsız aday olsa daha çok şansı olur.
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2010, 21:04   #8
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13

Tecrübe Puanı: 806 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok parti değiştirdinbe kardeşim hangi yolda olduğunuda bizde bilmiyoz akpliydin akp kapanacak diye düşman oldun parti kurdun kapatılmadı ortada kaldın fırsatcı her yerde fırsatcıdır muhsin reisle kıyaslamayın muhsin reis sivaslıyım diyen herkese yardımcı oluyordu şener ise sivaslı ama çerkez olanlara
Alt 16.01.2010, 21:21   #9
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hafızam beni yanıltmıyorsa Abdüllatif şener dava sonuçlanmadan önce milletvekili olmayacağını söylemişti.
Chp Abdüllatif Şeneri aday gösterin cumhurbaşkanlığına oy verelim dedi ama Akp aday göstermedi. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olacağına Şener olsaydı fena mı olurdu.

Abdüllatif Şener farklı düşüncelerden farklı insanları kendisine saygı duyduran bir isim.ve herşeye rağmen Sivasa en çok hayrı dokunan isimlerden biri.
Bence erken seçim için erken...Ergenekon davası seçimi etkilecek gibi.demokratik açılımda da bence ibre Akp nin lehine dönmek üzere. erken seçim de olsa Akp yine iktidarda. tek başına olmasa bile bir koaliasyon hükümetinin içinde olur. Tahminim doğu da ve güneydoğuda oylarını artırır.
Alt 16.01.2010, 21:34   #10
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 812 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben seviyorum Abdüllatif Sener´i,Türkiye icin, Sivas icin, kendisi icin hakkinda hayrlisi...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)