|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meclis bu olayın üzerine giderse,bu olayın altından büyükbaş birileri çıkacak,sonra CHP yine ortaay çıkıp masumları tutukluyotsunuz,hukuka aykırı davranıyorsunuz diyecek,olacak bitecek!
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1248
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ayrıca CHP'nin hiçbir dava için, hiçkimseyi masum olarak nitelendirdiğini ben hatırlamıyorum... Sadece 16 ay çoluğundan çocuğundan ayrı bırakılan kişilerin suçlarının ne olduğunun açıklanması gerektiğini ve böylesi bir hukuksuzluğun yapılmaması gerektiğini söylediklerini biliyorum... Sanırım sen de 16 ay suçunun ne olduğunu bilmeden içeride kalsan sana mecliste sahip çıkacak bir CHP'nin olmasını istersin... CHP'de bu haksızlıklara karşı çıkıyor... Sonuç olarak bu adamların içeride suçunun ne olduğunu bilmeden bu kadar zaman tutulması ne kadar doğru ben sana sorayım???En sonunda "Bu adamın içeride durmasına gerek yok çıkartalım" dediler bir kişi 16 ay sonra çocuklarına kavuştu...Kavuştuğunda çocukları bir buçuk yaş büyümüşlerdi, kavuştuğunda oğlu ehliyet almıştı ve o eve götürdü babasını, kavuştuğunda kızı saatlerce boynundan ayrılmadı her an sarıldı... Bu haksızlıklara karşı çıkmak tüm vekillerin görevidir sadece muhalefet vekillerinin değil... Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatında da görevini yapmayan Ulaştırma Bakanlığıdır, Hükümettir, Başbakandır, İçişleri Bakanıdır, araştıran ve bir rapor hazırlayan 10 ay sonra tekrar gündeme getiren CHP suçlu değildir... O bakımdan her başlık altında CHP'ye laf atmaktan vaz geçin... İyi yaptığı şeylerin de olabileceğini görünüz lütfen... Saygılar...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
İyi de abi tutuklandıkları gün de farklı şeyleri söylemedi CHP..Hem daha önce yıllarca cezaevinde kalıp da suçsuz olduğu ankaşılan binlerce insan vardır bu ülkede.Onlar için ne yaptı CHP?
Hukuksuzluksa,onlara da hukuksuzluk değil mi?
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
Sanırım sen de 16 suçunun ne olduğunu bilmeden içeride kalsan sana mecliste sahip çıkacak bir CHP'nin olmasını istersin... cümlesindeki 16'dan sonra ay gelecek
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
Abi demek istediğini analdım.Ve ben ciddi olarak bilmediğim için soruyorum.Bu ülkede suçsuz yere değil 16 ay bir yarım ömrünü hapislerde çürüten insanalr var.CHP Yalova vekili,Uşak'taki köylüden haberi var da bunlardan haberi yok mu?CHP'nin amacı hukuksuzluksa eğer,aynı konuda hukuksuzluğa uğramış,maruz kalmış binlerce insan var bu ülkede.Hukuksuzluk yeni mi aklına geliyor CHP'nin?
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Sen bana cevap ver Ötüken'im Sen 16 ay suçunun ne olduğunu bilmeden ve benim suçum ne diye 7 kez dilekçe yazmışken ne sana ne de davanın baş yargıcına cevap verilmiyor ise ne yaparsın? ![]()
|
|
|
|
|
#17 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
ben şunu söyleyeyim chp 10 ay sonra bu olayı tekrar gündeme getirdi ama ne kadar gündemde tutacak bunu akp yi yıpratma çalışmalarına alet etmesinden ve olayın daha değişik yerlere çekilmesinden tedirginim sonuna kadar bu işi takip edip olayları orta çıkaracaksa haksızlıkların üstüne gidecekse sonuna kadar arkalarındayız ama sivas olaylarında ki gibi olayı başka yerlere çekmezler umarım.haklının yanında olurlar.
İsmail güneşin kamera görüntülerini mecliste bir uzman tarafından silinip silinmediği belirtilerek kamuoyuyla paylaştırabilirlerse bu kadar soru sormalarına ve olyın değişik yerlere gitmesinede müseade etmemiş olurlar Konu MUTLU İTİK tarafından (17.01.2010 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
Abi tabi ki hakkımı arar,beni bu hale düşürenlere hakkımı helal etmem.Benim alfım kişisel olarak birisne değil,CHP zihniyetine.CHP bu ülkede artık hukuksuzluk olmaktan da çok öte geçen meselerin çzöümüne hiç bir katkıda bulunmadığı gib,çözenlere de hep engel oldu.Şimdi bu konuda ortada hukuksuzluk var diye ortaya düşmesi baan hiç inandırıcı gelmiyor!
|
|
|
#19 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Ötüken neyden bahsettiğini anladım ve daha önceden de söylediğim gibi bunu çözecek olan yine "bu zihniyet"... Çünkü karşı olduğun "bu zihniyet" ne zaman iktidara gelse bu bahsettiğin, CHP'nin taş koyduğuu düşündüğün sorunlar ortadan kalkmıştır...
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yiğido
![]() ![]() -aynur58 Şuan
Son Aktivite: 19.12.2010 09:15
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
Haberin başlığını okudum
bahse konu parti yine yaptı yapacağını diyecek gibi olacaktım ki, Haberi okuyunca başlığı okumadan haberi okusaydım keşke, önyargıyla yaklaşmazdım ve inanılmaz yerine inanılır rapor derdim... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar -aynur58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|