Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
CHP'den inanılmaz Yazıcıoğlu raporu - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.01.2010, 22:06   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: CHP'den inanılmaz Yazıcıoğlu raporu

Meclis bu olayın üzerine giderse,bu olayın altından büyükbaş birileri çıkacak,sonra CHP yine ortaay çıkıp masumları tutukluyotsunuz,hukuka aykırı davranıyorsunuz diyecek,olacak bitecek!
Alt 17.01.2010, 22:37   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Meclis bu olayın üzerine giderse,bu olayın altından büyükbaş birileri çıkacak,sonra CHP yine ortaay çıkıp masumları tutukluyotsunuz,hukuka aykırı davranıyorsunuz diyecek,olacak bitecek!
Böylesi konular için bu kadar emin konuşmak çok doğru değil bence Ötüken... Ben de seninle aynı kanıdayım ama -ecek -acak ekleri kullanmamaya özen gösteriyorum...

Ayrıca CHP'nin hiçbir dava için, hiçkimseyi masum olarak nitelendirdiğini ben hatırlamıyorum... Sadece 16 ay çoluğundan çocuğundan ayrı bırakılan kişilerin suçlarının ne olduğunun açıklanması gerektiğini ve böylesi bir hukuksuzluğun yapılmaması gerektiğini söylediklerini biliyorum... Sanırım sen de 16 ay suçunun ne olduğunu bilmeden içeride kalsan sana mecliste sahip çıkacak bir CHP'nin olmasını istersin... CHP'de bu haksızlıklara karşı çıkıyor... Sonuç olarak bu adamların içeride suçunun ne olduğunu bilmeden bu kadar zaman tutulması ne kadar doğru ben sana sorayım???En sonunda "Bu adamın içeride durmasına gerek yok çıkartalım" dediler bir kişi 16 ay sonra çocuklarına kavuştu...Kavuştuğunda çocukları bir buçuk yaş büyümüşlerdi, kavuştuğunda oğlu ehliyet almıştı ve o eve götürdü babasını, kavuştuğunda kızı saatlerce boynundan ayrılmadı her an sarıldı... Bu haksızlıklara karşı çıkmak tüm vekillerin görevidir sadece muhalefet vekillerinin değil... Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatında da görevini yapmayan Ulaştırma Bakanlığıdır, Hükümettir, Başbakandır, İçişleri Bakanıdır, araştıran ve bir rapor hazırlayan 10 ay sonra tekrar gündeme getiren CHP suçlu değildir... O bakımdan her başlık altında CHP'ye laf atmaktan vaz geçin... İyi yaptığı şeylerin de olabileceğini görünüz lütfen...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 22:40   #13
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

İyi de abi tutuklandıkları gün de farklı şeyleri söylemedi CHP..Hem daha önce yıllarca cezaevinde kalıp da suçsuz olduğu ankaşılan binlerce insan vardır bu ülkede.Onlar için ne yaptı CHP?
Hukuksuzluksa,onlara da hukuksuzluk değil mi?
Alt 17.01.2010, 22:42   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Sanırım sen de 16 suçunun ne olduğunu bilmeden içeride kalsan sana mecliste sahip çıkacak bir CHP'nin olmasını istersin... cümlesindeki 16'dan sonra ay gelecek

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 22:49   #15
LaEdri
Usta Yiğido

Abi demek istediğini analdım.Ve ben ciddi olarak bilmediğim için soruyorum.Bu ülkede suçsuz yere değil 16 ay bir yarım ömrünü hapislerde çürüten insanalr var.CHP Yalova vekili,Uşak'taki köylüden haberi var da bunlardan haberi yok mu?CHP'nin amacı hukuksuzluksa eğer,aynı konuda hukuksuzluğa uğramış,maruz kalmış binlerce insan var bu ülkede.Hukuksuzluk yeni mi aklına geliyor CHP'nin?
Alt 17.01.2010, 22:58   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi de abi tutuklandıkları gün de farklı şeyleri söylemedi CHP..Hem daha önce yıllarca cezaevinde kalıp da suçsuz olduğu ankaşılan binlerce insan vardır bu ülkede.Onlar için ne yaptı CHP?
Hukuksuzluksa,onlara da hukuksuzluk değil mi?
Birbirinden farklı şeyler bunlar... Senin burada örnek verdiğin bir dava var ve bu dava Türkiye'nin Adnan Menderes davasından beri en önemli davası, halkın gözünün önünde, herkesin bilgisi dahilinde olan bir dava... Öyle ki araştırmalar yapılırken boy boy gazetelerde yazılıyor yapılan araştırmalar, telefon görüşmeleri metin halinde kitaplara basılıyor ve bu dava devam ediyor... Alalade bir dava değil... Şimdi TBMM'nin sitesine girmeni öneririm, gir ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir'in sayfasına giriver ya da Ahmet Ersin'in kaç madurun sorununu çözmüşler, kaç dava hakkında görüş bildirmişler, soru önergesi vermiş, İnsan Hakları Komisyonuna taşımışlar... Kısacası kendin bul sorunun cevabını, Hukuksuluğa karşı sadece bu iki vekilin dava ayırt etmeden nasıl karşı çıktığını kendin gör...

Sen bana cevap ver Ötüken'im Sen 16 ay suçunun ne olduğunu bilmeden ve benim suçum ne diye 7 kez dilekçe yazmışken ne sana ne de davanın baş yargıcına cevap verilmiyor ise ne yaparsın?

Alt 17.01.2010, 23:05   #17
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 747 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben şunu söyleyeyim chp 10 ay sonra bu olayı tekrar gündeme getirdi ama ne kadar gündemde tutacak bunu akp yi yıpratma çalışmalarına alet etmesinden ve olayın daha değişik yerlere çekilmesinden tedirginim sonuna kadar bu işi takip edip olayları orta çıkaracaksa haksızlıkların üstüne gidecekse sonuna kadar arkalarındayız ama sivas olaylarında ki gibi olayı başka yerlere çekmezler umarım.haklının yanında olurlar.

İsmail güneşin kamera görüntülerini mecliste bir uzman tarafından silinip silinmediği belirtilerek kamuoyuyla paylaştırabilirlerse bu kadar soru sormalarına ve olyın değişik yerlere gitmesinede müseade etmemiş olurlar

Konu MUTLU İTİK tarafından (17.01.2010 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 23:08   #18
LaEdri
Usta Yiğido

Abi tabi ki hakkımı arar,beni bu hale düşürenlere hakkımı helal etmem.Benim alfım kişisel olarak birisne değil,CHP zihniyetine.CHP bu ülkede artık hukuksuzluk olmaktan da çok öte geçen meselerin çzöümüne hiç bir katkıda bulunmadığı gib,çözenlere de hep engel oldu.Şimdi bu konuda ortada hukuksuzluk var diye ortaya düşmesi baan hiç inandırıcı gelmiyor!
Alt 17.01.2010, 23:29   #19
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben şunu söyleyeyim chp 10 ay sonra bu olayı tekrar gündeme getirdi ama ne kadar gündemde tutacak bunu akp yi yıpratma çalışmalarına alet etmesinden ve olayın daha değişik yerlere çekilmesinden tedirginim sonuna kadar bu işi takip edip olayları orta çıkaracaksa haksızlıkların üstüne gidecekse sonuna kadar arkalarındayız ama sivas olaylarında ki gibi olayı başka yerlere çekmezler umarım.haklının yanında olurlar.

İsmail güneşin kamera görüntülerini mecliste bir uzman tarafından silinip silinmediği belirtilerek kamuoyuyla paylaştırabilirlerse bu kadar soru sormalarına ve olyın değişik yerlere gitmesinede müseade etmemiş olurlar
Ben AKP'yi yıpratmak amaçlı yaptıklarını düşünmüyorum... Eğer öyle olsaydı hemen seçim öncesiydi kaza, o zaman kullanırlardı... Ben Baykal'ın o zaman kendisinin direk olarak emir verdiğini ve araştırılmasını istediğini hatırlıyorum... Bu parti hukukun, yasanın söyledilerine göre yapılmamış araştırmayı, alınmamış önlemleri ve yapılması gerekenleri gündeme getirir, bunları yapmak, kurmak ve yürütmek onun elinde değildir, o bakımdan yıpratma amacı güdüyor gibi görünebilir ancak yapabileceği sadece yapılan yanlışları söylemektir, ondan sonrası hükümete kalmıştır...

Ötüken neyden bahsettiğini anladım ve daha önceden de söylediğim gibi bunu çözecek olan yine "bu zihniyet"... Çünkü karşı olduğun "bu zihniyet" ne zaman iktidara gelse bu bahsettiğin, CHP'nin taş koyduğuu düşündüğün sorunlar ortadan kalkmıştır...

Alt 18.01.2010, 02:04   #20
-aynur58
Yiğido

-aynur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-aynur58 Şuan -aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2010 09:15

Tecrübe Puanı: 612 -aynur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haberin başlığını okudum

bahse konu parti yine yaptı yapacağını diyecek gibi olacaktım ki,

Haberi okuyunca başlığı okumadan haberi okusaydım keşke,
önyargıyla yaklaşmazdım ve inanılmaz yerine inanılır rapor derdim...
-aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar -aynur58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)