Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Şener: 'Erken seçim yapılmalı' - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.01.2010, 21:49   #11
asi-yürek58
Yiğido

asi-yürek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asi-yürek58 Şuan asi-yürek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.08.2012 14:29

Tecrübe Puanı: 605 asi-yürek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şener: 'Erken seçim yapılmalı'

bence hala ak partinin önune gececel bi parti göremiyorum hicbir parti ak partinin yaptiklarini yapamaz yapsalardi ikdidarken yaparlardi dogru degilmi bu şans chp ye ve mhpye verilmedimi degerlendiremediler onlarin kazanmasi icin başlarin degişmesi lazim degilmi
asi-yürek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 19:48   #12
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Emeklinin, memurun, İşçinin, esnafın bu kadar zor anlar yaşadığını hiç görmedim, ülkemiz her yıl daha iyiye daha refaha gitme yerine, daha çok işsizlik daha çok yoksulluğa daha çok fakirliğe daha çok yoksulluğa itilmiş, ve herkes borç batağına girmiştir.
Bundan daha kötüsü olacağını sanmıyorum, o yüzden bir değişim zamanı gelmiştir, zaten erken seçim de yakın bir zamanda olabilir.
Alt 17.01.2010, 21:41   #13
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

niye abi daha kötü günler olmadı mı? son yirmi yılda iki tane develüasyon gördük.

lisedeyken arkadaşım vardı babası işçiydi o zamanda derdi biz kıyma yiyemiyorz diye..

bence fakirlik artmadı insanların tüketimleri arttı. mesela on yıl önce kimse cep telefonuna internete masraf etmiyordu okul servisine de...vs vs..ihtiyaçlarımız daha çok arttı.
Alt 18.01.2010, 08:11   #14
mekke-sivas
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mekke-sivas Şuan mekke-sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.08.2014 07:20

Tecrübe Puanı: 580 mekke-sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın şener sivas a akp nın bakanı iken yardımlarda bulundun. Ergenekoncuların senı kandırmasıyla parti kurdun şimdi erken seçim istiyorsun. Bir seçim propogandası sırasında( rp mılletvekılı adaylıgı) hiç unutmam mehmetpaşa mah dostlar kıraathanesıne bbp yi kastederek küçük partilere oy verirseniz oyunuz zay olur demiştin sen Türkiyenın şu anda kaçıncı buyuk partısısın. Milletvekıllığin ve Bakanlığın sırasında kaç tane çerkez olmayan sivas lı yı işe yerleştirdin.
mekke-sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mekke-sivas'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2010, 09:53   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
niye abi daha kötü günler olmadı mı? son yirmi yılda iki tane develüasyon gördük.

lisedeyken arkadaşım vardı babası işçiydi o zamanda derdi biz kıyma yiyemiyorz diye..

bence fakirlik artmadı insanların tüketimleri arttı. mesela on yıl önce kimse cep telefonuna internete masraf etmiyordu okul servisine de...vs vs..ihtiyaçlarımız daha çok arttı.
Sistemler bakımından bakacak olursak, tüm dünyada yaşanan bu sıkıntının ana kaynağı emek-sermaye çatışması goramaz hocam. Güçlü her zaman karşısındakini ezmek zorunda. Kapitalizmin ana hedefi sömürü kazancına kazanç gücüne güç katmak için ezmek sömürmek zorunda. Bu insan olarak ta öyle devletler olarakta öyle.
Onun içindirki insanlık tarihi boyunca fakirlik hep olmuştur olacaktırda. Ancak eğer bir haksızlık varsa, işçisi, esnafı, emekçisi insanca yaşamak istiyorsa birlik ve dayanışma içinde hak verilmez alınır düşüncesiyle hakkını aramalı.
Eskidende böyleydi diye, günümüzde yapılan haksızlıkları başarısızlıklarıda göz ardı edemeyiz. Elbetteki değişen dünyayla birlikte insanlıkta, yaşama biçimide değişmiştir, değişen sisteme düzene elbetteki insanlarda uyum sağlamak ve günün koşullarına göre yaşamak zorunda olduğuda bir gerçek.
Ona bakarsak çok eskilerde ne elektirik ne doğalgaz ne araç varmış, ışıkta oturmak için çıra yakıp otururlarmış, şimdi insanlara boşa masraf etmeyin çıra yakıp öyle oturalım biryere giderken atlara binelim masraf olmasın denilebilirmi ?
Yönetimlerin amacı, insanlara daha güzel bir yaşam daha rahat bir yaşam standartı getirmektir, yapamıyorsa bu kendi sorunu ve beceriksizliğidir. Kısaca şunu demek isterim, günümüz zorluklarını eskiden de böyelydi diye geçiştirmek doğru ve haklı bir yaklaşım değildir. Her zaman çabamız, daha iyiyi ve güzeli bulmak araştırmak yönünde olmalı.
Alt 20.01.2010, 20:40   #16
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Buradan akpartiden daha iyi parti gelmedi diyen hemsehrilerimize sesleniyorum, bu parti gelir gelmez memleketin neyi var neyi yok ozellestirme kilifinda satti kasaya bir suru para girdi fakire fukaraya da iki tirtik atti hazir parayla bu gunlere kadar geldi . eee simdi...!?? para suyunu çekti satacak bir sey de kalmadi yer altindaki daha çikmamis madenleri bile pesinen 50 yilligina satti ben bu hukumet kadar hirsiz bir hukumet gormedim. gordugum kadariyla halk hala istiyor eee nedeyim kardesim "her toplum layik oldugu sekilde yonetilirmis".
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 20:45   #17
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13

Tecrübe Puanı: 806 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eee kardeşim hep milletmi soyacak devleti birazda devlet soysun sırasıyla allah devletimize zeval vermesin
Alt 25.01.2010, 22:43   #18
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Arif abi...

Bundan daha kötü günleri de geçirmedik mi? esnafın biri Bülent Ecevite ''al başbakanım ben bir esnafım' diye yazarkasasını fırlattığı günleri görmedik mi? tabi ki dedikleirniz de haklısınız. ama akp nin bazı konularda üzerine çok gidildiğini düşünüyorum
Alt 25.01.2010, 22:46   #19
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 695 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

napacan şener efendi kime uşaklık yaptığın ortaya çıktı kim inanır sanaaaaaaaaa
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)