Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bir Öğretmende Bulunması Gereken... - Sayfa 9 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Öğretmende Bulunması Gerken En Önemli Özellik Hangisidir?
Bilgi - Deneyim 40 38,83%
Adalet - Dürüstlük 35 33,98%
Hoşgörü - Yardım 17 16,50%
Tertip - Düzenlilik 0 0%
Yakışıklılık - Güzellik 2 1,94%
Otorite - Karizma 5 4,85%
Diğer(Lütfen Belirtiniz) 4 3,88%
Katılımcı sayısı: 103. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.01.2010, 23:44   #81
-aynur58
Yiğido

-aynur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-aynur58 Şuan -aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2010 09:15

Tecrübe Puanı: 570 -aynur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bir Öğretmende Bulunması Gereken...

kendimi lise yılarındaymış gibi hissettim.
karşımda herşeye bir lafı olan öğrenci ve
onu duymak istemeden sürekli otur yerine diye ikazlarda bulunan öğretmen...
-aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 23:51   #82
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1351 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sanal alemde insanların yorumlarına bakarak insan psikolojisini okumak da yeni bir akım oldu heralde...
Alt 18.01.2010, 00:34   #83
-aynur58
Yiğido

Bulunduğu mesleğin gereğini yerine getiremeyenler eleştirilince,
Tıp dalında da başarılı olabiliyorlarmış.
Benim için asıl yeni akım bu oldu.
-aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2010, 15:36   #84
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2195 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Her öğrencisine eğitim vermesi gerektiği düşüncesi ile bakan olması gerek....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2010, 21:19   #85
goramaz
Usta Yiğido

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Böbürlenme , durust ol , ögretmensen her yerde ol , Hosgorulu ol , vesaire ...

-aynur58

Bulunduğu mesleğin gereğini yerine getiremeyenler eleştirilince,
Tıp dalında da başarılı olabiliyorlarmış.
Benim için asıl yeni akım bu oldu

aynur58 ve Dilşad hatun..

aynur58 benim mesleğimi beceremediğimi iddia ederken bu iddianızı neye dayandırdınız sorabilir miyim?Benim öğretmenlik yeterliliğimle ilgili elinizde ne gibi bir veri var sorabilir miyim?Benim kaç tane öğrencimi tanıdınız, kaç kere dersime katıldınız, benim kaç iş arkadaşımı hatta velimi tanıdınız da benim mesleğimi beceremediğimi iddia ettiniz.

Öğretmenlikte yeterli olup olmadığıma ne siz karar verebilirsiniz ne de ben buna karar verebilirim ..Ama psikolojiden öğrenim gördüğümü ıspatlayabilirim.psikoloiji de tıbbın bir alanı değildir bu arada..
Tekrar cevap bekliyorum benim mesleğimi beceremediğimi söylediğinize göre, bu görüşünüzü neye dayandırdınız?

Sana gelince Dilşad. Şu forumda çok kişiden hakaret yedim çok kişiyle tartıştım ama hiçbiri senin şu koyu harflerle yazdığın ‘’böbürlenme ‘’lafı kadar incitmedi beni..bir haftadır mesajlarımı tarıyorum hangi mesajımda böbürlendim diye.. senden de ricam lütfen böbürlendiğim mesajımı değil böbürlendiğime dair bir kelimemi bulup buraya kopyalar mısın? Sen benim böbürlendiğimi ispatlayıncaya kadar hakkım helal değildir.

Hoşgörü meselesine gelince yanlış bildiğim her şeye karşı dururum . Bunun hoşgörüyle alakası yok hoşgörülü olacağım diye her şeye amenna diyecek halim yok.. Öğretmen her zaman öğretmense burada hükümeti eleştirmemem lazım siyasi konulara girmemem lazım.

İddia sahibi iddasını ispatlamak zorundadır.Aksi halde hangi duruma düşer siz bilirsiniz.Kişiliğim ve mesleğimle ilgili bu yorumlarınızı ispatlamanızı bekliyorum sizden.
Alt 22.01.2010, 21:56   #86
-aynur58
Yiğido

aynur58 benim mesleğimi beceremediğimi iddia ederken bu iddianızı neye dayandırdınız sorabilir miyim?Benim öğretmenlik yeterliliğimle ilgili elinizde ne gibi bir veri var sorabilir miyim?Benim kaç tane öğrencimi tanıdınız, kaç kere dersime katıldınız, benim kaç iş arkadaşımı hatta velimi tanıdınız da benim mesleğimi beceremediğimi iddia ettiniz.

Kanıksanmış bir cevaptır her eleştiri cevaplandırılırken 1. paragraf, eliniz de ispat delil varmı diye başlar ,,,,,,,,,,,, uzar gider.

peki ben yorumu yazarken sanal alem de insanların yorumlarını okuyup psikolojik analiz yaptığımı nereden çıkardınız....

bende sizin gibi iddianı ıspatla bulunduğun isnadı delillendir gibimi uzayıp giden sonu olmayacak açıklamalardamı bulunsaydım..

Öğretmenlikte yeterli olup olmadığıma ne siz karar verebilirsiniz ne de ben buna karar verebilirim ..Ama psikolojiden öğrenim gördüğümü ıspatlayabilirim.psikoloiji de tıbbın bir alanı değildir bu arada..
Tekrar cevap bekliyorum benim mesleğimi beceremediğimi söylediğinize göre, bu görüşünüzü neye dayandırdınız

Psikoloji gördüğünüzü ispatlamanıza gerek yok öğretmenliğin birçok branşında eğitim aşamasındayken hatta öğretmenlik yapabilme yeterliliğine sahip olabilmek için pedogoloji türünde bir egitim alınır, ve bu egitim tam olmasa da psikolojiye yakın bir eğitimdir...

bütün bu karşılıklı yazışmaya sebep olarakta psikolojik eğitiminizi geliştirirken espri anlayış ve kabiliyetinizi geliştirememeniz,

size diyeceğim yokta asıl ben nasıl size uyupta sizi eleştirme gafletine düştüm ben ona üzülüyorum...

son bir not olaraka, tamamen bir espri yaparım derken konuyu üzerinize alıp, bu diyaloğlara girdiğim için sizden özür dilemek olsun.

Neyseki öğrenci tarafından bir tazyike maruz kalmadım, birde ona cevap yazmak zorunda kalmak beni artık espri yapmamaya yönlendirebilirdi.....
Alt 22.01.2010, 22:40   #87
goramaz
Usta Yiğido

ne dilşad benim öğrencim ne de ben dilşadın öğretmeniyim. onunla bir meseleyi tartışırken ikimize de mührü vurdunuz.
pedagoji formasyon ve alan bilgimin dışında psikolloji öğrenimim vardır 1.5 yıl..

karar verin eleştirdiniz mi espiri mi yaptınız..

kanıksanmış bir cevap olup olmadığı beni ilgilendirmeiyor mesajlar uzayıp gitsin benim için sorun değil sonuçta bana karşı ispatsız mesnetsiz bir iddia var. ve bunun dayanağını beklemek en doğal hakkım sanırım.sizler benim fikirlerime sanal alamdeki yorumlarıma eleştiri getirebilirsiniz ya da espiri yapabilirsiniz. kişiliğime ve mesleğime değil.. bu nasıl bir espiri anlayışıysa bir insana becereksizsiniz demeye getiriyim sonra espiri yapıyım. ben böyle bir espiri anlayışının içinde değilim iyi ki de gelişmemiş espiri anlayışım sorun değil..

tanımadığınız insanlara karşı önyargılı olduğunuz sürece kendinizden daha çok özür dilerseniz.
Alt 22.01.2010, 22:55   #88
-aynur58
Yiğido

Ben ne sana ne de diğer arkadaşa kimseye mührü vurmadım...

ayrıca bende bu ülkede öğrencilik yapmış biri olarak bırakında yaşadığım öğrenim hayatıma geri dönüp bakarken tebessüm ederken sizden müsade almama gerek kalmasın.....

arkadaşım her kimsin bilmiyorum da beni müfteri gibi yargılamanız ve mesnetsiz bir iddia da bulundunuz gibi saçmalıklarla suçlamanız tamamen sizin saplantınızdan gelmekte bilesiniz.

Ne iddia da bulundum bilirim ki zaten iftira bana yakışmaz...

siz kendinizden emin değilmisinizki ispatlayın diye üzerime gelmektesin.

sadece espri yapmıştım....

sizin yorumunuza cevap yazarsam merak etmeyin enza 20 punto büyüklüğünde ve kırmızı renkle espri yazarım bundan sonra.....

önyargıyla özür dilemeyide aynı paralellikte görecek kadar da eğitiminiz yarım kalmış, yazık...
Alt 22.01.2010, 23:23   #89
goramaz
Usta Yiğido

olur kabul ederim kırmızıyla mı yazıyorsunuz maviyle mi? çünkü ben espiri ve hakaret etme arasındaki ayırımı gerçekten öğrenememişim.ayırt edemiyorum .kelimenin yan anlamı dururken neden gerçek anlamını anlıyorum ki değil mi?madem espiriydi ispat da beklemiyorum artık.

sizinle son yazışmamız olur umarım
Alt 22.01.2010, 23:30   #90
-aynur58
Yiğido

yan anlam, orta anlam neyden, ne sonuç çıkarırsınız sizi bağlar, bu size hakaret ettiğim anlamına gelmez...

Lütfen bir eğitmen olarak bana bu isnadı yapmayın beni size değil hakaret etmek
imasını bile yaptığımı kastederek beni suçlamayın....

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)