|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ankara’da yaşayan Şarkışlalılar Geleneksek hale getirdikleri Aylık Kahvaltıda buluştular. 07 Şubat 2010 Pazar günü Saat:10’da Ankara Polis evi Vip Salonunun da düzenlenen organizasyona Şarkışlalılar ilgi gösterdiler. Daha önceki buluşmalarda alınan karar gereği Ankara’daki Şarkışlalılar Dernekleşme yolunda son adımı da Şubat Ayı kahvaltısında atarak Kurucu Başkan ve Yönetim kurulunu belirleyerek Derneğin temelini attılar. Kurucu Başkan olarak Dr. Muammer Timurkaynak ismi üzerinde uzlaşıldı. Ankara’daki Şarkışlalıların yakinen tanıdığı ve 80’li yıllarda kurulan Şarkışlalılar Derneğinde de başkanlık yapmış olan Sayın Timurkaynak Başkentteki Şarkışlalılar Derneği Kurucu Başkanlığını yapmaktan onur duyacağını belirterek bütün hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz dedi. Organizasyona katılan Şarkışlalılarda Ankara’da ki Şarkışlalıları bir araya getirecek olan Başkentteki Şarkışlalılar Derneğinin kuruluşundan büyük memnuniyet duyduklarını açıkladılar. Başkentteki Şarkışlalılar Derneği Yönetimi Dernek Başkanı: Dr. Muammer Timurkaynak Yönetim Kurulu: A. Turgay Oğuz, Necati Aydın, İlhan Gayran, Hamdi Pınar, Metin Özmen, Ali Tüfekçi, Hasan Çiçek, Servet Yıldırım, Ayfer Çınar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ailesi olarak Başkentteki Şarkışlalılar Derneğimizin hayırlı olması temenni ederek Başkanımız Sayın Dr. Muammer Timurkaynak nezdinde Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Başkan Dr. Muammer Timurkaynak nezdinde Yönetim Kuruluna başarılar dilerim..
Hayırlı olsun. bir önceki toplantıya katılmıştım gerçekten güzel geçmişti. bu toplantıya mazeretim dolayısıyla katılamadım.inşallah bi sonraki toplantıya katılırız. birlik ve beraberlik güzel birşey.inşallah bu birlik ve beraberlikler Daim olur..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ankara' da kurulan Şarkışlalılar derneğinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sayın başkan Dr. Muammer Timurkaynak ve yönetim kurulunu kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dernegimiz hayirli olsun
Sayin baskan Dr. Muammer Timurkaynak ve yönetime basarilar diliyorum dilerim dernek birlik beraberlik icin güzel calismalarina devam eder
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
![]() Şarkışlalılar Derneği hayırlı uğurlu olsun. Ankaradaki Sivaslılar ve Şarkışlalıların birlik beraberliği için güzel bir adım atılmış. Çalışmalarında başarılar dilerim.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 838
![]() |
![]() Baskent'de kurulan dernegin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum ve tüm yönetimine basarilar calismalar dilerim.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Başkentteki Şarkışlalılar Kahvaltıda Buluştu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 12.01.2010 21:51 |
Başkentteki Şarkışlalılar Buluşuyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 10.01.2010 17:48 |