Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Başkentteki Şarkışlalılar Dernekleşti - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2010, 14:33   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Başkentteki Şarkışlalılar Dernekleşti

Ankara’da yaşayan Şarkışlalılar Geleneksek hale getirdikleri Aylık Kahvaltıda buluştular. 07 Şubat 2010 Pazar günü Saat:10’da Ankara Polis evi Vip Salonunun da düzenlenen organizasyona Şarkışlalılar ilgi gösterdiler.

Daha önceki buluşmalarda alınan karar gereği Ankara’daki Şarkışlalılar Dernekleşme yolunda son adımı da Şubat Ayı kahvaltısında atarak Kurucu Başkan ve Yönetim kurulunu belirleyerek Derneğin temelini attılar.

Kurucu Başkan olarak Dr. Muammer Timurkaynak ismi üzerinde uzlaşıldı. Ankara’daki Şarkışlalıların yakinen tanıdığı ve 80’li yıllarda kurulan Şarkışlalılar Derneğinde de başkanlık yapmış olan Sayın Timurkaynak Başkentteki Şarkışlalılar Derneği Kurucu Başkanlığını yapmaktan onur duyacağını belirterek bütün hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz dedi.

Organizasyona katılan Şarkışlalılarda Ankara’da ki Şarkışlalıları bir araya getirecek olan Başkentteki Şarkışlalılar Derneğinin kuruluşundan büyük memnuniyet duyduklarını açıkladılar.

Başkentteki Şarkışlalılar Derneği Yönetimi

Dernek Başkanı: Dr. Muammer Timurkaynak

Yönetim Kurulu: A. Turgay Oğuz, Necati Aydın, İlhan Gayran, Hamdi Pınar, Metin Özmen, Ali Tüfekçi, Hasan Çiçek, Servet Yıldırım, Ayfer Çınar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ailesi olarak Başkentteki Şarkışlalılar Derneğimizin hayırlı olması temenni ederek Başkanımız Sayın Dr. Muammer Timurkaynak nezdinde Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2010, 14:52   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Başkentteki Şarkışlalılar Dernekleşti

Sayın Başkan Dr. Muammer Timurkaynak nezdinde Yönetim Kuruluna başarılar dilerim..

Hayırlı olsun. bir önceki toplantıya katılmıştım gerçekten güzel geçmişti.

bu toplantıya mazeretim dolayısıyla katılamadım.inşallah bi sonraki toplantıya katılırız.

birlik ve beraberlik güzel birşey.inşallah bu birlik ve beraberlikler Daim olur.
.
Alt 08.02.2010, 02:17   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başkentteki Şarkışlalılar dernekleşti

Ankara' da kurulan Şarkışlalılar derneğinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Sayın başkan Dr. Muammer Timurkaynak ve yönetim kurulunu kutluyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2010, 11:32   #4
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

Dernegimiz hayirli olsun
Sayin baskan Dr. Muammer Timurkaynak ve yönetime basarilar diliyorum
dilerim dernek birlik beraberlik icin güzel calismalarina devam eder

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2010, 12:11   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Şarkışlalılar Derneği hayırlı uğurlu olsun. Ankaradaki Sivaslılar ve Şarkışlalıların birlik beraberliği için güzel bir adım atılmış. Çalışmalarında başarılar dilerim.
Alt 08.02.2010, 14:55   #6
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54

Tecrübe Puanı: 838 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Baskent'de kurulan dernegin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum ve tüm yönetimine basarilar calismalar dilerim.
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)