![]() |
#5271 | |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
hayelim altuntaş salim58 doğan ömer yalçın dilek ömerin eşi alara.kızım nas sina.kızım bilal köse osman ece selma58 di galiba tülay58.buda digaliba. turnam goramazcım betüşüm sivaslıfd salim58 .neyse yürütülünce bazı isimler çift yazılmış oluyor.hepinize gönülden teşekkür ediyorum benim adımıda unutmadığınız için ve isimlerini unuttuğum kardeşlerimden çok ama çoooooooooooo özür diliyorum inanın kafamda kendi admı bile zor tutuyom bazen bağırıyorlar dışarda rastladığım arkadaşlarım ya gül gül yok gül hanım gül hanım yine yok birden omzuma biri dokunuyor sana bağırdım o kadar duymadın aaa gül diye banamı bağırdın evet başka kime olacak haaa benim adımdı dimi yaşlılık işte kusura kalma diyorum nasıl ama insan kendi adınıda unutuyor. |
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5272 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 1 Bilal Kose abiye 2 Karamelll58 3 Hazan ABlaya
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5273 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() karamelllim58
ve dilşad hatunuma ayrıca sivasladye bu çiçeklerim kendilrini unuttuğum için çok öür diliyorum inşallah bu unutkan ablalarını bağışlarlarladycim sana ayrıca bu güzel gülleri bana gönderdiğin için çok teşekkür ederim salim kardeşimde bir demet göndermiş ama görmemişim onda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz çok cansınız çok sağolun. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5274 | |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ve bütün site ailesine doğan bulut kardeşimiz bugün akşam ankaraya tedaviiye gidiyor rabbimden acil şifalar diliyorum ve bu değerli gülün onada gönderiyorum ve sizden ona dua etmenizi rica ediyorum rabbim onu eşi ve çocuklarına bir müjde gibi göndersin sağlıklı bir şekilde inşallah. |
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5275 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() Son Aktivite: 28.04.2010 13:10
![]() |
![]() sarkisla ilcemizde okula hayrli olsuna gelen cicekleri ortmenimiz satip fakir cocuklara vermis sizde oyle yapin curumesin
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5276 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
![]() |
![]() .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ..... |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5277 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 978
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5278 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() aynen doğan kardeşime katılıyorum ve bende gerçek dostulğa ve kardeşliğe göderiyorum sitedeki bütün üye lere ikinci aileme sevgilerle beni sevenede sevmeyenede herkese gitsin bacılarıma kardeşlerime abilerime evlatlarıma sizi çok seviyorum site ailesi lutfen doğan kardeşime dua edin.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5279 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bu gül Turnamm ablama ben denizden özel.. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5280 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 756
![]() ![]() |
![]() Uzun zamandır iş yoğunluğumdan dolayı,
siteden ve hemşehrilerimizden uzak kalmıştım. Bir fırsat bulup, şööle bir göz atayım dedim ve çiçeklerle merhaba demek istedim. 3 kişi ile sınırlamaya gönlüm el vermediği için; en güzel çiçekleri şu anda sitede olanlara gönderiyorum : 01: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 02: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 03: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 04: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 05: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 06: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 07: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 08: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 09: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 10: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 11: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 12: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 13: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 14: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 15: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 16: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 17: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 18: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 19: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 20: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı SONMEZ'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ey İhsanı bol Allahım... | seva | Dualar | 4 | 08.10.2009 18:39 |