Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Baykal Sivas' a gelecek - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.02.2010, 14:03   #31
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1115 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Baykal Sivas' a gelecek

Alıntı:
CANER GENCER Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benim saf ve temiz kardesim sivasa kim gelirse gelsin ama o deniz baykal gelmesin .erdogan diyon iyi adamsa beni ikna edin diyon .sen her halde türkiyede yasamiyon veya nelerin degistigini göremeiyon sen sadce görmek istedigini görüyon .ac gözünü gardasim ac .ac da söyle bir bak etrafina erdogan dan önce si ve sonrasi diye .bu millet cok cekti sahteker siyasetcilerin yüzünden. tabi bizim millette alisti hastene önlerinde kuyruk beklemeye eczane önlerinde ,amaliyat masasinda norkozcuya bile rüsvet vermeye .... hepimizi alistirdilar bunlara degilmi ..tek bunlara dur diyen is e erdogan oldu önce bir düsün.

Gardas gözünü ac diyon'da sen baya körlesmissin bence bu gafletle pek yol alamazsin sen
Bekleyen bitti yani Tayyip geldi halloldu hersey ..Tebrik ederim ben bile Yurtdisinda kaldigima ragmen Tûrkiyem'in halini senden daha çok iYi degerlendirmisim. Eczaneler'le is mi bitiyor , Iki uç Toki binasi yaptiniz diye bu millet sefalet'ten mi kurtardiniz , insanlari etnik kÔkenlerine bölüp sen busun sen osun diye kardeslik mi sagladiniz Vatan'a , söz verip'te Uni.lerin önündeki Bacilarini mi kurtardiniz ?! Naptiniz , Amerikan'in kapisina gitmekten baska , AB 'ne özenmekten baska , Milletin derdini dinlemeyip hor görmekten baska , NAPTINIZ ! .

Ilk önce yasina bak , sonra Güzelim diye hitap ettigin yasina bir bak , Akp Teskilatlarinda sana üst dûzey Konusma terbiyesi vermisler sanirim.

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 14:10   #32
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
hep derim bu kizlar bir futboll dan bir de siyasetten geri kalmislar diye .güzelim sen elinin hamuru ile erkek isine karisma sayin ayten 58
Futboldan çok anlayan bir Sivaslı olarak Sivasspor'un kaç maçına gittin,futboldan anlamayan ben 3 senedir bütün maçlarına gidiyorum,ne zamn istersen futbol kuraları ile ilgili tartışmaya haızrım.Siyasetten ne kadar anladıgına girmek istemıyorum başıma agrı girdi,biz hem hamur işi yaparız,hem futboldan anlarız,hemde siyaset biliriz sende maalesef üçüde yok.hiç bir şey için geç degil ögrenebilirsin...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 15:12   #33
ömer yalcin
Yasaklı
NO AVATAR

ömer yalcin Şuan ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13

Tecrübe Puanı: 0 ömer yalcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Umarım "HERİF" kelimesinin anlamını bilerek kullanmışsınızdır...
evet bilerek kullandim,adam diyeneyecegim icin kullandim malesef
ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 19:38   #34
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1214 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ömer yalcin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet bilerek kullandim,adam diyeneyecegim icin kullandim malesef
Doğru kullanmışsınız işte bende onu dedim ya.... elinden her iş gelen, maharetli adam demektir herif... Yani hem maharefli hem de adam gibi dürüst adam dediğiniz için doğru kullanmışsınız...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 19:56   #35
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

anlamının böyle oldugunu bilse kullanmazdı bence
Alt 21.02.2010, 20:20   #36
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 00:40

Tecrübe Puanı: 748 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Baykal'in tarzini tavrini ne kadar da begenmesem, elbette Sivas'a gelebilir, bizim kapimiz herkese aciktir.. o gelmesin su gelmesin bu gelmessin diyemeyiz, kim gelsin peki??

surda bile bazi uye arkadaslarimizin tavri hic hos degil.. herkes istedigi partiyi tutar destekler, ama birbirimizi kucuk dusurmek gibi konusmalar hic te guzel degil.. bir arkadas ta kadinlar siyasetten ve spordan anlamaz demis.. Nebahat Albayrak diyorum sadece..
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 21:03   #37
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1214 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Yani, AKP'ye oy veren şöyledir böyledir şudur budur diyenler oldu, onlara da karşı çıktım, bir görüşü, düşünceyi, milyonlarca insanın oy verdiği bir partiyi temsil eden genel başkana da böylesi laflar söyletmem ki, devlet adamıdır, yıllarca bakanlık yapmış birisidir, düşüncelerini beğenirsin beğenmezsin ama ben nasıl Tayyip Erdoğan için bu adam, şu herif, gibi kelimeler kullanmıyorsam, saygısızlık yapmıyorsam hiç kimseye de Baykal'ın saygısızlık yapmasına izin vermem... Yani köpek karşı bahçeden bu bahçeye havladığında kötü bu bahçeden karşı bahçeye havladığında iyi köpek değildir... Köpek köpektir kardeşim... AKP'ye bu tavır gösterildiğinde nasıl ayağa kalkıyorsanız siz de başka partiye yapmayacaksınız... Ben Kemalistim yıllarca da CHP'nin içerisinde çalıştım, mücadele verdim, Baykal'ı çok mu severim hayır ama sonuç olarak dürüst bir devlet adamıdır, şimdiye kadar da başka parti başkanlarının yaptığı hataları yapmamıştır, hırsızlık yapmamıştır, adam kayırmamıştır, torpil yapmamış, çevresini zengin etmemiştir... Beğenmediğim yönleri parti içi siyasetidir ki bu da diğer parti sempatizanlarını ilgilendirmez kendi iç meselmizdir... Bu noktada MHP'li ve ülkücü arkadaşlarımı sağduyularından dolayı kutluyorum, açıkça beğenmemelerini söylemelerine rağmen AKP'li olduğu belli olan diğer arkadaşlara hakaret ettirmemişler, hakaret edenleri eleştirmişlerdir...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 21:26   #38
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13

Tecrübe Puanı: 802 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

CHP’DEN AK Parti’ye geçen Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, hakkında yolsuzluk fezlekesi hazırlanınca milletvekilliğinden istifa etti. "Yargıda aklanmak ve kendimi daha iyi savunabilmek için istifa ettim” diyen Kaya, Deniz Baykal’a “Mercedes’in nasıl alındı?” dedi

ENERJİ Bakanlığı bünyesinde yürütülen soruşturma kapsamında, ‘yolsuzluk yaptığı, haksız kazanç sağladığı, haksız olarak ihale aldığı’ öne sürülen ve hakkında fezleke hazırlanan AKP Ağrı Milletvekili Cemal Kaya milletvekilliğinden istifa etti. CHP’den seçildikten sonra geçtiği AKP’den istifa etmediğini vurgulayan Kaya, istifasına gerekçe olarak, ‘yargıda aklanma ve kendisini daha iyi koruyabilmeyi’ gösterdi.

Kaya, Parlamento’da düzenlediği basın toplantısında, tüm milletvekillerinden istifasının kabul edilmesi yönünde destek istedi. Kaya, Enerji Bakanlığı bünyesinde yürütülen soruşturma kapsamında, ‘yolsuzluk yaptığı, haksız kazanç sağladığı, haksız olarak ihale aldığı’ yönünde birtakım haberler yayınlandığını ve ‘siyasi çıkarlarla vurgulanmış bir yolsuzlukla suçlandığını’ ifade etti.

Dokunulmazlığının arkasına sığınmayacağını kaydeden Kaya, “Tüm ticari ve siyasi yaşamım boyunca herhangi bir yolsuzluk yapmadım. Gerek milletvekilliğim öncesinde gerekse milletvekilliğim süresince, yakınlarıma ait kişilerin ortak olduğu şirket adına, haksız olarak alınmış bir ihale olmadığı gibi, bu ihaleden de elde edilmiş herhangi bir haksız kazancım olmamıştır” dedi.

Belge var mı?

“Siyasi yaşamıma başlamadan önce, geçmişimin, ticari yaşamımın sorgulanacağını, siyasi malzeme haline getirileceğini biliyordum” diyen Kaya, tüm yaşamında herhangi bir yolsuzluk içinde olmadığını ifade etti. Kaya, “Hakkımda eleştiri sınırlarının çok ötesinde, haksız ithamlarda ve hakarette bulunan CHP Genel Başkanı Sayın Baykal ve diğer parti yetkilileri de bunu biliyor olsa gerek ki CHP’den milletvekili seçildim” dedi. Ancak Baykal’ın, uzun bir zamandan beri, bir ihale karşılığında partisinden ayrıldığını defalarca dile getirdiğini kaydeden Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Baykal’a öncelikle cevaplandırması gerektiğini düşündüğüm birkaç sorum olacak. İlki şu; aile şirketim, ben CHP milletvekili iken, ihale almış mıdır? Cevabını ben vereyim, evet almıştır. Hem de tespit edebildiğim kadarıyla onlarca ihaleye katılıp, tüm yasal koşulları yerine getirerek üç adet ihaleyi kazanmıştır. Acaba Sayın Baykal’ın bu ihalelerin de yolsuz olduğu iddiası var mıdır? Sayın Baykal’ın elinde, hangi ihale karşılığı AKP’ye geçtiğime dair herhangi bir belge var mıdır? Sayın Baykal almış olduğum ihaleye ilişkin hangi telefon kayıtlarından bahsetmektedir?”

Mercedes pazarlığı

Ağrı Milletvekili Kaya, yolsuzluğun kaynağının ve adresinin CHP olduğunu ileri sürdü. Enerji yolsuzluğunda 700 bin dolar aldığı ileri sürülen kişinin “CHP Saymanı Mahmut Yıldız olduğunu” öne süren Kaya şöyle konuştu:

“Daha düne kadar Mahmut Yıldız’ın bürosu basılmadı mı Siverek Savcılığı tarafından... Niye basıldı, ne vardı da bürosu basıldı, evraklarına el konuldu? Bir Cumhuriyet savcısı, bir müteahhit bürosunu basarak evraklarına el konulmasını neden ister? Yolsuzluk var da ondan Sayın Baykal. Bizi soracağına, kendisi yolsuzluk temellerinin üzerine oturmuş.

Bir sorar mısınız; Mercedes alınırken, kimler daha ucuza pazarlık edilebilmesi için Almanya ile telefon görüşmeleri yaptı? Bir görüşün, bir söyleyin, kendisi cevaplasın. Mahmut Yıldız’ın oğluyla beraber Sayın Baykal’a alınan Mercedes için kim pazarlık etti Almanya’da? Acaba ola ki içeride olan kişilerden birisi mi bu pazarlığı yürüttü, tanımıyorum dediği İbrahim Selçuk bir işadamı, ben 5 aydır tanıyorum. İbrahim Selçuk, geçmişin İbrahim Yıldız’ın da ortağıdır. Resmi olmasa da gayri resmi ortağıdır.”

Baykal’a darbe

Deniz Baykal’ın, ‘hukuku hiçe sayarak, insanların kişilik haklarına saldırdığını’ iddia eden Kaya, “Sayın Baykal, artık yıkmaya değil, usta olmaya çalışsın. Şu anda ben, bunu yapıyorum. Sayın Baykal’ın siyasi nitelik, haksız, hukuk dışı saldırılarına karşı, hukuksal alanda mücadele edip cevap verme, hesap sorma adına istifa edip karşısına çıkıyorum. Bağımsız, adaletli yargı organlarıyla, onurum, şahsiyetim, dürüstlüğüm ve seçmenimin gücüyle, kendisinden hesap soracağım. İnsanları haksız kötüleme üzerine kurulu siyaset anlayışına, kalıcı bir darbe vuracağım” dedi.
Alt 21.02.2010, 22:30   #39
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 12:02

Tecrübe Puanı: 607 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın deniz baykalın Sivas a geleceği iyi bir haber. Umarım halk tarafından memnun döner. Sivas CHP nin yıllar önce kalesi idi ve baba ocaği idi.Cumhuriyetin temelini Büyük önder Atatürk burada attı.Atatürk Sivaslıları
kendisine çok yakın bulmuştur.Halide edip adıvar Milli mücadele yıllarında İstan
bulun işgalinde Anadoluya geçmek için çareler ararken istanbul kısmen işgal altındadır.sokaklarda kan izleri görmektedir. Anadoluya gitmek için çeşitli yolları dener. Postaneler kısmen işgal altındadır.Atatürk ün en yakın hemşehrisi Masastırlı hamdi efendi sirkeci de büyük postanede Telgraf memurudur.(odası ptt
binasında müze olarak bulunmaktadır) işten atılma pahasına Ankara hükümetine Atatürk e istanbul un ilk işgalini bildiren kişidir. Atatürkle haberleştikten sonra ATATÜRK teşekkür eder konuşma kapanır.Meclisi toplayarak gündemi açıklar .Durumun çok vahim olduğununun bilincı içindedir. konuşmasında meclisin Sivasa
taşınmasını gündeme getirir. Bir çok üyelerden olumlu yanıt alır. Alınan kararı beklemek zorunda kalırlar. İyi haberlerin gelmesiyle Sivas tan vaz geçilir. Eğer farklı bir ortam yaratılmış olsaydı Sivas bu gün Başkentti. Manastırlı hamdi efendinin memuriyeine ptt müdürü son verir.Hamdi efendi Ankaraya Mustafa Kemale ulaşmak için aylarca istanbul da mücadele verir binbir zorlukla Atatürk e ulaşır ve onun misafiri olur. Halide edip te aynı zorluklarla Anadoluya geçer.
Atatürk 3-4 ay gibi uzun bir zaman Sivas ta kalmış ve Sivaslıların gönlünde taht kurmuş. Atatürk e yakınları sorarlar niçin Ankarayı seçtiniz dendiğinde
Atatürk arkadaşlarından görüş ister ;Hiç birinin görüşü Atatürk ü tatmin etmez. derki "Ankara gibi bir bozkırı bu milletin nasıl ihya edeceğini dünyaya
ve Türkiyeye tanıtacağım " der. Şans yaver gitseydi Sivas gibi bir bozkırda ihyaolup Başkent olacaktı.Sivas Atatürkçü ve CHP nin kalesi idi. Temennimiz
Sayın Deniz baykal Sivasta iyi karşılanır. Sivastan memnun ayrılmasında fayda
vardır. Sivaslı konuksever misafirperverdir. İyi bir intiba bırakmalı. Saygılar
AĞAOĞULLARI 21/02/2010.Halide" Edip adıvarın bir anısı."
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2010, 09:40   #40
akademik
Yiğido
NO AVATAR

akademik Şuan akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 14:28

Tecrübe Puanı: 733 akademik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
zaten deniz baykalin isi düsmese sivasa gelirmiydi !gelmesin kardesim bizim memlekete öyle adamlarin ne isi var bizim sivasimizda .sivasa gelip bizide bölecek halkimizin icinde emin olun bu adamda hersey beklenir .sahteker siyasetci !!!!
Acaba Baykal'ın bize ne işi düşmüş olabilir?Böyle akıllara zarar bir yorum görmedim,tamam adamı beğenmemiş, fikirlerini paylaşmamış olabilirsin ama bu sana o insana hakaret etme yetkisini vermez kardeşim!Hem Sivas ne zaman bir beraber olmuşta birileri gelip bizi bölecek?
akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar akademik'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)