|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Suşehri'ne ilköğretim okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti. Kemalpaşa İlköğretim okulu 6. sınıf öğrencileri Büşra Nur Araçoğlu ve Hatice Nur Pehlivanoğlu, sosyal bilgiler ders konusu olan Suşehri'nin sorunlarını araştırmak ve öğrenmek için Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti. Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Sel, ilçenin önemli sorunları başında asbest olan içme suyu borularının yenilenmesi ve doğal gaz çalışmalarından dolayı bozuk olan yolların bir an önce yapılmasının ana hedef olduğunu söyledi. Çocukları da hiçbir zaman unutmadıklarını ifade eden Sel, “Her mahallemize çocuk oyun grupları koyacağız. Onların boş zamanlarını iyi değerlendirmek için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız'' dedi. Sivas'ın Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1252
![]() ![]() ![]() |
![]() çocuklar için güzel bir etkinlik olur
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
ESMA-UL HUSNA | haythuyt | Allah Azze ve Celle | 53 | 08.08.2009 00:12 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
GÜRÜN- TARİHİ KÖKENLİ YÖRESEL GELENEKLER: | gul-i_ahmer | Gürün | 1 | 17.09.2008 08:25 |
GÜRÜN İLÇESİ FOLKLORU | gul-i_ahmer | Gürün | 0 | 16.09.2008 12:01 |