|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() |
![]() artık resmen chp li olduğumu açıklarım doğum günümde geçen ay gidip üye oldum şan ve şeref ile
Atatürkün partisine atatürke layık çocukları olarak , onun emanetini daha yukarılara taşımak için üye oldum , hemde yıllarca eleştirmeme rağmen, bu benim için bir düşün devrimidir, iktidara yürüteceğiz inşallah elbirliği ile kardeşce gönül gönüle cumhuriyetin bize kazandırdıklarının üstüne ekleyerek kadını erkeği alevisi sünnisi kürdü türkü demeden ırk cinsiyet milliyet dinsel mezhepsel fark görmeden vatanımızı daha daha ileriye taşıyacağız 1950 den beri yaşanan karşı devrim çabasını boşa çıkarark çağdaş dünyada özgür birey ve yurttaş olma bilinciyle tam bağımsız bir türkiyeyi sağlayana kadar bu yürüyüşe bende katkı sunacağım için mutluyum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1356
![]() |
![]() Alıntı:
Akp ihmal ettiği için Sivasla ilgileniyorlardır .akp ne yaparsa tam zıddını yapıyor çünkü chp..bu arada Chp var Chp var...
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Kamera Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2012 15:04
Tecrübe Puanı: 841
![]() |
![]() Öncelikle ilimizi böyle değerli bir konuğun ziyaret etmesi sevindirici hoş geldiniz Güldal Mumcu
Hanım. Sivas'a olan bu ilgi inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz. CHP gibi geçmişi başarılarla dolu köklü bir siyasi partinin ilimizde başarılı olması gerekli atılımları yapmanın zamanı geldi artık. Son 10 yıl içinde Sivas'ımızın çok şeyler kaybettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, gelecek bir CHP iktidarıyla bunların geri kazanılacağı inancındayım. Başarılar diliyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kamera'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Aslında Sivas'la ilgilenmeleri tam da sadece Sivas'a özel değil, her ilde bu şekilde çalışıyorlar artık ama içeriden birisi olarak gördüğüm Sivas'a şöyle kafa farkıyla biraz daha fazla eğiliyorlar... Geçmişteki, Atatürk dönemindeki ya da 70'lerdeki CHP ile şimdiki tabii ki kıyaslanamaz CHP var CHP var tabii ama amaç o dönemki "Halkın Partisi"ni geri getirmek... Ben 22 Temmuz'da umutlu değildim çünkü Sivas'lıyım, her arkadaşım İzmir'i görüp Türkiye'yi İzmir'den ibaret sanıyordu ama ben Sivaslıydım, Anadolu insanını tanıyordum ve görüyordum seçim sonuçlarını, bu kadar fark beklemiyordum ama AKP iktidarını görüyordum fakat yine aynı durum var 2011 seçimlerinden önce "One minutes" gibi bir çıkış olmazsa, seçime 1-2 hafta kala bir muhtıra felan olmazsa ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 838
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() CHP İzmir milletvekili, Güldal Mumcu hanımefendiye hoşgeldiniz diyoruz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Rallim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sivas'ta bulunanlar için Güldal Mumcu'nun programını koyayım: Saat: 11.00 Sivas'a iniş: CHP ziyareti, İl yönetimi ve gençlik kolları ile buluşma 13:00 Valilik Ziyareti-Vali ile görüşme İnönü Müzesi konusunda talepler 13:30 ADD ziyareti 13:45 ÇYDD ziyareti 14:00 CKD Ziyareti 14:30 Sivas Ticaret Sanayi Odası ziyareti ve Konferans 15:30 Diğer sivil toplum kuruluşları ve parti temsilcileri ile ortak görüşme 16.:30 Basın toplantısı, gecikme halinde konaklama ya da Sivas'tan ayrılış...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bugün Sivasa gelecek olan, Sayın Güldal Mumcu'ya hoş geldiniz der bu gelişlerin devamını bekleriz.
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Kamera Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2012 15:04
Tecrübe Puanı: 841
![]() |
![]() Kadınlık sadece evde yemek pişirip, kazak dokuyup koca eline, yoluna bakmak değildir,Toplumumuzda sizler gibi böyle aktif başarılı çalışkan azimli bayanları görmek memnuniyet verici. Sizin gibi değerlerin daha çok artması gerek.
Hoşgeldiniz der mücdelenizde başarılar dileriz.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kamera'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|