![]() |
#31 |
Yeni Yiğido
![]() metin altuntaş Şuan
![]() Son Aktivite: 20.05.2011 13:22
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() yozgatın yolları uzak ,
yıgıte kurmuşlar tuzak , nasıl gavur dagına düştün , işlememiş kanı kızak aman yıgıdım , yıgıdım dört gun dagdamı uyudun, böyle kötü kadermi olur, hep çile ile büyüdün kar yagarda erirmi ola gün degerde kururmu ola başkanımın kulaç kolları kara toprakta çürürmü ola ben aglarım gözüm yaşlı, sivasın yolları taşlı ne duruyon yigit başkan partide işin başlı musinde sütün kaymagı, hep yandı sivas oymagı cenaze kapıya gelmiş yarıya indirin bayragı aman başkanım aman, daglarıda almış duman sen başımızdan gıdersen bu samankayanın hali yaman yorulmuşta çıkamamışlar gavur dagının başına emir almış geri dönmüşler hemen izinin başına özüm deyip bakamıyorum ben kiprigine kaşına kur banlar olayım yıgidim mezarıyın taşına gavur dagının başı sisli bugun hikmetin gözu yaşlı seni mevlamdan dilesem mevlam seni verirmi ola bir koptumda bir yurudum dizlerime vura vura ben köylülere hay kestim acep yigidim sagımı ola yol üstünde altı mezar biri hepsinden güzel kazadan birşey olmazdı ona yigide ugramış nazar heli kopterede yeni biniyor sanki ölecegini biliyor bize gizlice veda ediyor acı haberi sisniceden geliyor başkanımda yükseklerden ucmamış dostu düşmanını hicte secmemiş gavur daglarından gecememiş yolver daglar yolver yigit başbugu geliyor yigidimin yarası cok derin doktorlar verememiş serun kurbanlar olam mevlam yigidimi geri verin eline hic kına vurmamış azı dolusu hiç gülmemiş dört gün daglarda kalmış kimse ne cektigini bilmemiş hani oglun hani kızın kimseye gecmemiş tatlı sözun sana kötülük edenlerin kör olur inşallah iki gözü şahin kayasıda katil dagları bügün yandı cigerimin bagları sana gelmek istiyorum bulamıyorum yolları anası oturmuş aglar, eşi karaları baglar bunasıl bır acı idi tüm yürekleri dagladı şahin daglarını duman bürümüş üçbin askerde peşine yürümüş yigitin yüzünü karlar bürümüş yigidim oralarda çokmu üşümüş caglayan cırıtın ekini biter yekini yekini nasıl kıydın gavur düşman O SİVASIN MİLLET VEKİLİYDİ ben aglarım biti özüm daglara taşlara geçmedi sözüm acı haberini duyunca sivasta kalmadı gözüm yakın olsa varacagım ben mezarıyın başına murat almadı yazsınlar mezarıyın taşına herzaman birlik derdin BÜYÜK BİRLİGİ SEN kurdun tamda iktidar olacaktın bizi cigerimizden vurdun bizi boyle koyup gittin aman YAZICIOGLU aman bu sivasın hali yaman MUHSİN öldü diyorlar gözlerime indi duman daha söyleyemem kalmadı sözüm aglayı aglayı kurudu gözüm parti kazan sa bile sen YOKSUN YA kalmadı gözüm RUHUN ŞAAD OLSUN BASBUGU HİKMET ÖZKARA saman kaya köyü şarkış la sivas Konu metin altuntaş tarafından (31.03.2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı metin altuntaş'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seni Unutmayacağız Yiğit Adam !
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HEPIMIZ MUHSINIZ HEPIMIZ ALPRENIZ........ |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 |
Yeni Yiğido
![]() mehmetcakir Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2010 20:25
![]() |
![]() yozgatın yolları uzak ,
yıgıte kurmuşlar tuzak , nasıl gavur dagına düştün , işlememiş kanı kızak aman yıgıdım , yıgıdım dört gun dagdamı uyudun, böyle kötü kadermi olur, hep çile ile büyüdün kar yagarda erirmi ola gün degerde kururmu ola başkanımın kulaç kolları kara toprakta çürürmü ola ben aglarım gözüm yaşlı, sivasın yolları taşlı ne duruyon yigit başkan partide işin başlı musinde sütün kaymagı, hep yandı sivas oymagı cenaze kapıya gelmiş yarıya indirin bayragı aman başkanım aman, daglarıda almış duman sen başımızdan gıdersen bu samankayanın hali yaman yorulmuşta çıkamamışlar gavur dagının başına emir almış geri dönmüşler hemen izinin başına özüm deyip bakamıyorum ben kiprigine kaşına kur banlar olayım yıgidim mezarıyın taşına gavur dagının başı sisli bugun hikmetin gözu yaşlı seni mevlamdan dilesem mevlam seni verirmi ola bir koptumda bir yurudum dizlerime vura vura ben köylülere hay kestim acep yigidim sagımı ola yol üstünde altı mezar biri hepsinden güzel kazadan birşey olmazdı ona yigide ugramış nazar heli kopterede yeni biniyor sanki ölecegini biliyor bize gizlice veda ediyor acı haberi sisniceden geliyor başkanımda yükseklerden ucmamış dostu düşmanını hicte secmemiş gavur daglarından gecememiş yolver daglar yolver yigit başbugu geliyor yigidimin yarası cok derin doktorlar verememiş serun kurbanlar olam mevlam yigidimi geri verin eline hic kına vurmamış azı dolusu hiç gülmemiş dört gün daglarda kalmış kimse ne cektigini bilmemiş hani oglun hani kızın kimseye gecmemiş tatlı sözun sana kötülük edenlerin kör olur inşallah iki gözü şahin kayasıda katil dagları bügün yandı cigerimin bagları sana gelmek istiyorum bulamıyorum yolları anası oturmuş aglar, eşi karaları baglar bunasıl bır acı idi tüm yürekleri dagladı şahin daglarını duman bürümüş üçbin askerde peşine yürümüş yigitin yüzünü karlar bürümüş yigidim oralarda çokmu üşümüş caglayan cırıtın ekini biter yekini yekini nasıl kıydın gavur düşman O SİVASIN MİLLET VEKİLİYDİ ben aglarım biti özüm daglara taşlara geçmedi sözüm acı haberini duyunca sivasta kalmadı gözüm yakın olsa varacagım ben mezarıyın başına murat almadı yazsınlar mezarıyın taşına herzaman birlik derdin BÜYÜK BİRLİGİ SEN kurdun tamda iktidar olacaktın bizi cigerimizden vurdun bizi boyle koyup gittin aman YAZICIOGLU aman bu sivasın hali yaman MUHSİN öldü diyorlar gözlerime indi duman daha söyleyemem kalmadı sözüm aglayı aglayı kurudu gözüm parti kazan sa bile sen YOKSUN YA kalmadı gözüm RUHUN ŞAAD OLSUN BASBUGU HİKMET ÖZKARA saman kaya köyü şarkış la sivas |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mehmetcakir'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 | |
Yeni Yiğido
![]() mehmetcakir Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2010 20:25
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mehmetcakir'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 |
Yeni Yiğido
![]() bekirtemeltas Şuan
![]() Son Aktivite: 05.08.2009 14:57
![]() |
![]() SELAM SAMANKAYA KÖYÜNÜN GÜZEL İNSANLARI TUNCELİDEN HERKESE SELAM
SAYIN SAMANKAYALILAR İNŞAALLAH TEMMUZDA ORADAYIM. SABIRSIZLIKLA KÖYE GELMEK İÇİN BEKLİYORUM. HABERİNİZ OLSUN Konu bekirtemeltas tarafından (30.04.2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bekirtemeltas'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#36 |
Yeni Yiğido
![]() bekirtemeltas Şuan
![]() Son Aktivite: 05.08.2009 14:57
![]() |
![]() Samankayalı tüm dostlarıma selamlar saygılar
herkesin MÜBAREK KANDİLİNİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLAR ÇALIŞMALRINIZDA KOLAY GELSİN. BEKİR TEMELTAŞ İdari ve Mali İşler Daire MEMURU /TUNCELİ |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bekirtemeltas'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#37 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() alihocaninkizi Şuan
![]() Son Aktivite: 03.01.2010 22:04
![]() |
![]() bu siteyi yapanlara cook tessekkur ederim ayrica samankaya koyunde sen kimlerdensin siiri cok guzel soyleyenin agzina yazanin elline saglik
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar alihocaninkizi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() mehmetagca Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2010 00:11
![]() |
![]() Selam köylülerim... ben mehmet Agca. bende artik bu siteliyim, bu siteyi yapanlarin ellerine saglik hasretimizi bunlarla gideriyoruz cok sagolsunlar. Yazlari köyümüze variyoh gördüklerimize seviniyoz göremediklerimizinde hasretini cekiyoh. Hepinize saygilar. Ahmet polat, ahmet kardes cok yillar oldu seni görmeyeli üstelik tertibimsin seni cok özledim saygilarla gözlerinden öpüyom. Abdulkadir abi bu yazdin siirler icin gercekten cok sagol gercekten cok güzel yazmizsin. Sayin samankayalilar sizleri ve köyümü cok seviyom gurbeti birakip köyümüze dönelim görüyom ki cok göc vermis köyümüz, geri dönmek sizlerin elinde sizleride orda görmeyi isterim. Büyüklerimin ellerinden kücükleriminde gözlerinden öperim, Haaa, bu arada osman tatliyada selamlar olsun tatli emminin türküsünü cok güzel dile getirmissin osman senide özledim gardas hasretle gözlerinden öpüyom, siteye giren tüm samankayalilarada saygilarimla selam ben danimarkadan Mehmet Agca.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mehmetagca'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 | |
Yeni Yiğido
![]() A.Polat Şuan
![]() Son Aktivite: 18.08.2010 23:07
![]() |
![]() Alıntı: