|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gül... Şuan
![]() Son Aktivite: 05.05.2010 15:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() EĞER NEFES ALIP YAŞIYORSAK, BEN TÜRK'ÜM DİYE ÖVÜNEREK SÖYLEYEBİLİYORSAK, ÜLKEMİZDE RAHATÇA DOLAŞABİLİYORSAK HEPSİNİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E VE SİLAH ARKADAŞLARINA BORÇLUYUZ ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E VE TÜM SİLAH ARKADAŞLARINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ MEKANLARINIZ CENNET OLSUN TÜM KARDEŞLERİMİZİN, ÇOCUKLARIMIZINDA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı KUTLU OLSUN ... HEP MUTLU OLMANIZ DİLEKLERİMLE ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 11 Kullanıcı ...Gül...'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] TÜRK ÇOCUĞU DİYOR Kİ. Seneler kutlu bana, Aylar umutlu bana. Her an haykırıyorum : Türk'üm ne mutlu bana. Cesaretim candadır. Şöhretim dört yandadır, Benim bütün cevherim, Nabzımdaki kandadır. Tarihten eski yaşım, Harpte eğilmez başım, Toplar can yoldaşımdır, Silahlar arkadaşım. İzmir benim, Van benim Şeref benim, şan benim, Kars, Erzurum, Erzincan, Konya Ardahan benim. Yurda nasıl doyarım? Uğruna can koyarım, Ona, bir yan bakanın, Gözlerini oyarım. Türk, dünyada bir tektir, Milletlere örnektir, Türklüğün meşalesi Asla sönmeyecektir. Halil SOYUER
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1750
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 23 Nisan dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayram şenliklerine son yıllarda yabancı ulusların çocukları da katılmaya başlamıştır. Atatürk çocuklara çok değer verir, gezilerinde okullara uğrar, ders dinler, sorular sorardı. "Bugünün küçükleri yarının büyükleridir." diyen Atatürk, yönetimin bayram süresince öğrencilere bırakılması geleneğini başlattı. 23 Nisan'da yönetim birimleri seçimle gelen kurullar bir süre çocuklara bırakılır. Bu güzel gelenek her yıl yinelenir. Her 23 Nisan'da yurdumuz bir bayram alanı olur. Çocuklar törenlerde konuşmalar yaparlar, şiirler okurlar. Büyük Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı, çocuklara bayram olarak armağan ederken, Türk çocuklarının yurt sevgisini ve çalışkanlığını biliyor ve onlara güveniyordu. “Ne mutlu Türküm diyene” diyen Mustafa Kemal’in izinden gidip esenlik dolu günlere ulaşmak dileğiyle… Bayramımız kutlu olsun…
![]() |
#6 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeki ve duyarlı lider Mustafa Kemal Atatürk;her zaman olduğu gibi tüm dünyaya parmak ısırtacak bir düşünce ile dünyada ki tek çocuk bayramını,kendi çocuklarına armağan etmiştir..Bu onun ne kadar ilerici,ne kadar kendi ülkesinin çocuklarına değer vermesinin ayrı bir kanıtıdır..
Ayrıca T.B.M.M'nin açılış tarihi olarak da ayrı bir önem taşımaktadır 23 Nisan. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir. Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3677
![]() |
![]() 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1252
![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 758
![]() unutamadıklarımız arasındadır ;
bayramlarda cocuk olmak .. kım hatırlalmaz kı o eskı cocuk bayramlarını ?? herkez'ın ıyı hatırladıgı bır 23 nısan bayramı vardır işte şimdide o hatırlanan bayramlar coşkusuyla kutluyorum evatlaımızın bayramlarını , 23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramı kutlu olsun...
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() ela_derin Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2010 13:23
Tecrübe Puanı: 558
![]() |
![]() ![]() " 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Ve Mutlu Olsun..." |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ela_derin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
23 NİSAN BAYRAMINDA ÇOCUK OLMAK İSTERDİM | Sabiha Serin | Özel Günler | 4 | 23.04.2009 10:01 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 09:13 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 26.04.2007 17:59 |