Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.05.2010, 22:20   #1
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 17:31

Tecrübe Puanı: 3694 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM

insanların akşamları evine gelip arkadaşlarına çiçek kahve göndermesi
sevdigine güzel söz söylemesi üsteki üyenin birşeyini sevmesi
bunun gibi formoyunlarıyla birde unutuyordum 58000 den geriye
oynamak yanlış fakat şiir adı altında istedigine istedigini gönderme yapmak dogru

gerçi biz anlamayız ilk okul mezunuyuz

ben okuma bilmeyen dedem den şunu ögrendim

uyarmadan cezalandırmak adaleti adaletsizleştirir sivası sivaslıları seviyorum
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2010, 22:36   #2
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4558 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
servet 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
fakat şiir adı altında istedigine istedigini gönderme yapmak dogru
Servet bu sözün bana mi? Eger banaysa sunu bil ben kimseye siir adi altinda mesaj göndermem. Ben yillardir bu isin icindeyim. Siir ve edebiyattaki yerimi cok iyi biliyorum, ben icimden gecenleri yazdim ve benim icin konu kapandi, sen de fikrini yazarsin o kadar. Söylemek istedigini acikca söyle.
Alt 06.05.2010, 01:08   #3
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3327 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
servet 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
insanların akşamları evine gelip arkadaşlarına çiçek kahve göndermesi
sevdigine güzel söz söylemesi üsteki üyenin birşeyini sevmesi
bunun gibi formoyunlarıyla birde unutuyordum 58000 den geriye
oynamak yanlış fakat şiir adı altında istedigine istedigini gönderme yapmak dogru

gerçi biz anlamayız ilk okul mezunuyuz

ben okuma bilmeyen dedem den şunu ögrendim

uyarmadan cezalandırmak adaleti adaletsizleştirir sivası sivaslıları seviyorum
servet abi kimsenin konu kapatigi falan yok isteyen istedigi yere yazar talep sivasa yakisir konularin agirlikli olmasi insanimizi gelistirecek bilgilendirecek konularin agirlikli olmasi istenilen sey bu yoksa isteyen geriye sayar isteyen ileri gider benim anladigim bu acikcasi senden beklemedigim bir yazi abi saygilar iyi aksamlar
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2010, 01:13   #4
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 17:31

Tecrübe Puanı: 3694 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
servet abi kimsenin konu kapatigi falan yok isteyen istedigi yere yazar talep sivasa yakisir konularin agirlikli olmasi insanimizi gelistirecek bilgilendirecek konularin agirlikli olmasi istenilen sey bu yoksa isteyen geriye sayar isteyen ileri gider benim anladigim bu acikcasi senden beklemedigim bir yazi abi saygilar iyi aksamlar
kardeşim bilal kose beni yanlış anlıyorsunuz ben sivas haberlerine karşı degilim
ben zaten sitenin istenilen durumagelmesi için bu konuyu açan arkadaşımıza yukarıdaki yorumumda destek oldum fakat arkadaşımız israrla oyunları oynayanlara sataştı bende oynayanlar arasında oldugum için senin gibi bana söz hakkı doğdu hep beraber oynadık sende dahil hiç kimsede çıt yok bukadar korku niye gerçi sen samimi olduğun için susa bilirsin bir başkası bu şekilde yazsaydı ilk karşı çıkıcak olanlardan biri sen olurdun eminim

birdaha söylüyorum ben sivas haberlerine değil insanların rencide edilişine tepkiverdim veriyorum ayrıca sivasın haberlerine yorum yazılmıyor diyenler en önemli haber bir kaç gün önceki şehidimizin bence haberiydi iki başlık altında sunuldu bu haber bu konuları yazıp haber haber diye tuturanların bir yorumunu göremedim şehidimize bir Allah rahmet eylesin diyemediler
gurup laşmak hiç kimseyi haklı yapmaz
sitede adalet istiyorum.kimse yandaşlarının yanında degil doğrunun yanında olmalı birgün adaletsizlikle karşılaşınca adalet demek için adaletli olun.
bu tabiki benim görüşlerim saygı ve sevgilerimle
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)